Mini 998 - Mayon
Moderator: flapjck1
Re: Mini 998 - Mayon
Piękny klasyk, naprawde udana reaktywacja, wygląda niesamowicie... te kolory, felgi
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Gibki Staruszek pisze:Dobra robota
Te felgi to 6x12 ? a jakie mają ET ,że tak mało wystają ? Właśnie takich będę szukał.
mam bardzo podobne fele ale nie mam na nich ani et ani rozmiaru zaznaczonego...
a "real mini" is definitely not big, plastic and german
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Mayon pisze:w związku z tym że nie wrzuciłem zdjęć z zakończenia projektu, zrobię to teraz mimo iż autko wyjechało we wrześniu,
wyglada rewelacyjnie- mam nadziejez ze moj tez bedzie tak wygladał...mialem swoje felgi (wzor mam identyczny, ale nie jestem pewien czy moje nie są 5,5 cala) malowac na srebrno, ale moze skusze sie na grafit lub czerń (dach planuje na ciemno zrobic)...
Jakich nadkoli uzyles? W&P? Czy dobrze zakrywaja koło? Czy nie masz pochlapanych lusterek po jeździe przez kałuze?
dokładnie nadkola to W&P, koła wystają nieznacznie ponad autko i w sumie o to chodziło nie mam problemu z ochlapanymi lusterkami wszystko jest ok szukałem na feldze i też nie mogę znaleźć oznaczenia ET, muszę dokładniej wszystko oblukać, michał jesli chcesz to na maila mogę Ci wysłać dokładniejsze zdjęcia jak nadkola kryją koło bo na tych nie bardzo widać, ogólnie zapomniałem dodać że dzięki flapowi silniczek zmieniony jest na 1.3
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Mayon pisze:dokładnie nadkola to W&P, koła wystają nieznacznie ponad autko i w sumie o to chodziło nie mam problemu z ochlapanymi lusterkami wszystko jest ok szukałem na feldze i też nie mogę znaleźć oznaczenia ET, muszę dokładniej wszystko oblukać, michał jesli chcesz to na maila mogę Ci wysłać dokładniejsze zdjęcia jak nadkola kryją koło bo na tych nie bardzo widać, ogólnie zapomniałem dodać że dzięki flapowi silniczek zmieniony jest na 1.3
poprosze o foty na maila - najlepiej na prostych kolach centralnie od przodu i od tylu... po zabawie w centomanię jakiś czas temu mini chce zrobic porzadnie, bo raz za stary juz jestem a dwa juz mi nie podoba sie jak bieznik wystaje poza obrys auta
maila wysyłam na priva
po wyprawie na Warsaw Job przyszedł czas w końcu na wytarganie tego niegrzecznego kopciucha
- Załączniki
-
- Image(491).jpg (81.45 KiB) Przejrzano 2015 razy
-
- Image(489).jpg (97.96 KiB) Przejrzano 2017 razy
cd... zdjęcia robione telefonem więc jakość kiepska
- Załączniki
-
- Image(492).jpg (74.05 KiB) Przejrzano 2015 razy
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
E robaczku!
A gdzie Ty masz mały obieg cieczy?
A gdzie Ty masz mały obieg cieczy?
w końcu silnik wstawiony po baaaaaardzo długim czasie, puki co nie kopci zobaczymy co będzie dalej, narazie pierścienie Pana Matycha spisują sie ok
-
- Nowy
- Posiadane auto: Rover Mini Cooper 1,3 .1992r Morris Mini 850 de luxe 1967r
WITAM.Piekna maszyna,jaki koszt poniosles do tego stanu,jak nie jest to tajemnica. POZDRAWIAM.
morris de-luxe
- rogal
- Super użytkownik
- Posiadane auto: 6 x MINI
- Kontakt:
Marcin zrób fotkę głowicy od dołu.
pozdrawiam
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Rogal
tel. 695 455 231
Wszystko dla Mini .
takowego zdjecia już nie zrobie bo głowica już siedzi w aucie, a coś konkretnie potrzebujesz ? a jesli chodzi o koszt to duuuży
- rogal
- Super użytkownik
- Posiadane auto: 6 x MINI
- Kontakt:
Spoko nic ważnego. Idzie o to że masz trochę zagmatwany ukł chłodzenia. Michał zauważył zakorkowany kruciec na pompie wody , bo zapewne bankowo nie masz otworu w głowicy.
pozdrawiam
Rogal
tel. 695 455 231
Wszystko dla Mini .
Rogal
tel. 695 455 231
Wszystko dla Mini .
no własnie nie mam, ale chce zrobić z tym porządek
dawno nic nie wrzucałem, więc dodaję jedno zdjęcie ze spotkania klasyków, które odbyło się na skwerze w Gdyni
- Załączniki
-
- p8301519.jpg (71.35 KiB) Przejrzano 1587 razy