Mini Cooper 1.3 2000 MULTI-COLOURED
Moderator: flapjck1
Mini Cooper 1.3 2000 MULTI-COLOURED
Witam, mam na imie Piotr, miesiac temu wygralem aukcje i stalem sie wlascicielem Mini Coopera, wbilem swojá oferte 13 sekucie przed koncem, poprzedni wlasciciel zrobil slabe fotki i byl nowy na ebay wiec zainteresowanie na aukcji nie bylo duze, i tak to ja teraz stalem sie wlascicielem tego mini. jak dotad wymienilem uszczelke na przedniej szybce bo zauwazylem ze mi troche cieklo do srodka i teraz przymierzam sie kupis jakies radyjko. 9 stycznia wyruszam do holandii na 4 dni, mam nadzieje ze wszystko bedzie git, a bym zapomnial jak odjezdzalem to poprezdni wlascicel malo sie nie rozplakal, jak mi otworzyl garazyk mini stalo przykryte kordelká, i nazywal go Tiger. Pozdrawiam Wszystkich i Do zobaczenia na Trasie
- Załączniki
-
- 1aaa.jpg (22.22 KiB) Przejrzano 1550 razy
-
- 1aa.jpg (23.93 KiB) Przejrzano 1550 razy
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Mini Cooper 1.3 2000 MULTI-COLOURED
Dzis zamontowalem zapalniczké pod schowkiem, nawet niezle sie prezentuje, szkoda ze nie bylo w kolorze czarnym, ale wazne ze dziala, nawigacje mozna podláczac, zapalniczka z trzema wejsciami, po srodku zapalniczka, oczywiscie podstawowa zasada obowiázuje W MINI SIE NIE PALI. Pozdrófka
- Załączniki
-
- zapalniczka.jpg (24.99 KiB) Przejrzano 1480 razy
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
bardzo fajny, ale aż nie moge uwierzyc ze jego jedynym mankamentem jest brak radia czytając opowiesci o walce z rudą na TMF
a "real mini" is definitely not big, plastic and german
Spoko, radyjko juz jest i bylo zawsze wlasciciel wymienil kiedys na jakies sony na minidisk, ale oczywiscie orginalne zachowal, i ja tez je zachowam, teraz wstawilem keenwoda, nic ciekawego nie znalazlem, te chyba bylo mozliwe i cenowo tez.
a i w czwartek do holandii wyruszam, moja pierwsza podruz miniaczkiem. Pozdrawiam
a i w czwartek do holandii wyruszam, moja pierwsza podruz miniaczkiem. Pozdrawiam
- Załączniki
-
- radyjko.jpg (30.81 KiB) Przejrzano 1398 razy
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
do mini w deskę to radio najwyżej na kasety współczesne można gdzieś ukryć jak bez mp3 nie da rady się obyć...
gdzie kupowałeś gniazdko zapalniczki?
gdzie kupowałeś gniazdko zapalniczki?
a "real mini" is definitely not big, plastic and german
zapalniczke kupilem w halfordsie, a radyjko jest z mp3, ma wejscie usb itp