na grochowskiej
pytaj motoxa o dokladny namiar
Obszycie kierownicy skórą
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Obszycie kierownicy skórą
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Polecam firme 4drive.
Robili mi całą tapicerkę w Mini łącznie z obszyciem kierownicy.
Można zobaczyc jak wyszlo na ich stronie www.4drive.pl
Mieszczą się na Okęciu w Warszawie przy ul. Leonidasa 34 a
Telefon 0 22 3572009
Lubią to co robią.
pozdrawiam
Sylwiusz
Robili mi całą tapicerkę w Mini łącznie z obszyciem kierownicy.
Można zobaczyc jak wyszlo na ich stronie www.4drive.pl
Mieszczą się na Okęciu w Warszawie przy ul. Leonidasa 34 a
Telefon 0 22 3572009
Lubią to co robią.
pozdrawiam
Sylwiusz
W ursusie jest zakład tapicerski, robią różne auta, ale preferują roboty w autach klasycznych. Jutro postaram się zdobyć numer i dam zanć. Ale wiem że facet ręcznie obszywa kierownice.
W Słomczynie stoi gość z Radomia który obszywa skórą. Bierze 100PLN za koło, 30 zł za gałkę. Zostawiasz mu w niedziele a we wtorek kurier przywozi ją z powrotem.
Kolory skóry, nici itp - pełny wypas
U mnie szył i jest super..
Kolory skóry, nici itp - pełny wypas
U mnie szył i jest super..
Sylwiusz, oglądałem zdjęcia Twojego Mini i jestem pod wrażeniem. Ile orientacyjnie wyniosła tapicerka Twojego autka ?
Pozdrawiam
Paweł
Pozdrawiam
Paweł
Najlepiej zapytaj bezpośrednio w 4 drive. Telefon 0 22 3572009
Skóre kupowałem w hurtowni Marwal. To jest MB Java i kosztowała w zalezności od wilekości kawałka ok.120 zł / m2. Telefon 0 523227621.
Fotele robiła mi firma Bimarco z mojej skóry i wzięli jak za normalne fotele. To jest fotel Cobra.
Boczki i kanapa robione przez 4 drive kosztowały bardzo rozsądnie.
Drogo wyszła podsufitka bo w tym samochodzie nie bylo otwieranego dachu, ktory dobrze i za bardzo dobre pieniądze zamontowała firma Brzyszcz. Telefon 0 22 8141260.
Podsufitka była robiona od gołej blachy.
Oczywiście nad wszystkim czuwał i konsultował pan Michał Knyziak, który demontowal deske rozdzielczą i szyby, oraz wykonał stelaże do montażu foteli ( sa uchylne i ruszają sie do przodu i tyłu ) oraz wykonal montaż wykładziny wnętrza okleił przednie słupki i blachę pod tylna szybą, zamontował nowe pasy bezpieczeństwa itd.
Samochód juz prawie wygląda tak jak chciałem i myślę, że w sierpniu pokażę go na forum.
Pozdrawiam
Sylwiusz
Kieszenie na głośniki w drzwiach przednich i całe nagłośnienie wykonała firma Galeria Tonów. Obicie kieszeni skóra 4 drive.
Skóre kupowałem w hurtowni Marwal. To jest MB Java i kosztowała w zalezności od wilekości kawałka ok.120 zł / m2. Telefon 0 523227621.
Fotele robiła mi firma Bimarco z mojej skóry i wzięli jak za normalne fotele. To jest fotel Cobra.
Boczki i kanapa robione przez 4 drive kosztowały bardzo rozsądnie.
Drogo wyszła podsufitka bo w tym samochodzie nie bylo otwieranego dachu, ktory dobrze i za bardzo dobre pieniądze zamontowała firma Brzyszcz. Telefon 0 22 8141260.
Podsufitka była robiona od gołej blachy.
Oczywiście nad wszystkim czuwał i konsultował pan Michał Knyziak, który demontowal deske rozdzielczą i szyby, oraz wykonał stelaże do montażu foteli ( sa uchylne i ruszają sie do przodu i tyłu ) oraz wykonal montaż wykładziny wnętrza okleił przednie słupki i blachę pod tylna szybą, zamontował nowe pasy bezpieczeństwa itd.
Samochód juz prawie wygląda tak jak chciałem i myślę, że w sierpniu pokażę go na forum.
Pozdrawiam
Sylwiusz
Kieszenie na głośniki w drzwiach przednich i całe nagłośnienie wykonała firma Galeria Tonów. Obicie kieszeni skóra 4 drive.