Propozycja do dyskusji

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
Malina
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Re: Propozycja do dyskusji

Post autor: Malina »

Pozukuję ,mam na zbyt ,zamienię np.Mały modelarz z samochodem Lenina ,albo udalo mi się zdobyć fajne plakaty z filmu "60 sekund",mogę zamienić za plakat z "Szybkich i wściekłych" ,wymienię rocznik Automobilisty na gałkę do biegów do Karmanna lub jeśli ktoś szuka ,to mam plytę Gedeon Jerrubbal ,tanio odstąpię ewentualnie zamienię za Israel,kupiłem nowy aparat cyfrowy ,a ten co miałem jest ok. jak ktoś chciałby tanio ,to polecam się,oddam tanio korpusówki SS albo wymienię za manetkę do skutera i miliony innych podobnych.Przecież nikt nie zaoferuje ubiegłorocznej choinki na zamianę za siodło do jelenia.Znając Nicki ,to żartów też nie powinno być .Oczywiście nie upieram się przy tym ,to tylko propozycja z mojej strony i wcale nie musi to dojść do skutku. Każdy ma pełno gadżetów ,ktore szkoda wyrzucić ,bo fajne ,a do niczego nie potrzebuje ich ,a ktoś inny wlosy sobie wyrywa ,bo szuka czegoś takiego od lat i nie może zdobyć. Z mojej strony mąż poszukuje emblematow Ford 427 i nie może dostać ,a przypadkowo ktoś pozbywający się gadżetów w postaci emblematów Cobry za grosze dorwał się z mężem i dwie strony się cieszą.Wszystko ma granice rozsądku ,a każdy taki posiada ,więc może warto spróbować ?
NAWET PORZĄDNE ZAPALNICZKI SĄ NA BENZYNĘ
Awatar użytkownika
Malina
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

:mrgreen: Nie mam takich korpusówek ,to tylko przykład ,żadna z tych ofert nie dotyczy moich gadżetów ,chodzi mi o zobrazowanie tematu .
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Post autor: minimaniak »

Ja bym poprzestał na "MINI" - znając życie będzie bałagan, a znalezienie czegoś do MINI będzie kłopotliwe. Jest to forum MINI
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
Gość

Post autor: Gość »

Ja tez jestem przeciwna i tak już czasami bywa sporo bałaganu....jest giedła, jest hyde park i wystarczy....reszta na allegro!
Awatar użytkownika
Konrad K_2
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Konrad K_2 »

alemacie problemy - od czwartku sie nie logowałem - wracam po weekendzie i ma z 5 nowych odpowiedz .... nie do opanowania normalnie na 4 czy ilu jest tu miłościwie panujących - post na glowe / 4 dni
bartek

Post autor: bartek »

Uwazam ze pomysl nie jest zły i moze zostac w tym wątku nie trzeba chyba otwierac noweg kazdy i tak wie o co chodzi.
EXYB (coś tam,coś tam..) zdrowego rozsądku to brakuje niektórym moderatorom jezeli chodzi o kasowanie postów. tak poprostu bo tak "szybciej i łatwiej" ludzi na tym forum rozsądku uczyc wydaje mi sie nie trzeba a nawet jezeli paru, to takie szufladkowanie calej spolecznosci jest odrobine bez taktu co by nie powiedziec kultury. Nakładanie zasad "bo bez tego nie opanujemy" świadczy bardziej (po raz kolejny) o umiejetnosciach powtarzam niektórych moderatorów. Skoro jestes pan ADMINEM tej strony to po mesku zalatw sprawe i skoro tak kochasz wprowadzac zasady (nasuwają mi sie same skojarzenia z pewnym ustrojem :wink: ) to wprowadz je odnosnie kasowania postów bo ja np nie do konca rozeznaje sie w interpretacji zasad i do konca nie wiem co moge a czego nie.
IVO

Post autor: IVO »

Exaybachay pisze:Co do sprzedaży innych rzeczy, niż te związane z Mini to uważam, że powinny być one w dziale giełda z jednego bardzo ważnego powodu... wszystkie posty tam umieszczone znikają po 30 dniach od ostatniego wpisu.

Może tylko dać jakieś oznaczenie wyróżniające tak jak dla kupna/s[rzedaży mamy [K]/[S] :?:

W.

mimo wcześniejszego mnie potraktowania :mad: teraz popieram powyższą koncepcję :smile:
proponuję [Z] - zamienię i [O] - oddam, w dziale Giełda of course
pzdr
Awatar użytkownika
Konrad K_2
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Konrad K_2 »

albo jezszcze [nzm] nie zwiazane z mini - KGB -kilo gratów bardzo drogo , WRC - wydam rzeczy całkiem (ładne)
Awatar użytkownika
Malina
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Ale kiedyś jeden z kolegów napisał w dziale "ogłoszenia", że poszukuje czegoś tam do Forda Capri, a inni zbesztali go i próbowali przegonić do zainteresowanych marką. A przecież nie ważne jest czy to Mini, czy Capri, liczy się pasja, a to ona łączy ludzi i pozwala podejmować nowe wyzwania, a poszukiwanie niektórych części, kieruje według logiki do innych zainteresowanych podobnymi tematami. W układzie oznaczeń literowych, umieszczam pierwsze po oficjalnych dyskusjach ogłoszenie w dziale do tego odpowiednim.
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

Post autor: Beny »

ale to jest forum poświęcone wybranej części naszych pasji i dotyczy mini,
jeśli moją kolejna pasją jest jazda na rowerach to zapisuję się na forum o rowerach,
a jak lubię wędkarstwo to forum wędkarskie,
a jak lubię klasyczną motoryzacje to może być forum np. youngtimer lub veteran,
które są bardziej ogólne
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik

Exaybachay pisze:Beny... a co jeżeli mam na sprzedaż np. automobilistę :?: Wszak o mini nie piszą tam za wiele...

W.

wtedy piszesz do mnie, prosisz grzecznie o zgodę i po otrzymaniu takowej umieszczasz ogłoszenie, :mrgreen: :mrgreen:

a tak poważnie ... zostawmy to forum dla tematów o mini
a do ogłoszenia o sprzedaży automobilisty .. genralnie jeśli już, to używałbym działu hyde park do tego typu problemów

giełde zostawmy dla mini i Mini !!
Opel Manta B 1979
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik

no masz rację, nie pomyślałem o tym że w giełdzie posty się kasują automatycznie ... ale ja nadal jestem przeciwny robieniu z giełdy śmietnika, od tego są inne, ogólne fora
Opel Manta B 1979
ODPOWIEDZ