Szukam warsztatu w Łodzi lub Warszawie
Moderator: flapjck1
Re: Szukam warsztatu w Łodzi lub Warszawie
A na forum ile jest osób z Łodzi?
Są jakieś Łódzkie spotkania przy "Mini Piwie"
Są jakieś Łódzkie spotkania przy "Mini Piwie"
Na ulicy Rewolucji 1905r. 46 znajduje sie warsztat Tomasza Baranskiego. Pan Baranski kiedys scigal sie Mini Cooperem S i zna to auto na wylot. Ponadto ceny za naprawe Mini zwykle sa u niego nizsze niz za inne samochody "ze wzgledow sentymentalnych" Krotko mowiac, polecam.
Pytanie odnośnie miniaka
a ja mam pytanie czy jest tutaj osoba którą spotkałem na al.Włókniarzy przy Realu na parkingu?Czarny mini z drewnem w środku:)
mój malutki;)
To nie byłem ja. Mam widocznie klona
Ale to dobrze, że jest nas coraz więcej
Ale to dobrze, że jest nas coraz więcej
MiniManiak z HollyŁódź
A klasycznymi MINI teżsię zajmuje ?
over pisze:Na ulicy Rewolucji 1905r. 46 znajduje sie warsztat Tomasza Baranskiego. Pan Baranski kiedys scigal sie Mini Cooperem S i zna to auto na wylot. Ponadto ceny za naprawe Mini zwykle sa u niego nizsze niz za inne samochody "ze wzgledow sentymentalnych" Krotko mowiac, polecam.
MiniManiak z HollyŁódź
no chyba nie myślisz, ze scigal sie nowym Cooperem S
Re: Pytanie odnośnie miniaka
igor01 pisze:a ja mam pytanie czy jest tutaj osoba którą spotkałem na al.Włókniarzy przy Realu na parkingu?Czarny mini z drewnem w środku:)
Odswiezam staaaaary temat poniewaz dzisiaj wlasnie mialem czas na doooglebne wertowanie forum i zobaczylem igor01 ze mowiles o mnie ostatnio w lodzi widze coraz wiecej miniakow no niestety moj zamieszkuje aktualnie za warszawa.
A jak juz temat odkopany to moze ktos juz mial przyjemnosc od tamtej pory spotkac sie z panem w warsztacie? Jakie wrazenia i jaki rodzaj napraw ma w ofercie moze blacharka? Czesto przejezdzam ale zawsze brak czasu zeby podjechac a za siateczka sa dwa mini widoczne
Mechanik w Łodzi
Zaraz zaraz, w Łodzi też jesteśmy
Również polecam Pana Barańskiego !!!
Jeśli sam nie może czegoś zrobić (mało jest takich rzeczy) pomoże znaleść gościa który to zrobi (np. blacharka).
Wracając do tematu ilu jest nas w Łodzi?
Jakiś czas temu widziałem na Retkini Coopera zielonego, blisko poczty i Duetu ???
Pozdro
Maciek.
Również polecam Pana Barańskiego !!!
Jeśli sam nie może czegoś zrobić (mało jest takich rzeczy) pomoże znaleść gościa który to zrobi (np. blacharka).
Jakiś czas temu widziałem na Retkini Coopera zielonego, blisko poczty i Duetu ???
Pozdro
Maciek.
Re: Mechanik w Łodzi
Maciej pisze:Zaraz zaraz, w Łodzi też jesteśmy
Ja osobiscie widzialem okolo 15 roznych Mini
witam,
czy ma ktos moze nr tel do Pana Baranskiego?poniewaz moj Mini zostal lekko uszkodzony i potrzebowalbym pomocy blacharza,
z gory dzieki
pozdr Miłosz
czy ma ktos moze nr tel do Pana Baranskiego?poniewaz moj Mini zostal lekko uszkodzony i potrzebowalbym pomocy blacharza,
z gory dzieki
pozdr Miłosz
Cześć
Tel do Pana Barańskiego 042-632-17-42, Ul. Rewolucji 1905 nr. 46
Pozdro,
Maciek.
Tel do Pana Barańskiego 042-632-17-42, Ul. Rewolucji 1905 nr. 46
Pozdro,
Maciek.
Niestety Pan Barański nie zajmuje się blacharką. Jakbyście znali dobrego (ale niedrogiego) blacharza to dajcie znać.
MiniManiak z HollyŁódź
Czy orientujecie się czy Pan Barański wymienia gruszki zawieszenia?
Mam wyjęty wózek przedni (zostały tylko gruszki) i nie opłaca mi się kupować klucza do ich demontażu na jeden raz
Mam wyjęty wózek przedni (zostały tylko gruszki) i nie opłaca mi się kupować klucza do ich demontażu na jeden raz
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
przy wyjętym wózku potrzebna Ci jest śruba z odpowiednim gwintem M14 lub M16 i podkładka jakaś i można sobie skompresować gruchę bez problemu
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas