Fiat 500 vs. MINI
Moderator: flapjck1
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Fiat 500 vs. MINI
fiat 500 imho jest ok, moze ten tyl ma za bardzo sciety i zbyt podobny ogolnie jest do mini (swiatla, chromy na zderzaku z tylu i inne) ale da sie go lubic.
sam sie juz dwa razy zlapalem jadac wieczorem i widzac naprzeciwko 500, ze to mini
sam sie juz dwa razy zlapalem jadac wieczorem i widzac naprzeciwko 500, ze to mini
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Exaybachay pisze:Prawdziwi faceci kupują Nissana GT-R
polemizowalbym. prawdziwi faceci jezdza traktorami !
Exaybachay pisze:Za to nowe MINI jest "menskie"
Nie oszukujmy się, ale oba autka celowane są głównie do kobiet...
Prawdziwi faceci kupują Nissana GT-R
W.
VW beetle czy Opel tigra to raciej dla kobiet. Cooperek moze nie wyglada jako 69 Dodge Charger, ale hej... its a really cool car Prawdziwi faceci jezdza czym to kochaja i znaja.
A właśnie, że nie bo prawdziwi faceci jeżdzą legendami motoryzacji amerykańskiej - Ford, Chevy, Dodge itp. ;P
Sam nie wiem , kazdy jest inny .Z tymze 500 jest taka troszke smieszna i mozna kupic ja zdecydowanie taniej niz Mini.
- kaktus08
- Nowy
- Posiadane auto:
Witam wszystkich, to mój pierwszy post i pewnie nie ostatni.
Oglądam sobie tego fiacika i nie powiem, jest sympatyczny ale brak mu odrobiny tej drapieżności którą posiada MINI.
Od razu zaznaczam - moje zdanie jest subiektywne - mam Mininaka.
Pozdrawiam E.
Oglądam sobie tego fiacika i nie powiem, jest sympatyczny ale brak mu odrobiny tej drapieżności którą posiada MINI.
Od razu zaznaczam - moje zdanie jest subiektywne - mam Mininaka.
Pozdrawiam E.
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
ja mowie 500 Abarth.
za 60 000 zl nie ma nic lepszego z klasy malych. a kto sądzi, że jest pedalski, to najprawdopodobniej dlatego, że sobie na Abartha nie może pozwolić, bo nie sadze zeby ktokolwiek o zdrowych zmyslach poweidział 'nie' na tak maly samochod o takim potencjale. Rzeczywiście wcielili mentalność Abartha do Fiata. Jak jeździ ? mawia sie ze dobrze, ale ja czekam na pierwsza okazję...
ALE W KLASYKACH, MIMO TEGO ZE JESTEM WIELKIM FANEM TYL NAPEDU, RZADZI MINI I NIE MA SRANIA !
za 60 000 zl nie ma nic lepszego z klasy malych. a kto sądzi, że jest pedalski, to najprawdopodobniej dlatego, że sobie na Abartha nie może pozwolić, bo nie sadze zeby ktokolwiek o zdrowych zmyslach poweidział 'nie' na tak maly samochod o takim potencjale. Rzeczywiście wcielili mentalność Abartha do Fiata. Jak jeździ ? mawia sie ze dobrze, ale ja czekam na pierwsza okazję...
ALE W KLASYKACH, MIMO TEGO ZE JESTEM WIELKIM FANEM TYL NAPEDU, RZADZI MINI I NIE MA SRANIA !
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
za 60 tys to ja wole nowe kia proceed albo jakies uzywane subaru STI
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
heheh co chcesz od Kijanki?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Tomek , czy to odezwało się zboczenie zawodowe ?