Witam Chciałbym się dowiedzieć ile mniej więcej użytkowników Miniaków to nasi forumowicze... ostatnio spotkałem wiele Mini w okolicy.
Mój to MINI One granatowy z Union Jackami na lusterkach i napisem na tylnej szybie
Stwórzmy mały indeks
Ile MINI (BMW) na Śląsku ?
Re: Ile MINI (BMW) na Śląsku ?
To ja sie dopisuje pierwszy, gdyz czesto bywam na Slasku autem w Rybniku.
Wiec na pewno jedna S R53 do tego jak chodzi o Rybnik nalezy dodac jednego one R50 - zolty z czarnym dachem, jednego coopera R50 czarnego z bialym dachem i najprawdopodobniej jeszcze jedna S R53, ale to juz sa okolice Rybnika (rejestracja SRB).
Tak wiec Rybnik i okolice = 4 sztuki gen 1.
Wiec na pewno jedna S R53 do tego jak chodzi o Rybnik nalezy dodac jednego one R50 - zolty z czarnym dachem, jednego coopera R50 czarnego z bialym dachem i najprawdopodobniej jeszcze jedna S R53, ale to juz sa okolice Rybnika (rejestracja SRB).
Tak wiec Rybnik i okolice = 4 sztuki gen 1.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Pszczyna się melduje - czarna eSka - zdjęcia sa na forum, do tego u nas na "wsi" żółty chyba one /własciciel chyba jest tu na forum ale jako klasyk/, czerwony cooper, błękitna eska i srebrny chyba tez S - jak na 30 tys mieścine to troche sie uzbierało
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Żółtek jest z tego co pamiętam Jędrzeja (Niejeden z Nas), ale teraz baaaardzo rzadko się wypowiada na forumie.
Zawodowy Szyderca
Hehh cześć, czasem zaglądam:-) Mój żółtek z Pszczyny to cooper i ma czarny dach. W naszej wsi oprócz tego co napisałeś jeździ jeszcze zółty z białym dachem. Z tego co wiem wszystko coopery.. A Twoja eSka to ta przy Moniuszki ?? Oczywiscie często Cie widuje bo to ...za moim płotem
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Niejeden z nas pisze:Hehh cześć, czasem zaglądam:-) Mój żółtek z Pszczyny to cooper i ma czarny dach. W naszej wsi oprócz tego co napisałeś jeździ jeszcze zółty z białym dachem. Z tego co wiem wszystko coopery.. A Twoja eSka to ta przy Moniuszki ?? Oczywiscie często Cie widuje bo to ...za moim płotem
he he he... mój - własciwie żony...
ten wasz płot to tam koło ludwikówki