W nawiązaniu do tego jak zostałem przywitany chciałem odpisać:
Rzeczywiście co do 100KM to pomyłka, którą zaraz poprawię i za to przepraszam wszystkich oburzonych tymże faktem. Co do allegro, to ten samochód na nim " nie wisiał". W temacie EBC Blue Staff (konkretnie jak już zagłębiamy się w szczegóły to mają numer katalogowy DP5127) to jesteś kolego w wielkim błędzie, wiem niesamowite
http://www.ebc-brakes-uk.co.uk/ebc-blue-stuff.php
Nie wiem co jest śmiesznego w "ładowaniu" podtlenku do mini skoro są na tym świecie ludzie zakładający silnik od hayabusy jak i np. 3,8 V6. Co do bixenonów to nie wiem jakie to ma znaczenie czy są one z allegro czy od Helli, a jak już jesteś taki dobry w temacie przeglądów, to powinieneś zauważyć fakt, że nawet z tzw. "daszkami" na przednich światłach nie powinienem przejść przeglądu gdyż "w razie potrącenia przechodnia ucina mu Pan nogi" ( to jest cytat z wypowiedzi paru policjantów ). Nie wiem o co chodzi z Boschmanem ale może nie powinienem- robię tan samochód dla siebie, a nie dla Ciebie! Ma prawo Ci się nie podobać, tak jak Twój ma prawo mnie z tym, że ja staram się nikomu nie uwłaczać no ale nie wszyscy tacy jesteśmy. W temacie tzw. "200kg głośników" to nie pakuje w to auto wieży Technicsa ze zmieniarką na 110 płyt audio ani nie mam też zamiaru słuchać brzmienia z radia Safari, Clatronic itp- lubie czyste dźwięki. W temacie "chromowanych dodatków" przyznaję racje gdyż już teraz wiem, że byłaby to totalna wiocha i chylę czoła temu komentarzowi. Co do oświetlenia diodowego to zależy co masz na myśli- moje zdanie jest takie, że jeżeli mogę to wymieniam żarówki na diodowe, a to z tego względu, że się często nie palą tak jak żarówki tradycyjne co prowadzi do znikomych oszczędności- Twoje zdanie takie być nie musi. Na temat wypowiedzi "stożek, strumienica, magnetyzer" odpowiem tylko tyle- załóż sobie spojler żeby Cię nie zdmuchnęło na obwodnicy w Kielcach, dołóż neony, gwizdki do wydechu, świecące nakrętki na wentylki, naklejkę na przednią szybę Pieonear i pędź do Pińczowa! Na koniec dodam, że pojawiałem się już w paru klubach tuningowych, których wymowy Ci najmniej "życzliwi" z was nie byliby w stanie wymówić nawet jakby po mamusi powtarzali i jedno jest pewne, że zostałem życzliwie przywitany, jeżeli komuś się coś nie podobało do dostawałem od nich porady na zasadzie "a co myślisz o rozwiązaniu tego typu, żeby to było zrobione tak..." (za co dziękuję ) i czasami sam je dawałem (akurat w kwestii innych pojazdów). Tutaj zostałem zaskoczony bo wypowiedzi NIEKTÓRYCH z was świadczą tylko o tym jak prostymi ludźmi jesteście no ale to przecież nie wasza wina- taki jest już los niektórych nieudaczników. Jeszcze raz was witam wszystkich, niestety już nie tak serdecznie ale to wasza wina. Pozdrawiam.