Witam
jako, że to moja pierwsza zima z mini byłbym wdzięczny o opinie na temat jakie zimówki polecacie - do tej pory jeździłem samochodami bez jakiś specjalnych osiągów więc wystarczały mi Dębice czy inne Barumy
obecnie zastanawiam się nad:
Dunlop SP WINTER SPORT M3 195/55R16 87 H - ok 360zł
Dunlop SP Winter Sport 3D 195/55R16 87H - ok 380zł - ostatnio zaczeły znikać z ofert sklepów
Goodyear Ultra Grip 7 195/55R16 87T - ok350zł - to chyba dosyć popularna opona ale nie wiem o niej nic
Interesują mnie opony do 400zł za sztuke
Idzie zima jakie opony??
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Idzie zima jakie opony??
Goodyear Ultra Grip 7 - miałem kupić zimówki dwa lata temu (do fiata - nieważna marka) wtedy był model chyba 6 (choć mogę się mylić) - lecz mi je odradzono ze względu na "ścieralność" (trzymają się drogi dobrze lecz guma szybko schodzi) - wiem opinii jest wiele, w testach dobrze wypadają, lecz odwlekli mnie od tego ludzi z wypożyczalni samochodów i taksiarze (ci których znam zmieniają opony na zimę
)
w zamian tego kupiłem nokian wr i jestem z nich zadowolony, teraz chyba jest model wr2
P.S.
zimówki mam z rozmiarze 15", lecz 16" też powinny być
o dunlopach się nie wypowiadam bo nie znam
Pozdrawiam
MAciek

w zamian tego kupiłem nokian wr i jestem z nich zadowolony, teraz chyba jest model wr2
P.S.
zimówki mam z rozmiarze 15", lecz 16" też powinny być
o dunlopach się nie wypowiadam bo nie znam
Pozdrawiam
MAciek
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze 

- gisioo
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Witam!
Ja smigam na oponach PIRELLI W240 Snowsport RUNFLAT i jestem bardzo zadowolony z wyboru! Polecam
Ja smigam na oponach PIRELLI W240 Snowsport RUNFLAT i jestem bardzo zadowolony z wyboru! Polecam

Ja również śmigam na RUNFLATACH może troche bardziej trzepie ale fajne 

Ja mam
Dunlop SP WINTER SPORT M3 195/55R16 87 H - ok 360zł i jestem zadowolony.
Dunlop SP WINTER SPORT M3 195/55R16 87 H - ok 360zł i jestem zadowolony.