Spotkane na trasie....
Moderator: flapjck1
Re: Spotkane na trasie....
dzisaj na placu teatralnym w toruniu czerwone new mini rej CT.
machniete i odmachniete.
pozdrawiam włascicielke.
machniete i odmachniete.
pozdrawiam włascicielke.
Mam nadzieje ze spotkana dzisiaj w Warszawie/Ursynow/ul. Rosola kobieta w (perlowym?, bialym ) mini S , ktora o malo co we mnie nie wjechala i pieknie sie usmichala zaglada na to forum chyba o czyms zapomnialas...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- drszajba
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
zielony miniak w gdańsku przy wjeździe na słowackiego machałem z białego fiata, to chyba Twój Masta, pozdro
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
kwiatekptl pisze:Wczoraj, Targowa, godzina 16.55, w strone wiatraka, czarne mini z rejestracja W0....
to ja byłam....kurde jak to jest ze ja nigdy nie widze starych mini na miescie. Nowe sa ale buraczki sie w nich kisza i nie reaguja... nawet gdybym im dupe przez okno wystawila
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Z życia wzięte...
Dzisiaj na trasie Wrocław-Warszawa około godziny 9-tej, na 199 kilometrze, słupek 8, spotkałem się z kolegą Benym.
Ustawiliśmy się wzdłuż drogi: Beny srebrną Skodą Octavią, a ja czarną Skodą Octavią. Po kilku minutach na CB radio słyszymy taki komunikat: "uwaga koledzy! na 199 kilometrze miśki srebrną nieoznakowaną Octavią, ale już zatrzymali kolesia w czarnej Skodzie".
Nadawali tak przez dobre 15min, w końcu - jak już się uśmiałem - wyprowadziłem ich z błędu
P.S. Beny przecież Ty masz oznakowane auto, a Pamapol to co
Dzisiaj na trasie Wrocław-Warszawa około godziny 9-tej, na 199 kilometrze, słupek 8, spotkałem się z kolegą Benym.
Ustawiliśmy się wzdłuż drogi: Beny srebrną Skodą Octavią, a ja czarną Skodą Octavią. Po kilku minutach na CB radio słyszymy taki komunikat: "uwaga koledzy! na 199 kilometrze miśki srebrną nieoznakowaną Octavią, ale już zatrzymali kolesia w czarnej Skodzie".
Nadawali tak przez dobre 15min, w końcu - jak już się uśmiałem - wyprowadziłem ich z błędu
P.S. Beny przecież Ty masz oznakowane auto, a Pamapol to co
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
oj było wesoło, ja też się uśmiałem jak dojechałem jednego gościa i patrzył w lusterka czy to nie ta skoda czasem ....
a tak poza tym to dzisiaj na trasie wieluń wrocław z naprzeciwka minęło mnie "brakujące ogniwo", buda klasyka, przednie lampy nowe mini, tylne od corsy b ... cud miód, kolor zblizony do czerwonego ... pozdrawiam
a tak poza tym to dzisiaj na trasie wieluń wrocław z naprzeciwka minęło mnie "brakujące ogniwo", buda klasyka, przednie lampy nowe mini, tylne od corsy b ... cud miód, kolor zblizony do czerwonego ... pozdrawiam
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
- Ania-Ray
- Klubowicz
- Posiadane auto: Rover Mini Cooper 40LE
- Kontakt:
Adaś na samo wspomnienie tej historii, tarza się ze śmiechu.
Swoją drogą fajnie musieliście wyglądać u Ciebie w Skodzie jak jedliście śniadanie i popijaliście herbatkę z termosu Ach ta dzisiejsza policja...
Swoją drogą fajnie musieliście wyglądać u Ciebie w Skodzie jak jedliście śniadanie i popijaliście herbatkę z termosu Ach ta dzisiejsza policja...
- maugorzata
- Klubowicz
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Kraków
Wczoraj (26.03.2007) po 18:00 w Krakowie na alejach na wysokości Kleparza granatowy Mini Classic, w środku siedziały dwie osoby.
Jechałam za nim w moim staaarym Clio, chciałam wyprzedzić, żeby zajrzeć kto siedzi w środku, ale nie miałam żadnych szans
Jechałam za nim w moim staaarym Clio, chciałam wyprzedzić, żeby zajrzeć kto siedzi w środku, ale nie miałam żadnych szans
Dzisiaj, Katowice - Roździeńskiego koło salonu Forda - Czarny MINI One z chromowanymi lusterkami... przyznaje się ktoś ?
dzisiaj w korku na Wisłostradzie okolo 16 Pani w classicu BRG rejestracja WI, pozdrowiona z wzajemnością
W sopocie 2 dni stał classic na ul chopina. Rej GPU. Czyje to to???
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Dzisiaj, tj sobota, godzina ok 18:10 Skrzyżowanie Grota-Roweckiego z Norymberską, Niebieski classic, płyta pod silnikiem i za szerokie nadkola Jakiś nowy nabytek?
Zawodowy Szyderca
Dzisiaj jak codzien spotkalem jakies 80 miniakow ktore goraco pozdrawiam hehehe. Zajebisty temat heheheh
chwile po 12, noakowskiego czarny miniak, chromowane (nierdzewne ?) nadkola.