mini from Gniezno MK2 1000
Moderator: flapjck1
mini from Gniezno MK2 1000
Witam Wszystkich!. Mini to przywiozłem do Gniezna z za Bielska Białej (ok.450 km-w jadną stronę) - na lawecie wzbudzało nie lada podziw W papierach opisany jako austin mini MK2 1000. Autko teraz jest po renowacji blacharskiej i częściowo lakierniczej-a pracy było sporo Może ktoś zna ten samochód i coś więcej na jego temat mógłby powiedzieć
- Załączniki
-
- P9290013.JPG (35.38 KiB) Przejrzano 1260 razy
-
- P9290012.jpg (19.62 KiB) Przejrzano 1260 razy
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
Re: mini from Gniezno MK2 1000
Witam. podobnie jak ja masz" 0 "odpowiedzi w swoim temacie więc się lituje bo wiem co to znaczy...
Masz pięknego miniacza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Masz pięknego miniacza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
@omron0
wrzuc foty po remoncie a najlepiej z jego przebiegu
wrzuc foty po remoncie a najlepiej z jego przebiegu
Witam-dzięki za zainteresowanie tematem-fotki oczywiście że wrzucę Na dzień dzisiejszy jestem na etapie regulacji zapłonu i modernizacji instalacji elektrycznej. Z zapłonem nie wygląda już tak wesoło - byłbym wdzięczny na namiary od kogoś kto już ustawiał zapłon przy minim. Jeden z problemów który udało mi się wyeliminować to cewka zapłonowa -która po podłączeniu zasilania wprowarzała spadek napicia na swoich zaciskach z 12 do 4V (prawdopodobnie wewnętrzne zwarcie) Jednak pomimo takiego spadku po wykręceniu świec na zewnątrz przeskok iskry następował. Pewnie jeszcze coś wyjdzie Ale najważniejsze to byle do przodu