Dodatkowe funkcje komputera
Dodatkowe funkcje komputera
Witam. Kiedy po przekręceniu kluczyka na pierwszą pozycję przytrzymamy przycisk kasowania przebiegu (mam tu na myśli przebieg 0-1000km ), komputer pokładowy wchodzi w tryb testowy. przy teście kontrolek i wyświetlacza pokazują się nieaktywne normalnie wskazania na wyświetlaczu komputera (speed, trip itd.), ponadto w pozycji 1.19 istnieje możliwość włączenia lub wyłączenia czegośtam "...L...on" "...L...off". Czy ktoś z bawił się już tymi funkcjami? Czy jest możliwość uruchomienia dodatkowych funkcji komputera? Co włącza się w pozycji 1.19? Niestety nie udało mi się wygoglować tego tematu, a i w manualu do mini nie ma o tym słowa. Myślę, że jest tam do ustawienia trochę ciekawych żeczy. Mi udało się choćby wykasować inspekcję oleju po jego wymianie.
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Re: Dodatkowe funkcje komputera
http://www.mini2.com/forum/faq.php?faq=faq_interior
przejrzyj fakju, "How to show RPM, Fuel Level, Speed and more on your Odometer Digital Display"
przejrzyj fakju, "How to show RPM, Fuel Level, Speed and more on your Odometer Digital Display"
static
Re: Dodatkowe funkcje komputera
Dzięki za linka. A czy jest możliwość dodania funkcji wyświetlacza znajdującego się pod obrotomierzem? Podczas testu kontrolek pojawiają się na nim przeróżne rzeczy, których ni jak nie da się później wywołać.