aloha
znowu mam problem.w trakcie jazdy przerywa czasami (wrazenie jakby nie dostawał paliwa, ale nie sugeruje niczego) i gasnie.na jałowym czasami skacza mu obroty. jak sie uda to odpali na predkości z 2-ki lub 3-ki. jak nie to miele z kluczyka i nic.wtryskiwałem mu paliwo i samostart do wtrysku i nic. paliwem smierdzi. czasem słysze pompe czasem jej nie słysze. co to to to.
przerywa i problemy z odpaleniem
Moderator: flapjck1
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: przerywa i problemy z odpaleniem
podczas deszczu? jak postoi to odpala?
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Re: przerywa i problemy z odpaleniem
Hej Kris,
Mam ten sam problem od jesieni. Moje autko jest na gaźniku i cały czas myślałam, ze gdzieś jest odcinany dopływ paliwa, ale po wywyróceniu gaźnika na lewą stronę i sprawdzeniu pompy okazało się, ze dalej gaśnie podczas jazdy.
W desperacji zapsikałam wszystkie kable sprayem kontaktowym za parę złotych i... już nie gaśnie Spróbuj u siebie, może pomoże. Oczywiście problem pozostał, ale przynajmniej mam jakotaką pewność, ze dojadę do warsztatu na porządne sprawdzenie co jest nie tak.
Pozdrawiam, Ania
Mam ten sam problem od jesieni. Moje autko jest na gaźniku i cały czas myślałam, ze gdzieś jest odcinany dopływ paliwa, ale po wywyróceniu gaźnika na lewą stronę i sprawdzeniu pompy okazało się, ze dalej gaśnie podczas jazdy.
W desperacji zapsikałam wszystkie kable sprayem kontaktowym za parę złotych i... już nie gaśnie Spróbuj u siebie, może pomoże. Oczywiście problem pozostał, ale przynajmniej mam jakotaką pewność, ze dojadę do warsztatu na porządne sprawdzenie co jest nie tak.
Pozdrawiam, Ania