Mini filtr powietrza K&N

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

tricky10

Mini filtr powietrza K&N

Post autor: tricky10 »

Witam mam mini coopera data produkcji 2003 chcailem zakupic filtr K&N czy warto ?
I jelzi jak to jaki bo w sklepie maja 2
214x162x22
219x167x30

Dzieki pzdr
bent tech

Re: Mini filtr powietrza K&N

Post autor: bent tech »

Warto czy nie warto... ja mowie warto, moze da ci ten extra kon mocy i nie czeba go potem wymienac.

Z numerami to nie wiem co ty podalesz, to jest 33-2239 na strone interntowa K&N.
Gotti

Post autor: Gotti »

jesli liczysz na 'extra kon' ;) to nie warto.
qn

Post autor: qn »

Gotti pisze:jesli liczysz na 'extra kon' ;) to nie warto.

A jak bendom dwa i puł extra kunia? ;)
Gotti

Post autor: Gotti »

Widziałem Twojego miniaka w Legnicy - masz naklejkę na szybie z jakąś reklamą? :)

odp: nie - miniaka qn
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2008, 09:02 przez Gotti, łącznie zmieniany 1 raz.
tricky10

Mnie widziales ?
A co do filtru to chodzi mi wlasciwie nie o moc bo w to za bardzo nie wierze ale raczej o to ze nie tzreba kupowac kolejnych tylko czyscic i tyle ja 10 tys robie w 2 miesiace wiec dla mnei jest to oszczednosc. Balem sie tylko bo jakies dziwne opinie sa ze sie pzredostaje jakis syf czasami :D.
bent tech

tricky10 pisze:Mnie widziales ?
A co do filtru to chodzi mi wlasciwie nie o moc bo w to za bardzo nie wierze ale raczej o to ze nie tzreba kupowac kolejnych tylko czyscic i tyle ja 10 tys robie w 2 miesiace wiec dla mnei jest to oszczednosc. Balem sie tylko bo jakies dziwne opinie sa ze sie pzredostaje jakis syf czasami :D.

To ogolnie nie prawda ze przepuscza brud.
Zwgledu na ile prowadzisz to polecam filtry z ITG. Drogie, ale warto.
tricky10

A moglbys okreslic tak mniej wiecej czemu warto tzn roznica np miedzy K&N ?
bent tech

tricky10 pisze:A moglbys okreslic tak mniej wiecej czemu warto tzn roznica np miedzy K&N ?

Sure can... filtry z K&N czy podobne nie musisz wyrzuczac, kupujesz specjalny olejek i czyscisz kiedy trzeba. No i "lepiej odycha silnik" blah blah blah. Pamietaj ze te filtry sa o troche glosniesze nisz originalny papierowy filtry.

I tak czy siak sa tajnsze, do mojego miniaka kosztuje z BMW okolo $180, a moj z ITG za 40 funtow.
tricky10

thanks a lot :P mam kn fajnie smiga na moim gazie wydaje mi sie cuitko zrywniejszy ale moze mi sie wydaje :P
ODPOWIEDZ