Cooper 1,3 95' - Wujek Sknerus
Moderator: flapjck1
Cooper 1,3 95' - Wujek Sknerus
Oto przyczyna rzeki moich pytań na tym forum
Rover Mini Cooper 1,3 SPI, 1995r.
Kupiłem go prawie rok temu, lista rzeczy które wymieniłem jest dłuuuuga... postanowiłem wrzucić kilka fotek.
Wielkie dzięki dla wszystkich którzy mi pomagają, szczególnie dla Flapa i Rogala
Rover Mini Cooper 1,3 SPI, 1995r.
Kupiłem go prawie rok temu, lista rzeczy które wymieniłem jest dłuuuuga... postanowiłem wrzucić kilka fotek.
Wielkie dzięki dla wszystkich którzy mi pomagają, szczególnie dla Flapa i Rogala
- Załączniki
-
- DSCF6810.JPG (129.53 KiB) Przejrzano 2718 razy
-
- DSCF6806.JPG (122.09 KiB) Przejrzano 2718 razy
Ostatnio zmieniony 07 lis 2008, 11:19 przez Wujek_sknerus, łącznie zmieniany 3 razy.
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
- masta
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Cooper 1,3 95' - Wujek Sknerus
pięknie
nawet bardzo...
wstaw zdjęcia z wnętrza
pzdr
nawet bardzo...
wstaw zdjęcia z wnętrza
pzdr
Co do wnętrz to mam tylko fotki z przed remontu zrobione ok. rok temu... teraz jest zdecydowanie czyściej, nowe dywaniki no i nie ma tej paskudnej czerwonej nakładki na mieszek skrzyni biegów... w planach drewniana kierownica i chromowane obwódki zegarów
Myślę, że na plus można zapisać fajne profilowane fotele, kremowe tarcze zegarów i dużo drewna - nawet gałka biegów
Na dniach zrobię nowe i wstawię
Myślę, że na plus można zapisać fajne profilowane fotele, kremowe tarcze zegarów i dużo drewna - nawet gałka biegów
Na dniach zrobię nowe i wstawię
- Załączniki
-
- DSC00424.JPG (72.4 KiB) Przejrzano 2613 razy
-
- DSC00416.JPG (77.82 KiB) Przejrzano 2613 razy
Ostatnio zmieniony 13 cze 2008, 21:49 przez Wujek_sknerus, łącznie zmieniany 1 raz.
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Wujek_sknerus pisze: no i nie ma tej paskudnej czerwonej nakładki na mieszek skrzyni biegów... )
No to skundliłeś Miniaka - GRATULUJĘ!
ta czerwona nakładka to dzieło poprzedniego właściciela...
- gadzio
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: austin rover red hot
Oj ta czerwona nakładka nie jest znów aż taka tragiczna Fakt faktem że nie pasuje zupełnie pod kolorystykę autka więc jej zmiana to słuszna decyzja wnętrze podobne do tego jakie chciałbym zrobic u siebie (z małymi zmianami ) więc eleganckie
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
michal - wypierz fotele - strasznie razi w takim wymuskanym autku
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Spokojnie Flap to są fotki zrobione rok temu teraz jest czyściutko po prostu nie miałem nic innego na dysku
Dawno już nie wstawiałem żadnych fotek... co prawda zwykłe zdjęcia z przed domu, ale dobre i to - widać, że wciąż żywy... Ostatnio trochę go zaniedbałem, ale jak dobrze pójdzie to wkrótce dostanie nowe buty i numery na drzwi
Z bardziej przykrych rzeczy będzie trzeba zrobić kilka zaprawek bo ruda przyjaciółka znowu zaczyna przypominać o swoim istnieniu
Z bardziej przykrych rzeczy będzie trzeba zrobić kilka zaprawek bo ruda przyjaciółka znowu zaczyna przypominać o swoim istnieniu
- Załączniki
-
- DSCF7201.JPG (148.48 KiB) Przejrzano 2401 razy
-
- DSCF7200.JPG (137.99 KiB) Przejrzano 2401 razy
-
- DSCF7208.JPG (137.84 KiB) Przejrzano 2401 razy
Mój rocznik. Fajny:-)
Ja się swoim nieszybko pochwalę. Teraz do zimy zamęczę grata, a potem będę go reanimować przez kilka miesięcy. Mam nadzieję się pochwalić latem przyszłego roku.
A co do lakieru. To jest oryginalny z 1995, czy już go poprawiałeś?
Ja się swoim nieszybko pochwalę. Teraz do zimy zamęczę grata, a potem będę go reanimować przez kilka miesięcy. Mam nadzieję się pochwalić latem przyszłego roku.
A co do lakieru. To jest oryginalny z 1995, czy już go poprawiałeś?
Nowy lakier jest na masce i przednich błotnikach oraz pasie przednim, które wymieniłem. Tył jest oryginalny Ogólnie to mam zamiar w przyszłości zrobić porządny remont blacharski, ale to najwcześniej za rok, a najpewniej za 2 lata...
powiedz mi dlaczego jeszcz sie nie spotkalismy....
boisz sie??
boisz sie??