ZLOT MAJOWY MKP WARSAW JOB 2009
Moderator: flapjck1
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: ZLOT MAJOWY MKP WARSAW JOB 2009
Odebrałem dziś plakaty
- Załączniki
-
- plakat.jpg (132.18 KiB) Przejrzano 1174 razy
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
proponuję we wtorek rozwiezienie plakatów i rozklejenie ich na swoich aktywnych samochodach.
zamieściłem plakat i www.mini.org.pl na naszej klasie i jak sie okazuje są efekty
znajomy sie zapisał jak zobaczył .
proponuję zrobić to samo reszcie organizatorów
zamieściłem plakat i www.mini.org.pl na naszej klasie i jak sie okazuje są efekty
znajomy sie zapisał jak zobaczył .
proponuję zrobić to samo reszcie organizatorów
bardzo ładnie to wygląda, widać że sporo pracy wkładacie w ten zlot już sie nie mogę doczekać
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Wszystkich chętnych , niezdecydowanych zapraszam do zapisywania się, jutro mija termin po którym nie będziemy mogli zapewnić np. koszulek.
Pozdrawiam Michał Knyziak
Osoby które zarejestrowały się a nie dokonały wpłaty proszę o dokonanie wpłaty na konto które jest podane na stronie i w mailu zwrotnym. Jeżeli ktoś potrzebuje do przelewu pełnego adresu to wygląda on tak
ul Grzybowska 6/10 m 811, 00-131 Warszawa
Pozdrawiam Michał Knyziak
Osoby które zarejestrowały się a nie dokonały wpłaty proszę o dokonanie wpłaty na konto które jest podane na stronie i w mailu zwrotnym. Jeżeli ktoś potrzebuje do przelewu pełnego adresu to wygląda on tak
ul Grzybowska 6/10 m 811, 00-131 Warszawa
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
ZAPRASZAMY
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Dla zainteresowanych, czyli organizatorów WARSAW JOB
spotkanie organizacyjne - NIEDZIELA o 17:00
BARDZO WAŻNE !!!!!
spotkanie organizacyjne - NIEDZIELA o 17:00
BARDZO WAŻNE !!!!!
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
no to może już uchylicie rąbka tajemnicy co planujecie jako wypełnienie czasu zlotowego
może to będzie kartą przetargową dla jeszcze niezdecydowanych
humin pisze:no to może już uchylicie rąbka tajemnicy co planujecie jako wypełnienie czasu zlotowego
Właśnie.
a mnie interesuje co sie bedzie dzialo - bo wiem ze nie dam rady przyjechac miniakiem, ale moze bym sie wybral jako widz - poogladal autka, pogadal, itd. - wiec pytanie czy moge przyjechac, kiedy i gdzie was szukac i inne informacje ktore byly przydatne do tego celu...??
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
W piątek do godziny 11 jesteśmy w ośrodku, a póżniej "zwiewdzamy Warszawę" do godziny 18. Następnego dnia (sobota) gry i zabawy na terenie ośrodka, wieczorem grill i około 20 ogłoszenie wyników
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Michał nie bądź taki skromny
Będzie to świetna forma zwiedzania Warszawy połączona z zabawą w podchody ,
Już dziś mam potwierdzone informację, że w impreze będą zangażowane media w związku z czym wszystkie auta powinny być wyposazone w radio odtwarzacze a jeśli ktoś nie ma takiego to pozostaje" tranzystor"
będzie to chyba pierwsza impreza interaktywna.....impreza będzie bardzo dynamiczna
Na sobotę przewidzieliśmy fajne konkursy jakich jeszcze nie było, (niektórych na pewno)
a o niektórych już dawno zapomnieliśmy od dziecięcych lat.
Będzie to świetna forma zwiedzania Warszawy połączona z zabawą w podchody ,
Już dziś mam potwierdzone informację, że w impreze będą zangażowane media w związku z czym wszystkie auta powinny być wyposazone w radio odtwarzacze a jeśli ktoś nie ma takiego to pozostaje" tranzystor"
będzie to chyba pierwsza impreza interaktywna.....impreza będzie bardzo dynamiczna
Na sobotę przewidzieliśmy fajne konkursy jakich jeszcze nie było, (niektórych na pewno)
a o niektórych już dawno zapomnieliśmy od dziecięcych lat.
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2009, 21:34 przez m.t.design, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak tak gwarantujemy zupełnie nowe "atrakcje" na zlocie interaktywna forma to zupełne novum w skali imprez automobilowych a co dopiero zlotów mini. a i zwiedzanie miasta nie zostało ot tak sobie zaplanowane...
Wiele ciekawych rzeczy można będzie poznać zobaczyć i napewno nie będzie czasu na nudę i zdobycze będą atrakcyjne.
Wrrrruuuummmm
Wiele ciekawych rzeczy można będzie poznać zobaczyć i napewno nie będzie czasu na nudę i zdobycze będą atrakcyjne.
Wrrrruuuummmm
Właśnie do naszej i tak już ciekawej oferty zlotowo eventowej pragnę dodać iż nagroda główna to też obcowanie z mini nie zdradzę wielu szczegółów ale pamiętajcie że mamy 50cio lecie mini więc łączymy stare i nowe
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
chcemy ustanowić rekord w ilości miniaków na imprezie i utworzyć najdłuższą paradę mini....może stanie sie to tradycją na zlotach majowych.
Każdy uczestnik parady może liczyć na super super gift !!!
Każdy uczestnik parady może liczyć na super super gift !!!