Jesli sie okaze że tylko ja jestem chętny na wyjazd - to będę sie zastanawiał czy ma to jakiś sens. Ale jeśli będzie dodatkowy mini-zlotowicz - jade na 100 % ... chyba ze moje mini nie będzie chciało <odpukać>
zapraszam do Ińska dzień przed - tydzień przed zlotem jak kto woli temat wyżej opisany
[Niemcy] Zaproszenie na zlot 14.07 do 17.07 (Peenemuende)
Moderator: flapjck1
- pidzej
- Nowy
- Posiadane auto: Innocenti Mini 1.0 '74; Mini Cooper 1994
Re: [Niemcy] Zaproszenie na zlot 14.07 do 17.07 (Peenemuende)
witaj!
kurcze na dany moment na 90% jade ale wszystko się okaże i wyjaśni ok 8-11 lipca.
Jakby coś jezeli na bank bym jechał to dzwonie albo mailuje żeby nie być osamotnionym bo tak głupio troszke:)
ale miejmy nadzieje ze będzie wiecej chetnych na klikudniowe zdobycie naszych zachodnich sąsiadów...
ludzie piszczie plisss zebysmy cos wiedzieli jak zaplanować bo w sumie do samego Ińska mam kilkaset kilometrów a to by była pierwsza taaak długa wspólna jazda moja i miniaka:)
pozdrawiam
PJ
kurcze na dany moment na 90% jade ale wszystko się okaże i wyjaśni ok 8-11 lipca.
Jakby coś jezeli na bank bym jechał to dzwonie albo mailuje żeby nie być osamotnionym bo tak głupio troszke:)
ale miejmy nadzieje ze będzie wiecej chetnych na klikudniowe zdobycie naszych zachodnich sąsiadów...
ludzie piszczie plisss zebysmy cos wiedzieli jak zaplanować bo w sumie do samego Ińska mam kilkaset kilometrów a to by była pierwsza taaak długa wspólna jazda moja i miniaka:)
pozdrawiam
PJ
Hello
Ja jade na 99 %, chyba że wypadnie coś naprawde niespodziewanego ale nie podejżewam. Najlepiej byloby spotkać sie gdzieś na granicy i do Niemiec wiechać jakąś mniejszą lub wiekszą grupa ale to jeszcze można dogadać najważniejsze żeby jakaś grupa w ogule była .
Pozdrawiam
Sokół
Ja jade na 99 %, chyba że wypadnie coś naprawde niespodziewanego ale nie podejżewam. Najlepiej byloby spotkać sie gdzieś na granicy i do Niemiec wiechać jakąś mniejszą lub wiekszą grupa ale to jeszcze można dogadać najważniejsze żeby jakaś grupa w ogule była .
Pozdrawiam
Sokół
Ok. Jest juz kilka osób chętnych więc jedziemy. Nie wiadomo jeszcze ile miniaków pojedzie - bo jak życie pokazuje zmienia się to do ostatniej chwili
Jeszcze raz proponuje wszystkim zatrzymanie sie w Ińsku - gdzie aktualnie rezyduje mam kupe sprzętu pływającego i oddaje wszystko do Waszego użytku - for free
Jako że nie mam czasu na mailowanie - prosze o telefony w sprawie wyjazdu - na wszelkie pytania odpowiadam. 507324068
ZAPRASZAM !!!!
Jeszcze raz proponuje wszystkim zatrzymanie sie w Ińsku - gdzie aktualnie rezyduje mam kupe sprzętu pływającego i oddaje wszystko do Waszego użytku - for free
Jako że nie mam czasu na mailowanie - prosze o telefony w sprawie wyjazdu - na wszelkie pytania odpowiadam. 507324068
ZAPRASZAM !!!!
i'm back at home...
many thanks for your visit!
many thanks for your visit!
Hehe
Zgadnijcie kto wygrał. Ten mini to Bartka ze Szczecina.
Konkurs bez nagród
Pozdrawiam
Zgadnijcie kto wygrał. Ten mini to Bartka ze Szczecina.
Konkurs bez nagród
Pozdrawiam