APMC 2009
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: APMC 2009
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
wracajac do zoltej 128mki
- Załączniki
-
- janek.jpg (52.43 KiB) Przejrzano 1083 razy
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Konrad K_2 pisze:trzeba miec ambicje
trzeba miec fantazje i pieniądze
http://www.youtube.com/watch?v=iJGuz1NaDIk
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
To może i ja się wypowiem.
Są ustalone 4 eliminacje. System punktacji również od paru sezonów, klasy podzielone + generalka. Dla mnie nie jest istotne czy ktoś w klasie "open" wygra generalkę - liczy się zabawa.
I teraz do sedna sprawy - to nie jest takie proste ustalić zasady punktacji: jedziemy 3 eliminacje lub 4, mamy pecha czy nie, dobry wynik zły wynik, ilość startujących itd.
Ekipa Cieszyn jest za dotychczasowym systemem ( sądzę, że mamy moralne prawo do konkretnych decyzji ).
Co do reszty wypowiedzi technicznych proszę modów o pilnowanie wątku bo zaczyna się tu "kasztanić" o technicznych sprawach typu sprzęgło itd.
Filmy z netu też sugeruję umieszczać np. w nowym wątku np. Sport.
Są ustalone 4 eliminacje. System punktacji również od paru sezonów, klasy podzielone + generalka. Dla mnie nie jest istotne czy ktoś w klasie "open" wygra generalkę - liczy się zabawa.
I teraz do sedna sprawy - to nie jest takie proste ustalić zasady punktacji: jedziemy 3 eliminacje lub 4, mamy pecha czy nie, dobry wynik zły wynik, ilość startujących itd.
Ekipa Cieszyn jest za dotychczasowym systemem ( sądzę, że mamy moralne prawo do konkretnych decyzji ).
Co do reszty wypowiedzi technicznych proszę modów o pilnowanie wątku bo zaczyna się tu "kasztanić" o technicznych sprawach typu sprzęgło itd.
Filmy z netu też sugeruję umieszczać np. w nowym wątku np. Sport.
Oj piotrze ty mnie chyba nie lubisz. Nie znamy się ale mam wrażenie ze ze pijesz do mnie przy okazji każdego wątku. Twoja sprawa. Odniosłem się do propozycji flapa. Poprostu. Zniechecasz ludzi do sportu zamiast jako człowiek z doswidczeniem zachęcać i pomagać. Sorry za ot.
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Sprzęgło to szybciej "zakatujesz" na kręciołkach niż na wyścigu górskim.
Zniechęcam - czym? Napisz bo naprawdę nie wiem o co chodzi.
Mam pomagać - przecież wiesz lepiej o co chodzi w wielu tematach.
Na koniec; ja do Ciebie nic nie mam bo nie znam, tylko w paru wątkach za dużo przesadziłeś na tym forum obrażając kolegów.
Pojedziesz w Pucharze zobaczysz o co chodzi, poznasz wszystkich ludzi na żywo i na pewno będziesz zadowolony.
Z całego serca życzę za każdym razem podium i wyjęcia Pucharów - to jest fajne uczucie ( jest wiele osób, które miały taką okazję i chyba się ze mną zgodzą)
Pozdrawiam
Piotr
Zniechęcam - czym? Napisz bo naprawdę nie wiem o co chodzi.
Mam pomagać - przecież wiesz lepiej o co chodzi w wielu tematach.
Na koniec; ja do Ciebie nic nie mam bo nie znam, tylko w paru wątkach za dużo przesadziłeś na tym forum obrażając kolegów.
Pojedziesz w Pucharze zobaczysz o co chodzi, poznasz wszystkich ludzi na żywo i na pewno będziesz zadowolony.
Z całego serca życzę za każdym razem podium i wyjęcia Pucharów - to jest fajne uczucie ( jest wiele osób, które miały taką okazję i chyba się ze mną zgodzą)
Pozdrawiam
Piotr
jezeli kogos obrazilem (a nie wydaje mi sie) to sorry.
to ze czasami sie nie zgadzam i wywołuje dyskusje to chyba dobrze?
za kazdym razem kiedy cos napisze czy to o wentylatorze czy o swoim aucie ty próbujesz mnie gasic.
dobra bez sensu ta gatka spotkamy sie jak pisałes i usiądziemy wieczorem przy piwie to sie dogadamy .
to ze czasami sie nie zgadzam i wywołuje dyskusje to chyba dobrze?
za kazdym razem kiedy cos napisze czy to o wentylatorze czy o swoim aucie ty próbujesz mnie gasic.
dobra bez sensu ta gatka spotkamy sie jak pisałes i usiądziemy wieczorem przy piwie to sie dogadamy .
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
mądres słowa Piotrze, mądre słowa ... wyjmmowanie pucharów jest fajne
a co do zasad ... chyba rzeczywiście wypracowalismy optymalny system na dzień dzisiejszy,
4 eliminacje, podział na klasy, ilość punktów bez zmian
a co do zasad ... chyba rzeczywiście wypracowalismy optymalny system na dzień dzisiejszy,
4 eliminacje, podział na klasy, ilość punktów bez zmian
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
macko pisze:wypracowaliśmy to co Marek napisał już jakiś czas temu na swojej stronie tworząc regulamin APMC na 2009 r. Ale przynajmniej sobie pogadaliśmy .
macko
rozmowy też są potrzebne, szególnie że pora taka zimowa i mało samochodowa .. przynajmniej jeśli chodzi o mini
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
tu kamera aż takiego znaczenia nie ma! możesz użyć dobrej jakości aparatu, kamery taśmowej itp (wiadomo im lepszy sprzęt tym lepsza jakość)
najważniejsze jest mocowanie, nie może nic latać czy się trząść czy przeszkadzać w prowadzeniu
najważniejsze jest mocowanie, nie może nic latać czy się trząść czy przeszkadzać w prowadzeniu
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
Macko znalazłeś te kolarskie ja taką będę miał profilaktycznie na klatce w aucie ale kamera do samego nagrania to ni eproblem bo można każdą taką domową zainstalować mi chodziło o nagrywanie i odtwarzanie tegow czsie rzeczywistym na ekranie dla widowni
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
kamerka wi-fi ?
heh to tak jak w WRC podgląd z maski , podgląd na stopy i twarz kierownika
heh to tak jak w WRC podgląd z maski , podgląd na stopy i twarz kierownika
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
wi-fi tu nic nie da - samochody poruszaja sie za szybko, zeby przez wi-fi bylo jakies sensowne polaczenie.
Macko mam do testów kamerę profesjonalną on board więc damy radę.
Działa zajebiście.
Teraz szukam nadajników radiowych i po kopocie.
Działa zajebiście.
Teraz szukam nadajników radiowych i po kopocie.