Mini Cooper 1.6 16v 2003r speedfight - nowe zdjęcia
Moderator: flapjck1
Mini Cooper 1.6 16v 2003r speedfight - nowe zdjęcia
trzeba się chwalić puki można:)
więc..
1.6 16v (94kW po wykresach z hamowni)
zamontowany stożek z dolotem K&N
sportowe zawieszenie H&R (zielone sprężyny)
reszte widac:)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/48c ... f7ad9.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e1f ... c24de.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/38c ... 726d7.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/19c ... d41f9.html
więc..
1.6 16v (94kW po wykresach z hamowni)
zamontowany stożek z dolotem K&N
sportowe zawieszenie H&R (zielone sprężyny)
reszte widac:)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/48c ... f7ad9.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e1f ... c24de.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/38c ... 726d7.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/19c ... d41f9.html
Ostatnio zmieniony 09 lis 2009, 10:12 przez speedfight, łącznie zmieniany 2 razy.
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Mini Cooper 1.6 16v 2003r speedfight - nowe zdjęcia
A do jakiej maksymalnej prędkości rozpędza Ci się na 2-gim biegu?
Zawodowy Szyderca
ok 117-120km/h (oczywiście licznikowe)
No to nitro w ch*j... Na dwójce 120, zazdroszczę !!
A tym czasem się ogarnij....
Mi na dwójce leci 60 km/h, 90 KM, Mini One, 2002
A tym czasem się ogarnij....
Mi na dwójce leci 60 km/h, 90 KM, Mini One, 2002
kto tu powinien się ogarnąć. Kolega zapytał więc napisałem ile jedzie. popytaj innych kótrzy mają cooper'y (116km nie 90) nie One i każdy ci to potwierdzi ze seryjnie cooper na 2-gim biegu jedzie 112-115km/h czytanie nie boli i wiedzy nigdy za wiele:)
Sprawdziłem, przepraszam.
To mój błąd.
To mój błąd.
speedfight pisze:czytanie nie boli i wiedzy nigdy za wiele
i kto to mówi
Sam taki tune zrobiłeś, czy jest podzwoniony ? Bo zderzak od eSki, wloty boczne od eSki, tylny zderzak od aeropakietu eSki, progi od eSki / D, lampy z tyłu wymieniane, grill dolny i górny od One, wszystkie plastiki wylakierowane na czarno no i dach w czerni do czarnego lakieru nadwozia...
wszystko robilem sam;p
przedni zderzak owszem wymieniany ale przygoda niegroźna mam zdjecia od poprzedniego własciciela. I muszę cie tutaj zmartwić bo akurat z czarnym dachem wyszedł z salonu:)
tak samo z tymi lampami z białymi migaczami (wiem wiem mało spotykane;p)
Wloty boczne zmieniałem sam tak dla lansu:D A plastiki okalające auto które są oryginalnie matowe malowałem u lakiernika przy okazji malowania przedniego zderzaka. (porostu jakoś nie są w moim guście te matowe plastiki a myślę ze w kolorze wygląda znacznie lepiej przynajmniej dla mnie:)
Co do grilla nie był wymieniany i nie było regułą w jakich wersjach jakie grille miały być...czy całe chromowane, czy czarne. To są po prostu opcje auta(ustalane w salonie przez nabywce)
W książce serwisowej jest taka mała książeczka w której jest wklejona opcja wyposażenia auta i takowe zmiany które tutaj napisałem są tam wymienione.
jak sam pewnie dobrze wiesz ze ciężko jest znaleźć drugie takie samo mini jak moje czy twoje w identycznej wersji zewnętrznej i wewnętrznej.
przedni zderzak owszem wymieniany ale przygoda niegroźna mam zdjecia od poprzedniego własciciela. I muszę cie tutaj zmartwić bo akurat z czarnym dachem wyszedł z salonu:)
tak samo z tymi lampami z białymi migaczami (wiem wiem mało spotykane;p)
Wloty boczne zmieniałem sam tak dla lansu:D A plastiki okalające auto które są oryginalnie matowe malowałem u lakiernika przy okazji malowania przedniego zderzaka. (porostu jakoś nie są w moim guście te matowe plastiki a myślę ze w kolorze wygląda znacznie lepiej przynajmniej dla mnie:)
Co do grilla nie był wymieniany i nie było regułą w jakich wersjach jakie grille miały być...czy całe chromowane, czy czarne. To są po prostu opcje auta(ustalane w salonie przez nabywce)
W książce serwisowej jest taka mała książeczka w której jest wklejona opcja wyposażenia auta i takowe zmiany które tutaj napisałem są tam wymienione.
jak sam pewnie dobrze wiesz ze ciężko jest znaleźć drugie takie samo mini jak moje czy twoje w identycznej wersji zewnętrznej i wewnętrznej.
Wiem, ale musze Cię zmartwić ponieważ w One były wloty z czarnymi żeberkami, w Cooperach z chromowanymi, a w Cooperach S z żeberkami w kolorze nadwozia. I nie jest to indywidualne skrojenie danego egzemplarza, tylko tak jest ustalone odgórnie jakie elementy stylistyczne ma dana wersja w podstawie
poczytaj w necie:)
CHROMOWANE -standardowe (miał je zwykły najuboższy miniak)
CZARNE, NIEBIESKIE, ZIELONE i inne - opcjonalne za dopłatą
poza tym jeśli chcesz mi wmówić ze auto jest składane z kilku to równie dobrze można napisać ze poprzedni właściciel w Niemczech (bo ja jestem pierwszym w Polsce) miał taki kaprys i sobie je wymienił albo pomalował aby były w kolorze auta:)
P.S z tego co widzę to w wielu tematach wypowiadasz się na temat wersji mini.. Może lepiej się podzielisz z nami skąd takowe informacje posiadasz????? To ci którzy będą chcieli przeczytają wyczerpujący wykład na temat mini i nie będą musieli nikogo prosić o pomoc:)
Jak obserwuje twoje posty to wszystkich utwierdzasz w tym ze auto posiada jakiś element którego być nie powinno.Może zależy ci na tym by ludzie nie kupowali tych aut??:D(żart) I jeśli jesteś zaawansowany w tych informacjach to dobrze wiesz jak obszerne są opcje wyposażenia i doposażenia tych aut.
