Radio w Mini
Moderator: flapjck1
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Radio w Mini
Witam. Poszukuje radia do mojego Coopera, nie chce jednak jakiegos zwyklego srebrnego grajka, ktory nijak sie nie bedzie komponowal z drewniana deska, tylko jakies eleganckie radio. Nie moge znalesc nic ciekawego i zwracam sie z prosba do was o propozycje jakie moglbym kupic. Jesli twierdzicie ze w waszym Mini radio nie "razi", tylko ladnie wyglada na desce to prosilbym rowniez o fotke wnetrza;)
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Radio w Mini
Becker i Nakamichy, to są radia których szukasz, firmy te wypuszczają co jakiś czas fajne radyjka napakowane elektroniką, w stylu retro. Zdjęć niestety nie posiadam.
Zawodowy Szyderca
-
- Nowy
- Posiadane auto:
Ja ostatnio zalozylem do swojego miniaka Blaupunkta Melbourne i wyglada nienajgorzej, jak chcesz to moge jutro zdjecia wrzucic...
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Bardzo bym prosil fotki tego blaupunkta. Zastanawialem sie nad nim wlasnie bo znalazlem go na allegro po wpisaniu slowa retro;)
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
a chcesz radio napakowane elektronika czy np stylowy kaseciak by wystarczył?
- drszajba
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
heh kiedyś ojciec miał w kaszlaku radio safari z dwiema gałami, jedno do głośności, drugie do częstotliwości
całkiem klasyczny prl. Ja na razie słucham odgłosów silnika i czasami podśpiewuję ;]

wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Pijesz do Safari?drszajba pisze:heh kiedyś ojciec miał w kaszlaku radio safari z dwiema gałami, jedno do głośności, drugie do częstotliwościcałkiem klasyczny prl.

Zawodowy Szyderca
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
W deskę wsadź klasyka z epoki np. blaupunkta-kaseciaka (bardzo ładnie odbiera radio) a w schowku podłącz sobie CD (nowoczesne) i po sprawie... 

-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
W sumie nie gra to dla mnie az tak duzej roli zeby bylo napakowane elektronika, ma ładnie wygladac a kaseciak by byl calkiem ok bo moge podlaczyc mp3 przez kasete z kabelkiem i bedzie git. Teraz mam zdobyczne radio Audi Alpha od blaupunkta ale jest to najubozsza wersja i ma tylko radio
Co do Safari to nie jest zle ale jednak chcialbym miec jakas alternatywe 

-
- Nowy
- Posiadane auto:
Tak toto wyglada u mnie, jakby trzeba bylo jeszcze zdjec to daj znac 

- Załączniki
-
- DSC01157.jpg (170.35 KiB) Przejrzano 1632 razy
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Dzieki, całkiem fajnie, musze rozważyć takie radio, znalazlem jeszcze blaupunkta san remo mp28, jest drozszy niz melbourne ale wyglada tez niczego sobie bo ma takie brazowe akcenty...ciezki wybor
- domino1985
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini SPi & Cooper R56N
- Kontakt:
A ja tak troszkę z innej beczki ... jak się spisuje Kolego kwiatekptl ten Blaupunktcik na karty ? chciałęm kupić wcześniej ten sam model ale raziło mnie troszkę że nie wypuścili go w czarnym kolorze ... a przymierzam się do zakupu Brisbane SD48 ze względu na czarny matowy, skromny wygląd i wyświetlacz którego kolor można dopasować do wnętrza. Ale obawiam się problemów z poruszaniem się po folderach ...
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Jak dobrze poszukacie, znajdziecie w obudowie "drewnopodobnej" nawet wysokiej klasy radio z CD lub na kasety posiadające wyjścia CINCH- zmieniarka pod tylny fotel wzmacniacz do bagażnika i musi grać. 

- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
pioner ARC http://img137.imageshack.us/my.php?imag ... 401hx7.jpg
dobra oferta moze mnie skłonic do sprzedazy
dobra oferta moze mnie skłonic do sprzedazy
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
No nie powiem, pomysł swietny i wykonanie tez niczego sobie, ale ja jednak chce zostać przy mojej drewnianej desce