Ile MINI (BMW) na Śląsku ?

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Voyth

Ile MINI (BMW) na Śląsku ?

Post autor: Voyth »

Witam ;) Chciałbym się dowiedzieć ile mniej więcej użytkowników Miniaków to nasi forumowicze... ostatnio spotkałem wiele Mini w okolicy.

Mój to MINI One granatowy z Union Jackami na lusterkach i napisem na tylnej szybie :razz:

Stwórzmy mały indeks :lol:
ress
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Re: Ile MINI (BMW) na Śląsku ?

Post autor: ress »

To ja sie dopisuje pierwszy, gdyz czesto bywam na Slasku autem w Rybniku.

Wiec na pewno jedna S R53 :) do tego jak chodzi o Rybnik nalezy dodac jednego one R50 - zolty z czarnym dachem, jednego coopera R50 czarnego z bialym dachem i najprawdopodobniej jeszcze jedna S R53, ale to juz sa okolice Rybnika (rejestracja SRB).

Tak wiec Rybnik i okolice = 4 sztuki gen 1. :)
TomSky
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: TomSky »

Pszczyna się melduje - czarna eSka - zdjęcia sa na forum, do tego u nas na "wsi" żółty chyba one /własciciel chyba jest tu na forum ale jako klasyk/, czerwony cooper, błękitna eska i srebrny chyba tez S - jak na 30 tys mieścine to troche sie uzbierało
Awatar użytkownika
Saint
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Saint »

Żółtek jest z tego co pamiętam Jędrzeja (Niejeden z Nas), ale teraz baaaardzo rzadko się wypowiada na forumie.
Zawodowy Szyderca
Niejeden z nas

Post autor: Niejeden z nas »

Hehh cześć, czasem zaglądam:-) Mój żółtek z Pszczyny to cooper i ma czarny dach. W naszej wsi oprócz tego co napisałeś jeździ jeszcze zółty z białym dachem. Z tego co wiem wszystko coopery.. A Twoja eSka to ta przy Moniuszki ?? Oczywiscie często Cie widuje bo to ...za moim płotem ;-)
TomSky
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: TomSky »

Niejeden z nas pisze:Hehh cześć, czasem zaglądam:-) Mój żółtek z Pszczyny to cooper i ma czarny dach. W naszej wsi oprócz tego co napisałeś jeździ jeszcze zółty z białym dachem. Z tego co wiem wszystko coopery.. A Twoja eSka to ta przy Moniuszki ?? Oczywiscie często Cie widuje bo to ...za moim płotem ;-)

he he he... mój - własciwie żony...

ten wasz płot to tam koło ludwikówki ;-)
Niejeden z nas

Post autor: Niejeden z nas »

O tak tak...ten piękny płot... :mrgreen:
ODPOWIEDZ