Spotkane na trasie....

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

bartek

Re: Spotkane na trasie....

Post autor: bartek »

dzisaj na placu teatralnym w toruniu czerwone new mini rej CT.
machniete i odmachniete.
pozdrawiam włascicielke.
Lucas

Post autor: Lucas »

Mam nadzieje ze spotkana dzisiaj w Warszawie/Ursynow/ul. Rosola kobieta w (perlowym?, bialym :) ) mini S , ktora o malo co we mnie nie wjechala i pieknie sie usmichala zaglada na to forum ;) chyba o czyms zapomnialas... ;)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
drszajba
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: drszajba »

zielony miniak w gdańsku przy wjeździe na słowackiego machałem z białego fiata, to chyba Twój Masta, pozdro
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
maja

Post autor: maja »

kwiatekptl pisze:Wczoraj, Targowa, godzina 16.55, w strone wiatraka, czarne mini z rejestracja W0....

to ja byłam....kurde jak to jest ze ja nigdy nie widze starych mini na miescie. Nowe sa ale buraczki sie w nich kisza i nie reaguja... nawet gdybym im dupe przez okno wystawila ;)
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Post autor: minimaniak »

Z życia wzięte...
Dzisiaj na trasie Wrocław-Warszawa około godziny 9-tej, na 199 kilometrze, słupek 8, spotkałem się z kolegą Benym.
Ustawiliśmy się wzdłuż drogi: Beny srebrną Skodą Octavią, a ja czarną Skodą Octavią. Po kilku minutach na CB radio słyszymy taki komunikat: "uwaga koledzy! na 199 kilometrze miśki srebrną nieoznakowaną Octavią, ale już zatrzymali kolesia w czarnej Skodzie".
Nadawali tak przez dobre 15min, w końcu - jak już się uśmiałem - wyprowadziłem ich z błędu :mrgreen:

P.S. Beny przecież Ty masz oznakowane auto, a Pamapol to co :?:
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

Post autor: Beny »

oj było wesoło, ja też się uśmiałem jak dojechałem jednego gościa i patrzył w lusterka czy to nie ta skoda czasem ....

a tak poza tym to dzisiaj na trasie wieluń wrocław z naprzeciwka minęło mnie "brakujące ogniwo", buda klasyka, przednie lampy nowe mini, tylne od corsy b ... cud miód, kolor zblizony do czerwonego ... pozdrawiam
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Awatar użytkownika
Ania-Ray
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Rover Mini Cooper 40LE
Kontakt:

Post autor: Ania-Ray »

Adaś na samo wspomnienie tej historii, tarza się ze śmiechu.
Swoją drogą fajnie musieliście wyglądać u Ciebie w Skodzie jak jedliście śniadanie i popijaliście herbatkę z termosu :mrgreen: Ach ta dzisiejsza policja...
Awatar użytkownika
dawid
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

KRAKOW

Post autor: dawid »

wczoraj popoludniu na alejach czerwony z bialymi pasami NEW MINI Cooper, rejestracja KOL, jest tu ten ktos? ;)
Awatar użytkownika
maugorzata
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto:
Kontakt:

Kraków

Post autor: maugorzata »

Wczoraj (26.03.2007) po 18:00 w Krakowie na alejach na wysokości Kleparza granatowy Mini Classic, w środku siedziały dwie osoby.
Jechałam za nim w moim staaarym Clio, chciałam wyprzedzić, żeby zajrzeć kto siedzi w środku, ale nie miałam żadnych szans ;)
Voyth

Post autor: Voyth »

Dzisiaj, Katowice - Roździeńskiego koło salonu Forda - Czarny MINI One z chromowanymi lusterkami... przyznaje się ktoś ? :grin:
MaCk_Willys

Post autor: MaCk_Willys »

dzisiaj w korku na Wisłostradzie okolo 16 Pani w classicu BRG rejestracja WI, pozdrowiona z wzajemnością
bartek

Post autor: bartek »

W sopocie 2 dni stał classic na ul chopina. Rej GPU. Czyje to to???
Awatar użytkownika
Saint
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Saint »

Dzisiaj, tj sobota, godzina ok 18:10 Skrzyżowanie Grota-Roweckiego z Norymberską, Niebieski classic, płyta pod silnikiem i za szerokie nadkola :wink: Jakiś nowy nabytek?
Zawodowy Szyderca
Maly

Post autor: Maly »

Dzisiaj jak codzien spotkalem jakies 80 miniakow ktore goraco pozdrawiam hehehe. Zajebisty temat heheheh :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kuba
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Kuba »

chwile po 12, noakowskiego czarny miniak, chromowane (nierdzewne ?) nadkola.
ODPOWIEDZ