NOS, czyli Nietypowy Objazd Stolicy - 23 maja 2009
Moderator: flapjck1
NOS, czyli Nietypowy Objazd Stolicy - 23 maja 2009
Serdecznie zapraszam na organizowany przez nasz klub rajd po Warszawie. Więcej informacji znajdziecie tutaj:
http://www.garbiarnia.com/index.php?opt ... &Itemid=51
Poza tym tydzień później będzie też coś ciekawego:
Oczywiście dla klasycznych Mini wymóg rocznika '84 zostanie uchylony. Mam nadzieję, że na imprezach integrujących warszawskich miłośników klasycznej motoryzacji wreszcie zaczną pokazywać się i właściciele Mini.
Poza tym tydzień później będzie też coś ciekawego:
Oczywiście dla klasycznych Mini wymóg rocznika '84 zostanie uchylony. Mam nadzieję, że na imprezach integrujących warszawskich miłośników klasycznej motoryzacji wreszcie zaczną pokazywać się i właściciele Mini.
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: NOS, czyli Nietypowy Objazd Stolicy - 23 maja 2009
Super! Zapraszam! Już kiedyś miałeś pojawić się na naszym rajdzie 4000 (Bieszczady), ale w końcu coś nie wypaliło, chyba dziecko Ci się rozchorowało.
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
tego dnia będzie pierwsza eliminacja APMC w Kielcach wiec frekfencja ze strony mini może być kiepska
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
zgadza się...., a później znowu był rajd zimowy a moje auta i zima nie idą w parze.
Mam nadzieję, że tym razem damy radę.
Mam nadzieję, że tym razem damy radę.
garbaty pisze: Mam nadzieję, że na imprezach integrujących warszawskich miłośników klasycznej motoryzacji wreszcie zaczną pokazywać się i właściciele Mini.
Szkoda, że liczysz tylko na warszawskich miłośników motoryzacji
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Marek dawaj, dawaj będzie mi raźniej....
MARO pisze:garbaty pisze: Mam nadzieję, że na imprezach integrujących warszawskich miłośników klasycznej motoryzacji wreszcie zaczną pokazywać się i właściciele Mini.
Szkoda, że liczysz tylko na warszawskich miłośników motoryzacji
Nie no, oczywiście zapraszam wszystkich, jeśli komuś będzie się chciało przyjechać tym bardziej się to chwali. Na razie najdalszą miejscowością, z której dotrze uczestnik rajdu jest Pułtusk.
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Maro masz szansę na jakiś pucharek za dojazd
m.t.design pisze:Maro masz szansę na jakiś pucharek za dojazd
Tia
Jeszcze ja, jeszcze ja! jeśli czas pozwoli, a nie widzę w tej chwili nic co miało by moje plany pokrzyżować, postaram się być.
To już w najbliższą sobotę. Może ktoś jeszcze chętny. Są już zarejestrowane 42 samochody, w tym trzy Mini (nie licząc mojego organizatorskiego).
Niestety z powodów niezależnych ode mnie nie udało mi się wybrać dzisiaj... Za to za tydzień w Legionowie pojawię się na pewno. Możecie przybliżyć conieco plan imprezy? co gdzie i o której, bo z tego co widzę nie ma oddzielnego dla niej tematu.
Oficjalnie pojawi się to jakoś dzisiaj wieczorem, roześlę też maile do zarejestrowanych. Ale wyglądać to będzie następująco:
8:00 zbiórka na parkingu przy ulicy Fleminga (zaraz przy Ekspresowej, którą wjeżdżamy od Modlińskiej) : o http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=20.983 ... true&utf=1 (tam gdzie jedynka jest)
8:30 wyjazd z parkingu
9:00 jesteśmy w Legionowie
10:00 ruszamy na krótką paradę
11:30 dojeżdżamy na teren CSP i rozpoczynamy rajd po okolicach Legionowa
11:30 jednocześnie startujemy konkurencję sprawnościową na terenie CSP
15:30 koniec rajdu
16:00 koniec konkurencji sprawnościowych
17:00 wyniki
Rajd i konkurencja sprawnościowa będą robione w ten sposób, że część osób najpierw wystartuje w rajdzie, a konkurencję na miejscu będą zaliczali po powrocie z rajdu. Część osób natomiast odwrotnie, czyli najpierw sprawnościówka, a po powrocie wyruszają na rajd.
W między czasie dla zarejestrowanych załóg (nie tylko dla kierowców ale i pasażerów według zgłoszonej ilości) darmowy posiłek na terenie OSP, jeśli ktoś wytrzyma do wieczora darmowy grill jakiś czy coś takiego.
PS. Rajd będzie trochę inny niż wczorajszy NOS, raczej bardziej luźny, od punktu do punktu, z drobnymi zadaniami, o wiele łatwiejszy i nie zawierający tyle różnych dobijających łamigłówek...
PS2: A tutaj obejrzycie bardzo wstępną fotorelację z wczorajszego rajdu. Jeśli ktoś będzie spostrzegawczy zobaczy nawet kawałek Miniaka. Nawet może i dwóch...
8:00 zbiórka na parkingu przy ulicy Fleminga (zaraz przy Ekspresowej, którą wjeżdżamy od Modlińskiej) : o http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=20.983 ... true&utf=1 (tam gdzie jedynka jest)
8:30 wyjazd z parkingu
9:00 jesteśmy w Legionowie
10:00 ruszamy na krótką paradę
11:30 dojeżdżamy na teren CSP i rozpoczynamy rajd po okolicach Legionowa
11:30 jednocześnie startujemy konkurencję sprawnościową na terenie CSP
15:30 koniec rajdu
16:00 koniec konkurencji sprawnościowych
17:00 wyniki
Rajd i konkurencja sprawnościowa będą robione w ten sposób, że część osób najpierw wystartuje w rajdzie, a konkurencję na miejscu będą zaliczali po powrocie z rajdu. Część osób natomiast odwrotnie, czyli najpierw sprawnościówka, a po powrocie wyruszają na rajd.
W między czasie dla zarejestrowanych załóg (nie tylko dla kierowców ale i pasażerów według zgłoszonej ilości) darmowy posiłek na terenie OSP, jeśli ktoś wytrzyma do wieczora darmowy grill jakiś czy coś takiego.
PS. Rajd będzie trochę inny niż wczorajszy NOS, raczej bardziej luźny, od punktu do punktu, z drobnymi zadaniami, o wiele łatwiejszy i nie zawierający tyle różnych dobijających łamigłówek...
PS2: A tutaj obejrzycie bardzo wstępną fotorelację z wczorajszego rajdu. Jeśli ktoś będzie spostrzegawczy zobaczy nawet kawałek Miniaka. Nawet może i dwóch...