FORUM=CENZURA

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

Re: FORUM=CENZURA

Post autor: Beny »

flapjck1 pisze:od dzis ja po was nie sprzatam

milej zabawy

jak ty se bez tej wadzy poradzisz .... zatęsknisz ... :mrgreen:
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Awatar użytkownika
Konrad K_2
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Konrad K_2 »

cała ta gadanina przywodzi mi na myśl jeden utwór :-)
Awatar użytkownika
gisioo
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: gisioo »

Dobry utwor :mrgreen:
Gość

vivat cenzorzy

Post autor: Gość »

Muszę powiedzieć, że wreszcie zrozumiałam skąd się bierze irytacja i tego typu tematy na tym szacownym forum.
Dzisiaj popołudniu ośmieliłam się zadać, w mojej opinii zwykłe proste i jasne pytanie odnoście polarów z logo klubowym, temat i dyskusja wprost wykazała na czym cała akcja polega. I myślę, że nie postawiła działalności niektórych klubowiczy w dobrym świetle, cała dyskusja została wykasowana, zupełnie nie wiem dlaczego, bo była ściśle związana z tematem i w mojej opinii dotyczyła ważnej sprawy, bo moralno - etyczno - finansowej. Rozumie, że porządek musi być, i nie mam wątpliwości co do zasadności usuwania niektórych postów, ale dlaczego klub patronując inicjatywie, nie chce poinformować ludzi za co właściwie oni płacą i nie chce dać wyboru ludziom czy się na to zgadzają czy nie. Nie chciałam wywoływać wojny i burzy, chciałam uzyskać prostą opowiedzieć w mojej opinii na banalne pytanie, nic więcej.
No ale cóż, jak to się mówi kto ma "pilota ten rządzi".
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

z tego co mi wiadomo :D

temat nie zostal wykasowany dlatego ze poruszal "niewygodne" tematy tylko ze wzgledu na merytoryczna wartosc postow pojawiajacych sie jako "dyskusja"

i jesli bym byl moderatorem to bym to zrobil znacznie szybciej niz witek bo nic mnie tak tu nie wku...a jak bicie piany robione tu przez niektorych
o to mi zawsze chodzilo o przekaz informacji - jawne kurw anie jawne
pierniczone tajemnice chrzanione CBA

hehehe
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Gość

Powtarzam, zadałam konkretne pytanie i chciałam otrzymać konkretną odpowiedź....nic więc, to że zostałam zalana lawiną bezsensownych informacji zgadzam się, że dyskusja stała się bezsensowna zgadzam się, że ktoś usunął te bzdety zgadzam się.
Ale chyba forum służy do zadawania pytań, zwłaszcza ściśle związanych z tematem i nie ma powodu ich kasować? Pytanie było nie obraźliwe, jasno precyzyjnie i konkretnie zadane.
Byłam zainteresowana jednym tematem, chciałam kupić polar i chciałam za niego uczciwie zapłacić, i chyba mam prawo dostać informację o zasadach ustalania ceny. Bo dla mnie to spora kwota jak za polar. Tyle.
Nie przypominam sobie żebym zaczynała kiedykolwiek awantury na forum itp. Co więcej sama na uwagę moderatora grzecznie pousuwałam posty, nic nie wnoszące do dyskusji. W zamian dostałam, tyle że zostałam okrzyknięta awanturnicą i czepialską i wykasowano wszystko. Stworzono wokół mojej osoby teorię spisku i jakiegoś rozłamu, nie widząc że nikt po ludzku zwyczajnie nie odpowiedział mi na pytanie.
Na zlot nie jadę nigdzie, bo obydwa zloty są stosunkowo drogie jak na moją kieszeń. W zamian na pocieszenie chciałam mieć polar.
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

