Witam
czy ktoś orientuje się gdzie dokładnie mocuje się linkę otwierającą drzwi pasażera od środka. ? Dziś rozkręcałem boczek i mi spadła.. teraz nie wiem gdzie jest jej miejsce.
Może ma ktoś jakiś rysunek?
MINI drzwi
Re: MINI drzwi
Nie chce zakładać nowego tematu, a drzwi mają wiele wspólnego z szybą
Mam pytanie - od wczoraj w moim Miniaku trzęsie się szyba przy zamykaniu - otwieranie ok - płynnie, a przy zamykaniu skacze przez pierwsze ok. 15 cm, a później już idzie płynnie Jaki może być tego powód i co zaradzić
Mam pytanie - od wczoraj w moim Miniaku trzęsie się szyba przy zamykaniu - otwieranie ok - płynnie, a przy zamykaniu skacze przez pierwsze ok. 15 cm, a później już idzie płynnie Jaki może być tego powód i co zaradzić
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
to ja dodam - czym nasmarowac uszczelki przy szybie? troche mi piszcza, a wiadomo jakies wd40 czy cos to by smarowało szybę cały czas.
przecierałem spirytusem, ale nic nie dało
przecierałem spirytusem, ale nic nie dało
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
nie wolno niczym tlustym!!!!!!! bo bedzie ci sie zbieral piasek i bedziesz zacieral szybe i prowadnice
jesli juz to jakis preparat na silikonie ale to tez polsrodek
najlepiej wymyc intensywnie benzyna pod cisnieniem ( moze byc zmywacz do hamulcy - to jest benzynka w spreju )
jesli juz to jakis preparat na silikonie ale to tez polsrodek
najlepiej wymyc intensywnie benzyna pod cisnieniem ( moze byc zmywacz do hamulcy - to jest benzynka w spreju )
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
aha, czyli musze rozbierac boczek, tak?
bo ledwo mi sie udalo wacikiem ze spirytusem to przetrzec, tak, zeby wejsc pomiedzy szczeliny szyba-uszczelka
bo ledwo mi sie udalo wacikiem ze spirytusem to przetrzec, tak, zeby wejsc pomiedzy szczeliny szyba-uszczelka