Dodatkowe funkcje komputera

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

maciejbrot

Dodatkowe funkcje komputera

Post autor: maciejbrot »

Witam. Kiedy po przekręceniu kluczyka na pierwszą pozycję przytrzymamy przycisk kasowania przebiegu (mam tu na myśli przebieg 0-1000km :wink: ), komputer pokładowy wchodzi w tryb testowy. przy teście kontrolek i wyświetlacza pokazują się nieaktywne normalnie wskazania na wyświetlaczu komputera (speed, trip itd.), ponadto w pozycji 1.19 istnieje możliwość włączenia lub wyłączenia czegośtam "...L...on" "...L...off". Czy ktoś z bawił się już tymi funkcjami? Czy jest możliwość uruchomienia dodatkowych funkcji komputera? Co włącza się w pozycji 1.19? Niestety nie udało mi się wygoglować tego tematu, a i w manualu do mini nie ma o tym słowa. Myślę, że jest tam do ustawienia trochę ciekawych żeczy. Mi udało się choćby wykasować inspekcję oleju po jego wymianie.
Awatar użytkownika
pididi
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Clubman JCW LCI

Re: Dodatkowe funkcje komputera

Post autor: pididi »

http://www.mini2.com/forum/faq.php?faq=faq_interior

przejrzyj fakju, "How to show RPM, Fuel Level, Speed and more on your Odometer Digital Display"
static
maciejbrot

Re: Dodatkowe funkcje komputera

Post autor: maciejbrot »

Dzięki za linka. A czy jest możliwość dodania funkcji wyświetlacza znajdującego się pod obrotomierzem? Podczas testu kontrolek pojawiają się na nim przeróżne rzeczy, których ni jak nie da się później wywołać.
ODPOWIEDZ