Mini by Kycu
Moderator: flapjck1
Re: Mini by Kycu
To prawdopodobnie widziales go w takim stanie jak jest teraz bo od ponad roku taki stoi
Moje MINI
Witam,
Chcialbym wam dzisiaj zaprezentowac mojego MINI. Jeszcze nie jest skonczony, ale zaczal juz jezdzic.
Troche dymi (nawet bardzo) z tym, ze spaliny sa czarne i czuc paliwo (mam nadzieje, ze nie jest az tak zle).
Srodek jeszcze bardzo biedny (wlasciwie nie ma nic).
Umieszczajac tu link do filmu licze sie z krytyka niektorych klubowiczow, wiec piszcie co myslicie.
A oto i on:
http://pl.youtube.com/watch?v=vzezwAU0p4k
Chcialbym wam dzisiaj zaprezentowac mojego MINI. Jeszcze nie jest skonczony, ale zaczal juz jezdzic.
Troche dymi (nawet bardzo) z tym, ze spaliny sa czarne i czuc paliwo (mam nadzieje, ze nie jest az tak zle).
Srodek jeszcze bardzo biedny (wlasciwie nie ma nic).
Umieszczajac tu link do filmu licze sie z krytyka niektorych klubowiczow, wiec piszcie co myslicie.
A oto i on:
http://pl.youtube.com/watch?v=vzezwAU0p4k
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Kycu, powiem Ci że fajnie to wygląda, gdybym tak perwersyjnie nie lubił 10" chyba poszedłbym w tym kierunku, dokładnie na tych felgach, ew kolor negatyw do tego.
Zawodowy Szyderca
- masta
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
całkiem ładnie:)) dodaj jakieś fotki, bo jakość filmiku nie jest zbyt rewelacyjna
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
przy takim kopceniu to długo biały nie będzie
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
miniak fajny,
biały cały też OK,
tylko dlaczego nie pomalowałeś w kolorze przedniego i tylnego pasa. Miniak z czarnym dołem wygląda okropnie, a silnik kopci bo zadużo paliwa dostaje.
biały cały też OK,
tylko dlaczego nie pomalowałeś w kolorze przedniego i tylnego pasa. Miniak z czarnym dołem wygląda okropnie, a silnik kopci bo zadużo paliwa dostaje.
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
piękny..białe miniaki mają dodatkową duszę w sobie
dobry efekt na filmie - czarny dym na tle białego miniaka wydobywający się z czeluści garażu.. dobry początek horroru
dobry efekt na filmie - czarny dym na tle białego miniaka wydobywający się z czeluści garażu.. dobry początek horroru