Spotkane na trasie....
Moderator: flapjck1
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Spotkane na trasie....
Wczoraj kolo 19 pod Sikkensem w Nysie zielone Mini, na 13". Potem, gubo po polnocy kolo Eko na Mickiewicza, ten sam. Wczesniej go nie widzialem wiec pewnie nowy posiadacz, a na pewno z okolic bo blachy ONY... Własciciel(ka) moze korzysta z forum? Jak tak to moze by zorganizowac jakies mini spotkanie...w koncu dwa auta to juz cos
Back on the road...
czarny mini classic GPU ... parking sopot niedaleko molo
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
W sobote jechalem do Szczecina - powrot w niedziele, po drodze 5 miniakow (MINI) na szczecinskich blachach, nikt nie odmachal ....
Pozdrawiam kolezanke i kolege w niebieskim mini one przejezdzajacych przez Oswięcim, pomachane i odmachane:)
wczoraj rano przed 8 na niepodległości wypatrzony z chodnika czerwony classic pędzący w stone mokowa, później wieczorem na wilczej pozdrowiona Pani parkująca czarnym classiciem z roldachem zadje się. Oj kręci się tych troche miniaków po śródmieściu.
Niewiem czy nowy, ale MINI ONE w Warszawie os. Gawra, biały pozdrawiam.
ładnych parę dni temu, ale dopiero mam czas wrzucić, pozdrawiam właścicielkę/właściciela brata bliźniaka okolice Skiteamu na Karolkowej, Wawa.
- Załączniki
-
- DSCF0123.jpg (163.47 KiB) Przejrzano 563 razy
Pozdrawiam miłą Panią w grafitowym Cooperze S (R56) na tablicach PO spotkaną dziś w Dąbrowie Górniczej. Zatrąbione i odtrąbione
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
zielony klasyk z pasami i białym dachem dzis po 21 w Pszczynie na zwezeniu
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
ja jechałem "tarpanem" i w ostatniej chwili zobaczyłem miniaka - mógł byś się zdziwic gdyby ktos z pikupa ci mrugał światłami ;p pzdr
9 maja, GD, około godziny 13:30 przy Galerii Bałtyckiej.
Jeden Mini błękitny, BMW, chyba cooper.
2 coopery z Red Bulla
Dalej przy Bazylice, przy ulicy Długiej mini classic, nie pamiętam jakiego koloru.
Jeden Mini błękitny, BMW, chyba cooper.
2 coopery z Red Bulla
Dalej przy Bazylice, przy ulicy Długiej mini classic, nie pamiętam jakiego koloru.
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
Dzisiaj stacja Orlen przy Auchan w GDA, zielony racing green, bialy dach MINI sciagnięty z USA chyba.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- maugorzata
- Klubowicz
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Kraków, dzisiaj (piątek) ok 8:00: błękitne mini one (?) jechało po drodze rowerowej przez ogródki działkowe, w środku 4 czy nawet 5 osób. Kierowca, brunet z włosami na żelu w ciemnych okularach a'la lata osiemdziesiąte jeszcze beszczelnie machał, że mam mu zjechać z drogi (byłam na rowerze). Jeżeli tutaj zagląda, to mam nadzieję, że się wstydzi. Rada dla bruneta: jak denerwują cię korki i chcesz jeździć drogami rowerowymi, to najlepiej na rowerze I druga: wczoraj policja spisywała tam takich "działkowiczów". Mimo wszystko pozdrawiam.