Automobilklub Bydgoski Cup 2009
pierwsza eliminacja 15.03.2009 (niedziela) w toruniu [ ]
wpisowe dla zrzeszonych 100 a dla nie zrzeszonych 120
wiecej info na http://www.ab.bydgoszcz.pl/cup/
1 runda 15 marca Toruń
2 runda 19 kwietnia Toruń
3 runda 16 sierpnia Bednary koło Poznania (tereny "Test i Trening")
4 runda 13 września Toruń
5 runda 7 listopada Toruń
AB Cup 2009
Moderator: flapjck1
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Re: AB Cup 2009
jeśli wpisujemy w tej części forum imprezy na które można przyjechać mini to:
1. na marcową chyba żadne "pucharowe" mini się nie wyrobi, a przynajmniej nic o tym nie słyszałem
2. kwietniowa chyba tak samo jak marzec
3. w lipcu apmc gości na torze poznań więc sierpień znowu pod poznań jechać i do tego nie na tor - raczej nikt się nie pojawi
4. wrzesień - to tylko tydzień przed finałem apmc w kielcach więc znowu termin nie dla mini
5. listopad - zdecydowanie po sezonie
ja też nie piszę na forum o classicauto cup, choć to impreza bardzo pod mini pasująca, bo pierwsza eliminacja ca cup pokrywa się z pierwszą eliminacją apmc .. i choć mam ją w tychach pod nosem to się nie rozdwoję
1. na marcową chyba żadne "pucharowe" mini się nie wyrobi, a przynajmniej nic o tym nie słyszałem
2. kwietniowa chyba tak samo jak marzec
3. w lipcu apmc gości na torze poznań więc sierpień znowu pod poznań jechać i do tego nie na tor - raczej nikt się nie pojawi
4. wrzesień - to tylko tydzień przed finałem apmc w kielcach więc znowu termin nie dla mini
5. listopad - zdecydowanie po sezonie
ja też nie piszę na forum o classicauto cup, choć to impreza bardzo pod mini pasująca, bo pierwsza eliminacja ca cup pokrywa się z pierwszą eliminacją apmc .. i choć mam ją w tychach pod nosem to się nie rozdwoję
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Re: AB Cup 2009
mozna przyjechac jakimkolwiek autem i poćwiczyc.
nie koniecznie mini.
jedyne co trzeba miec to kask.
wiem beny ze masz troche daleko ale np gdansk, poznan, wawa, łódz mają po 150-200 km wiec tak daleko nie jest..
nie koniecznie mini.
jedyne co trzeba miec to kask.
wiem beny ze masz troche daleko ale np gdansk, poznan, wawa, łódz mają po 150-200 km wiec tak daleko nie jest..