dzisiaj po 15-tej na trasie kraków - olkusz .. cytrynka 2CV - pomachane odmachane, chwilę później syrenka w kolorze błękitnym, pomachane odmachane .. pozdrawiam .. .choc pewnie tu nie zaglądają
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
dzisiaj ok. 13-tej, kraków ul. kopernika, czarny klasyk z białym dachem, kółka trzynastki (chyba) koloru białego, szprychówki, szerokie gumy 175 - 185, rejestracja DW ... coś tam coś tam
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Niedziela, ok. 14 - 15, Sosnowiec - Zagórze, parking przy cmentarzu - grafitowy MINI Cooper S R56 z białym dachem i białymi pasami na masce, tablice SG 1998C. Ktoś z właścicieli to czyta ?
Dzisiaj po 19, pl. Starynkiewicza i chwilę później Towarowa-rondo Daszyńskiego na wysokości Jupitera - czarny Mini Classic, biały dach z szyberem, znaczek Coopera, chrom pod klamkami, 12 słoneczka ;] niestety jechałem trababambajem, więc nie machałem.
Dziś około 18:15, przy Telekomunikacji Polskiej w Katowicach srebrny MINI One, tablice SZ... Pomachane, nie wiem czy odmachane, bo słońce świeciło prosto w oczy
Dzisiaj w Opolu ok godz 12 przy ul Kośnego taki oto miniaczek Odjechala nim sympatyczna pani.Niestety nie zdązylem zaczepic Nie wiem czy tu zagląda ale pozdrawiam
Kto dzisiaj był holowany drogą z Konstantynowa do Łodzi?
Około godziny 20:15 mijałem holowanego zielonego mini z białym dachem przy zajezdni tramwajowej.