elektronika i mróz
elektronika i mróz
Cześć!!
Mam problem może ktoś mi powie co sie dzieje z moim miniaczem . Jak odpalam go przy temperaturze poniżej "0" to wszystkie wskaźniki spadają na dół i wibrują, trwa to jakieś 3-4 sekund, a potem wraca wszystko do normy dzieje sie tak tylko przy zimnym silniku! Za wszelkie podpowiedzi dziękuję
pozdrawiam Pawcio!
Mam problem może ktoś mi powie co sie dzieje z moim miniaczem . Jak odpalam go przy temperaturze poniżej "0" to wszystkie wskaźniki spadają na dół i wibrują, trwa to jakieś 3-4 sekund, a potem wraca wszystko do normy dzieje sie tak tylko przy zimnym silniku! Za wszelkie podpowiedzi dziękuję
pozdrawiam Pawcio!
Re: elektronika i mróz
a mi się tak dzieje bez względu na temperaturę... Czy ma ktoś jakiś pomysł cioto ??
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Niejeden z nas pisze: pomysł cioto ??
homofob !
jate ztam kam. bez obaw to jest kalibracja licznika. u jednych głosniej slychac iu innych ciszej
mój minacz też tak robi. jak wspomniał mój poprzednik - licznik się kalibruje. nie ma się czym matwić
Mój również, więc chyba ten typ tak ma Korzystając z okazji witam wszystkich na forum, jestem tu nowy z MINI, więc powoli się oswajam jedno co mogę powiedzieć, to super samochodzik
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
czy was pogięło?? to temat sprzed 1,5 roku !!!
odświerzacie bez powodu, tylko żeby napisać : ja też tak mam, nie wspominając o gramatyce,
przy Was Czesio to erudyta
odświerzacie bez powodu, tylko żeby napisać : ja też tak mam, nie wspominając o gramatyce,
przy Was Czesio to erudyta
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
też to zauważyłem, codziennie wchodzę na forum a tam dziesięć tysięcy postów pod tytułem:
"też tak mam"
":D:D:D:D:D"
"????"
i tym podobnych
od razu tęsknie za ostrą cenzurą z początku zeszłego roku
panowie admini/moderatorzy kasować sypać ostrzeżeniami, bo nie wiem jak inni ale po 5 dniach nieobecności mam do przeczytania 250-300 postów z czego warte lektury jest może 100
a z drugiej strony niektórzy na forum już nawet nie zaglądają i nie czytają bo to strata czasu i żaden absolutnie pożytek, bo po cholerę tracić czas na lekturę skoro i tak niczego to nie wnosi...
poddaje pod rozwagę szanownemu towarzystwu forumowemu
pozdrawiam,
Adam
"też tak mam"
":D:D:D:D:D"
"????"
i tym podobnych
od razu tęsknie za ostrą cenzurą z początku zeszłego roku
panowie admini/moderatorzy kasować sypać ostrzeżeniami, bo nie wiem jak inni ale po 5 dniach nieobecności mam do przeczytania 250-300 postów z czego warte lektury jest może 100
a z drugiej strony niektórzy na forum już nawet nie zaglądają i nie czytają bo to strata czasu i żaden absolutnie pożytek, bo po cholerę tracić czas na lekturę skoro i tak niczego to nie wnosi...
poddaje pod rozwagę szanownemu towarzystwu forumowemu
pozdrawiam,
Adam
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
A ja tak nie mam
Adaś, nie czytaj "Maxymalnych" z działu BMW, to zostanie Ci te 50-70 które nas interesują.
Adaś, nie czytaj "Maxymalnych" z działu BMW, to zostanie Ci te 50-70 które nas interesują.
Zawodowy Szyderca