Amatorski Puchar Mini Classic 2008
Moderator: flapjck1
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Re: Amatorski Puchar Mini Classic 2008
no to możemy krajówkami jechać razem, w poznaniu już pytali ile metrów potrzebujemy na serwis, namioty i przyczepy, napisałem że 20 x 20 metrów powinno wystarczyć, do tego miejsce na namioty i przyczepy
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
beny lepiej pochwal sie jak tam bylo w kielcach w sobote?? jakies puchary??
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- Beny
- Super użytkownik
na classic auto track day było super,
w piątek treningi i każdy mógł wyjeździć się do oporu (pewnie z 10 prób mozna było zaliczyć) tylko, że po 4-ch próbach posłuszeństwa odmówił mini ...
więc przejechałem 2 próby, moja pilotka też dwie .... potem dzięki pomocy Marka Kwinty udało się auto naprawić przed zawodami w sobotę ...
konkurencja była spora, 53 załogi, jedyne słabsze auto to był mały fiat,
w klasie do 1300 uległem 1. Fiat 127, 2. Alfa Romeo GTO 1300 junior, 3. Fiat 128 1300 - brakło sekund żeby wskoczyć na podium, ale jak to mówią .... wrażenia bezcenne,
w sobotę po zawodach, znowy były jazdy treningowe i kolejne trzy próby zaliczyłem ... jako pilot
w generalce udało się przyjechać w okolicy 40-go miejsca więc kilkanaście mocniejszych samochodów zostało w tyle ... szkoda że pierwsza próba miała dwie długie proste ... dla mnie im więcej zakrętów tym lepiej
ogólnie bardzo udany weekend i świetna zabawa, dużo jazdy, potrenowałem przed poznaniem więc jestem w bojowym nastroju
w piątek treningi i każdy mógł wyjeździć się do oporu (pewnie z 10 prób mozna było zaliczyć) tylko, że po 4-ch próbach posłuszeństwa odmówił mini ...
więc przejechałem 2 próby, moja pilotka też dwie .... potem dzięki pomocy Marka Kwinty udało się auto naprawić przed zawodami w sobotę ...
konkurencja była spora, 53 załogi, jedyne słabsze auto to był mały fiat,
w klasie do 1300 uległem 1. Fiat 127, 2. Alfa Romeo GTO 1300 junior, 3. Fiat 128 1300 - brakło sekund żeby wskoczyć na podium, ale jak to mówią .... wrażenia bezcenne,
w sobotę po zawodach, znowy były jazdy treningowe i kolejne trzy próby zaliczyłem ... jako pilot
w generalce udało się przyjechać w okolicy 40-go miejsca więc kilkanaście mocniejszych samochodów zostało w tyle ... szkoda że pierwsza próba miała dwie długie proste ... dla mnie im więcej zakrętów tym lepiej
ogólnie bardzo udany weekend i świetna zabawa, dużo jazdy, potrenowałem przed poznaniem więc jestem w bojowym nastroju
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Beny pisze:posłuszeństwa odmówił mini ...
beny z co sie wydarzyło?
- Beny
- Super użytkownik
wystartowałem do przejazdu treningowego i autko zrobiło BRRRUUUUuuuuuuu i nie wkręcało się na obroty, dusiło itp., najkrótszą drogą (po trawie) zjechałem z toru żeby nie blokować treningu, zgasiłem auto i .... już nie odpaliło, po przeczyszczeniu kopułki autko odpaliło ale silnik pracował tylko do 2500 obr. wymiana aparatu zapłonowego i gaźnika zlikiwdowała problem ... aparat do regeneracji a gaźnik do przeczyszczenia bo złapał jakieś parchy, nie polecę już nikomu vervy 98 na orlenie ...
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
przedobrzyles
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Beny pisze:wystartowałem do przejazdu treningowego i autko zrobiło BRRRUUUUuuuuuuu i nie wkręcało się na obroty, dusiło itp., najkrótszą drogą (po trawie) zjechałem z toru żeby nie blokować treningu, zgasiłem auto i .... już nie odpaliło, po przeczyszczeniu kopułki autko odpaliło ale silnik pracował tylko do 2500 obr. wymiana aparatu zapłonowego i gaźnika zlikiwdowała problem ... aparat do regeneracji a gaźnik do przeczyszczenia bo złapał jakieś parchy, nie polecę już nikomu vervy 98 na orlenie ...
a ja myślałem, że znów szykany przestawiałeś coby kilka sekund urwać :>
całe szczęście, że tylko tak się skończyło
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
a jak wogole silniczek teraz sie sprawuje?? lepiej jest niz przed zabiegami odczyniajacymi ?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
flapjck1 pisze:a jak wogole silniczek teraz sie sprawuje?? lepiej jest niz przed zabiegami odczyniajacymi ?
@Tomku
mnie, czy Tomka pytasz
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
benego
- Beny
- Super użytkownik
silniczek sprawuje się całkiem dobrze, dostał nowy łancuch, nowe szklanki, nową głowicę (od litrowego coopera), nowy, odpowiedni wałek i wkręca się przyjemniej do góry, Marek odwalił kawał dobrej roboty
dodaję jeszcze fotkę
dodaję jeszcze fotkę
- Załączniki
-
- beny1.jpg (52.68 KiB) Przejrzano 1161 razy
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Dotarłem już do domu!
Zabawa była przednia, najfajniejszy był dzisiejszy wyscig. 4 okrązenia , 18 miniaków naraz i w odwrotnej kolejności , czyli najlepszi na koncui tak dwa razy.
a wyniki takie : 1 ja ,2 Piotr Topór a 3 Luper
Zabawa była przednia, najfajniejszy był dzisiejszy wyscig. 4 okrązenia , 18 miniaków naraz i w odwrotnej kolejności , czyli najlepszi na koncui tak dwa razy.
a wyniki takie : 1 ja ,2 Piotr Topór a 3 Luper
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
pierwsze miejsce tak dla odmiany?
Ja już też dotarłem
Było SUPER Adrenalina, emocje i dużo szalonej jazdy
Zabawa była pierwsza klasa Pomimo tego że spłonęła mi instalacja od radia Ale warto było przeżyć taki odjazdowy weekend Pozdrowienia dla wszystkich uczestników Instalacja będzie nowa wrażenia bezcenne
Było SUPER Adrenalina, emocje i dużo szalonej jazdy
Zabawa była pierwsza klasa Pomimo tego że spłonęła mi instalacja od radia Ale warto było przeżyć taki odjazdowy weekend Pozdrowienia dla wszystkich uczestników Instalacja będzie nowa wrażenia bezcenne
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
bylo naprawde super!!!
nie mozna oczywiscie pominac najwydajniejszych halogenow
nie mozna oczywiscie pominac najwydajniejszych halogenow