dziś wracając z dziewczyną od jej rodzinki zacząłem mieć wrażenie, że zegary (obrotomierz i prędkościomierz są za ciemne)... oczywiście wskazówki jak i cyfry świecą się - mogę też regulować nasycenie barw przyciskiem, nie mniej jednak odniosłem wrażenie, że blaty zegarów też powinny się świecić...
w sumie nie zwracałem nigdy na to uwagi... zaznaczam że jechałem jak było już ciemno i w trasie stąd zacząłem się zastanawiać...
czy ja sobie wkręcam, czy faktycznie poza cyframi i wskazówką świecą się blaty?
podświetlenie
Re: podświetlenie
oj chyba sobie wkrecasz mnie sie blaty nie swieca .
A tak poza tym to mam pytanie bo na obrotomierzu sa czerwone kreski chyba tak od 7,5 tys ale od 5,5 mam tez kreski dodatkowe ale one sie nie swieca . Przygladajac sie blizej sa one jakby zielone. I nie wiem czy mam spalone diody czy poprostu one nigdy sie nie swieca ? czy zapalaja sie w jakims specyficznym momencie
A tak poza tym to mam pytanie bo na obrotomierzu sa czerwone kreski chyba tak od 7,5 tys ale od 5,5 mam tez kreski dodatkowe ale one sie nie swieca . Przygladajac sie blizej sa one jakby zielone. I nie wiem czy mam spalone diody czy poprostu one nigdy sie nie swieca ? czy zapalaja sie w jakims specyficznym momencie
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Re: podświetlenie
jakie schizy
aż sam dzisiaj sprawdziłem - blaty się bankowo nie podświetlają, a te dodatkowe kreski od 5500 świecą się u mnie od 6750 rpm
pzdr, pdd
aż sam dzisiaj sprawdziłem - blaty się bankowo nie podświetlają, a te dodatkowe kreski od 5500 świecą się u mnie od 6750 rpm
pzdr, pdd