Kulturka
Moderator: flapjck1
Kulturka
Smutny dzis dzien dla mnie i mojego Miniaczka (dla mnie bardziej wsciekly) a wiec budze sie rano i chce jechac do pracy. Wychodze przed klatke i zwracam uwage na dziwnie skrzywiony tylny zderzak oraz szklo lezace na ulicy... po czym okazuje sie, ze jakas mila i kulturalna osoba chyba zbyt szybko chciala wyjechac ze swojego miejsca parkingu i chrast trzast wjechala mi prosto w tylek:( rezultat: wgnieciona i zarysowana klapa bagaznika, pogiety tylny blotnik oraz skrzywiony prog pod blotnikiem:( chlip chlip.... no i standardowo, sladu po sprawcy nie ma i jakiejkolwiek karteczki tez nie... Jestem zawiedziony, ale co mozna poradzic na chamstwo... Pomyslalem, ze podziele sie z Wami to smutna dla mnie chwila... Pozdrawiam wszystkich
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Kulturka
narod mamy sku.....nski
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
a powiem wam ze mialem przyp[adek ze kogos przetarłem lekko , nie miałem jak napisac nr zeby zostawic i poszedłem do kiosku po coś do pisania - jak wróciłem tamtego samochodu juz nie było , a stracilem ge ze wzroku dosłownie na 30 sekund
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Panowie,
cóż Wy chcecie od "szarych obywateli" skoro nawet Policja nie chce przyjmować skarg petentów
a niby to ich obowiązek
uszkodzenie maski zgłaszałem ponad 30 minut (byłem lekko podpity) i nie dałem za wygraną , a przy AC się przydało bo firma likwidująca szkodę się tego domagała, a nais Policjanci próbowali mnie przekonać, iż jest to niekonieczne
P.S.
nie chciało im się nic spisywać, boto był 2 maj
cóż Wy chcecie od "szarych obywateli" skoro nawet Policja nie chce przyjmować skarg petentów
a niby to ich obowiązek
uszkodzenie maski zgłaszałem ponad 30 minut (byłem lekko podpity) i nie dałem za wygraną , a przy AC się przydało bo firma likwidująca szkodę się tego domagała, a nais Policjanci próbowali mnie przekonać, iż jest to niekonieczne
P.S.
nie chciało im się nic spisywać, boto był 2 maj
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
- Malina
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Wrzuć jakieś fotki, pożałujemy razem
Ostatnio zmieniony 02 lip 2008, 22:26 przez Malina, łącznie zmieniany 1 raz.
NAWET PORZĄDNE ZAPALNICZKI SĄ NA BENZYNĘ
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Konrad K_2 pisze:a powiem wam ze mialem przyp[adek ze kogos przetarłem lekko , nie miałem jak napisac nr zeby zostawic i poszedłem do kiosku po coś do pisania - jak wróciłem tamtego samochodu juz nie było , a stracilem ge ze wzroku dosłownie na 30 sekund
pewnie ktoś go w międzyczasie ukradł, taki kraj
Zawodowy Szyderca
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
mogl nie zaulwazyc , ale moj samochod stał obok a parking monitorowany
trach ciach
miałem taki sam przypadek jakiś miesiąc temu ale dzieki pomocy Mayona już po uszkodzeniach nie ma sladu, a naród coż....taki mamy że każdy w takim przypadku spier... ;/
Konrad K_2 pisze:mogl nie zaulwazyc , ale moj samochod stał obok a parking monitorowany
Zauwazyl, zauwazyl... bo zbil sobie przednia lampe... i bardzo mu dobrze