Propozycja do dyskusji

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
Malina
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Propozycja do dyskusji

Post autor: Malina »

Mam taką propozycję ,żeby założyć temat "giełda różności " nie koniecznie związany z mini. Oczywiście całość w ramkach pochodnych motoryzacji i może lekko odbiegających od niej.Często szukamy różności po internecie lub mamy zbędne ciekawostki ,a nasze środowisko zna się tutaj na tyle ,że ze spokojem i zaufaniem moglibyśmy pooferować sobie co nieco. Może ma ktoś coś do zamiany lub szuka czegoś ze swojej innej pasji. Są tu przeciez modelarze ,motocykliści ,hobbyści ,a łączy nas coś wspólnego - mini. Jeśli Podzielacie moją propozycję ,proszę o rozwinięcie tematu ,jeśli nie ,bez żalu przyjmę słowa krytyki.
NAWET PORZĄDNE ZAPALNICZKI SĄ NA BENZYNĘ
Awatar użytkownika
Saint
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Re: Propozycja do dyskusji

Post autor: Saint »

Wszystko fajnie jeżeli się ograniczymy do motoryzacji, w przeciwnym razie będziemy mieli np giełde rtv czy kwiatową.
Zawodowy Szyderca
Awatar użytkownika
Malina
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Malina »

Zdecydowanie rozumiem ,chodzi mi o to ,że to wszystko mialoby być w granicach rozsądku. Tyle jest tematów pochodnych od minimani ,a okrężnie mających coś wspólnego ,że może warto spróbować.Jeśli ktoś się zbytnio rozzuchwali ,to załatwimy to wspólnie.Chyba każdy ma rozsądek i nie będzie proponował bielizny albo jak Wspomina przedmówca kwiatków. Ale są ciekawe książki o zbliżonej tematyce ,jakieś fajne plakaty ,może coś z muzyki ,modelarstwa .Nie ma to być wielki handel ,czy konkurencja dla Allegro ,ale takie małe oferty ,trochę zamian itp.
NAWET PORZĄDNE ZAPALNICZKI SĄ NA BENZYNĘ
Lofix

Post autor: Lofix »

Pomysł ok, jestem za !!!
IVO

Post autor: IVO »

Kto i dlaczego skasował mój post :twisted: Moderowanie nie polega tylko na kasowaniu, można też edytować, czyż nie :?:
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

Post autor: Beny »

ja pier..le !!! jak bedziemy w ogłoszeniach dawać wszystko (plecaczki, breloczki itp.) to się zrobi maksymalny burdel, proponuję ograniczyć dział ogłoszenia do tematów związanych z mini
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Sadam »

Beny pisze:ja pier..le !!! jak bedziemy w ogłoszeniach dawać wszystko (plecaczki, breloczki itp.) to się zrobi maksymalny burdel, proponuję ograniczyć dział ogłoszenia do tematów związanych z mini

zgadzam się, a do reszty jest właśnie allegro
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
Awatar użytkownika
Konrad K_2
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Konrad K_2 »

a moze poddział - inne ogloszenia?
Awatar użytkownika
icemac
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: icemac »

forum "mini" to chyba samo za siebie mówi co mniej więcej (z naciskiem na więcej) ma być w dziale

pierdoły to tak jak napisał @Sadam można na allegro sobie wystawiać nie chwaląc się tutaj

niech bęzie tak jak jest bo się burdel zrobi (jak pisał @Beny) i wtedy to będzie marudzenie, że nic nie można znaleźć, że to, że tamto ... i narzekanie na pokasowane lub pozamykane tematy.
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze :twisted:
IVO

No i zaczęło się - coś się zaczyna dziać w mrowisku. :o
A tak serio nie bądźcie tacy zasadniczy.
Jestem codziennie na forum i zawsze mam kilka, góra kilkanaście nieprzeczytanych postów.
Dołożenie nawet 2x tyle z okazji wymiany myśli nt. wymiany czegoś tam na pewno forum nie zapcha.
Jeśli natomiast przy tej okazji można kogoś uszczęśliwić gadżetem, czy po prostu mu pomóc, to myślę, że warto.
I dlatego popieram inicjatywę Maliny :!:

P.S. "Przeniósł do działu Ogłoszenia/Giełda. " :arrow: to wypadałoby o tym napisać od razu, a nie bez słowa kasować post.
Poza tym nie zamierzałem wystawiać/oferować tych rzeczy w tym momencie, to było tylko przykładowe podejście do tematu.
Więcej luzu :roll:
Awatar użytkownika
icemac
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: icemac »

IVO pisze:...
P.S. "Przeniósł do działu Ogłoszenia/Giełda. " :arrow: to wypadałoby o tym napisać od razu, a nie bez słowa kasować post.
...
Więcej luzu :roll:

jak Ci Witek skasował :?:
tu leży Twój post

al luzy to są na sworzniach ;)
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze :twisted:
Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Sadam »

IVO pisze:Jestem codziennie na forum i zawsze mam kilka, góra kilkanaście nieprzeczytanych postów.
Dołożenie nawet 2x tyle z okazji wymiany myśli nt. wymiany czegoś tam na pewno forum nie zapcha.

Ja jestem nawet kilka razy dziennie i codziennie widzę posty, których czytać ochoty nie mam, albo które mają treść:

"dobre"

" :mrgreen: "

" :?: "

i tak dalej i tak dalej

te dwa więcej każdego dnia mi osobiście zrobią różnicę...

poza tym z czysto ekonomicznego punktu widzenia to na forum dziennie zagląda 50 osób, a na allegro pewnie tysiące jak nie dużo więcej... co za tym idzie? tam łatwiej rzecz jest sprzedać i nie widzę konieczności robienia bałaganu

i zgadzam się z Witkiem, plecaczek z Mini ok, powiedzmy, że jakaś ciekawa rzecz związana z motoryzacją, z naciskiem na ciekawa (a nie pompa wody np. od malucha) też ok

a reszta postów powinna lądować w koszu
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
mirabellka

Post autor: mirabellka »

zgadzam się z Witkiem i Sadamem :!: :!: :!:
to forum mini nie róbmy konkurencji dla allegro :mrgreen: hehehe

zostawmy to tak jak jest.
Mayon
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Mayon »

na początku może i była by jakaś kontrola co do wystawianych rzeczy, ale znajac życie po pewnym czasie będzie jeden wielki bałagan, pozdrawiam
IVO

OK
To może by się teraz sprawczyni tego wątku wypowiedziała :???:
Ja chciałem się tylko dołączyć do jej wypowiedzi i dałem tylko przykład jak mogłoby to wyglądać. :sad:
Bez chęci sprzedawania a tylko ewentualnej wymiany. A na allegro tylko się sprzedaje.
ODPOWIEDZ