Chuda, mysle ze to co napisalem ja czy witek najmniej dotyczy twojej osoby
watek zostal skasowany bo tak jest latwiej zrobic
czasami naprawde szlag czlowieka trafia jak musi kasowac pjedyncze posty i wyszukiwac jakies strzepki normalnych wypowiedzi

a skasowanie calego watku to dwa klikniecia mysza a ile spokoju :)
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Awatar użytkownika
czestermo
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Post autor: czestermo »

ja jestem daleki od tego żeby nazwać Cię awanturnicą
Twoja osoba nie ma nic do spisku!! napisałaś o plotce to odpowiedziałem ze moze tą plotke podsuną Ci ktoś z tej opcji rozłamowej z wątku o krynicy
dopiero potem okazało sie ze masz dostęp do klubowych częsci forum, wiec to nie plotka tylko zle zinterpretowana rozmowa na forum mkp, która nie ma jeszcze rozwiązania na dodatek i tyle
a polar dalej jest za 185zl dla nieklubowiczy i nikt na tym nie zarobi
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
Gość

mam nadzieję że znasz bajkę o pinokio.......

nie komentuje tego tematu już więcej
Awatar użytkownika
czestermo
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Post autor: czestermo »

znam aluzja ze klub "wieloryb" połyka bezbronne dzieci??
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

ide po popcorn :twisted:
Awatar użytkownika
LUPER
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto: mini i MINI

Post autor: LUPER »

Z punktu widzenia nie klubowicza to takie rzeczy gdzie pieniądze idą nie powinno Cię interesować bo choć by szły nawet dla mnie (a nie idą) to Ty jako nie klubowicz i tak z nich nie skorzystasz więc jaka jest różnica ?

Co innego gdy byś nim była to rozumiem!

Pozdrawiam Marcin
Mini Cooper 1,3 93r - czerwony
Mini Cooper 1,3 90r - granatowy
Mini Clubman estate 1,3 81r - srebrny
MIni Clubman cooper 1,6D 10r - hot chocolate
Awatar użytkownika
Konrad K_2
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Konrad K_2 »

czestermo pisze:ja jestem daleki od tego żeby nazwać Cię awanturnicą
Twoja osoba nie ma nic do spisku!! napisałaś o plotce to odpowiedziałem ze moze tą plotke podsuną Ci ktoś z tej opcji rozłamowej z wątku o krynicy
dopiero potem okazało sie ze masz dostęp do klubowych częsci forum, wiec to nie plotka tylko zle zinterpretowana rozmowa na forum mkp, która nie ma jeszcze rozwiązania na dodatek i tyle
a polar dalej jest za 185zl dla nieklubowiczy i nikt na tym nie zarobi

ale takich rzeczy nie wyciagajcie poza klub bo naprawde niefajnie to wyglada jak docieraja do nieklubowiczów skrawki takich wiadomości, człowiek naprawde zastanawia sie nad uczciwością intencji.
A polarki ładne ale nie moje kolory ;-)
girsza

Post autor: girsza »

flapjck1 pisze:bede niekulturalny

do k***y nedzy
posty kasowalem ja nie dlatego ze mialem, taki kaprys jestem kryptoagentem bawarii ew plantacji pomyslow albo dlatego ze mi wojtek dobrze laske robi ( sorry ;) )

zrobilem to dlatego zeby nie jatrzyc niepotrzebnie w mtym klimacie
tyle jest pieprzenia o mini united a sami teraz bijecie piane w najmniej istotnym temacie
ja do krynicy nie pojade nie pojechalbym i nawet przez mysl mi nie przeszlo tam jechac

a nowe mini dla mnie jest rownie ekscytujace co golf 5

a troche cenzury tu nie zaszkodzi
bo niektorzy myla wolnosc slowa z nihilizmem

zastanowcie sie o co wam chodzi z atakami na wojtello i na witka
jeden po prostu pracuje a drugi wykonuje swoje zadanie zwiazane z prowadzeniem forum

trudno to pojac?

marcin - nic do ciebie nie mam jestes rowny kolega ale podejdz do tematu na spokojnie a nie przez pryzmat urazonej meskiej dumy

peace

I wcale się nie dziwię, że opinia o forum Mini na innych forach jest jaka jest. Skoro obrażasz członków forum Mini. No chyba, że jako właściciel "golfa" nim nie jestem. Sorry nikt mnie nie uprzedzał o uprzedzeniach... w każdym razie każdy ma prawo do swojego "uprzedzenia" (zdania) ....a dla mnie Mini... jest równie ekscytujące co trabant...
Rafi

Post autor: Rafi »

flapjck1 pisze:
a nowe mini dla mnie jest rownie ekscytujace co golf 5

Pisze to osoba która namawiała mnie na zarejestrowanie się na forum ...
ODPOWIEDZ