Praktycznie każdy niemiec rusek czy polak decydując się na zakup nowego mini i stać go na to, to nie bierze pierwszej lepszej sztuki która stoi w salonie tylko składa zamówienie...zaznaczając opcje które go interesują a które nie...grill w kolorze auta.... grill chromowany......bla bla bla....
CHROMOWANE -standardowe (miał je zwykły najuboższy miniak)
CZARNE, NIEBIESKIE, ZIELONE i inne - opcjonalne za dopłatą
poza tym jeśli chcesz mi wmówić ze auto jest składane z kilku to równie dobrze można napisać ze poprzedni właściciel w Niemczech (bo ja jestem pierwszym w Polsce) miał taki kaprys i sobie je wymienił albo pomalował aby były w kolorze auta:)
P.S z tego co widzę to w wielu tematach wypowiadasz się na temat wersji mini.. Może lepiej się podzielisz z nami skąd takowe informacje posiadasz????? To ci którzy będą chcieli przeczytają wyczerpujący wykład na temat mini i nie będą musieli nikogo prosić o pomoc:)
Jak obserwuje twoje posty to wszystkich utwierdzasz w tym ze auto posiada jakiś element którego być nie powinno.Może zależy ci na tym by ludzie nie kupowali tych aut??:D(żart) I jeśli jesteś zaawansowany w tych informacjach to dobrze wiesz jak obszerne są opcje wyposażenia i doposażenia tych aut.
Praktycznie każdy niemiec rusek czy polak decydując się na zakup nowego mini i stać go na to, to nie bierze pierwszej lepszej sztuki która stoi w salonie tylko składa zamówienie...zaznaczając opcje które go interesują a które nie...grill w kolorze auta.... grill chromowany......bla bla bla....
Utwierdzam po to, aby nie kupili szajsu składanego z ośmiu. Masz racje, chce aby ich nie kupili ! Bo z zewnątrz ładny a tak naprawde składak. Nie masz racji z tymi grillami ale ok, jak tak to rozumujesz, to ja nic nie zmienie Dziwne, że wszystkie One mają czarne, a kto chciał sobie dokupić, to kupował chromowany. Wszystkie eSki mają w kolorze nadwozia i dopiero od 2004 można całe w chromie zamówić...
Skąd takowe informacje posiadam - interesuje się od dłuższych czasów MINI i wiem gdzie co nie gra, a nie mówie że jest piękny, skoro dzwoniony z każdej strony
KONIEC OT ! Masz taki grill, uważasz, że jest okej i basta.
Skąd takowe informacje posiadam - interesuje się od dłuższych czasów MINI i wiem gdzie co nie gra, a nie mówie że jest piękny, skoro dzwoniony z każdej strony
KONIEC OT ! Masz taki grill, uważasz, że jest okej i basta.
W jednym z twoich postów którego przed chwilą przeczytałem napisałeś ze chromowany grill jest opcją Chrom :] Więc o co tu chodzi? czy sam się gubisz w tym co piszesz?:) ale jest tyle opcji wersji mini ze ok niech ci będzie ta jedna wpadka;p
A mojego mini zapewne poskładali w Niemczech na szrocie z ośmiu innych i wstawili jako nowy do salonu i nakleili kartkę z wyposażeniem tą którą mam:)
Teraz się pewnie ze mną zgodzisz?:)
Chłopie porozglądaj się trochę i sam zobacz który Mini ONE ma czarny grill... a z tego co piszesz powinny mieć czarny Przeglądałem to z ciekawosci zaraz po tym jak o tym napisałes i na Alledrogo znalazłem tylko jedna lub dwie sztuki z czarnym gillem ale za to np z progami od S/D (Domyślam się ze Twój napewno ma CZARNY:D)
I wbrew twojej teorii z czarnym grillem znalazłem więcej Cooper'ów niż One.
Czyżby wszystkie Mini były po przeróbkach swoich właścicieli lub po przejściach... czy może jednak jest to opcja wyposażenia dlatego taka jest tego rozbierzność za którą jest ciężko trafić??
potrafisz kogoś ugryźć i wmawiać mi ze moje auto bite z każdej strony.
A może zazdrościsz posiadaczom Cooperów i Cooperów S że sam masz zwykłą prostą wersje One?
Salut?:D
A mojego mini zapewne poskładali w Niemczech na szrocie z ośmiu innych i wstawili jako nowy do salonu i nakleili kartkę z wyposażeniem tą którą mam:)
Teraz się pewnie ze mną zgodzisz?:)
Chłopie porozglądaj się trochę i sam zobacz który Mini ONE ma czarny grill... a z tego co piszesz powinny mieć czarny Przeglądałem to z ciekawosci zaraz po tym jak o tym napisałes i na Alledrogo znalazłem tylko jedna lub dwie sztuki z czarnym gillem ale za to np z progami od S/D (Domyślam się ze Twój napewno ma CZARNY:D)
I wbrew twojej teorii z czarnym grillem znalazłem więcej Cooper'ów niż One.
Czyżby wszystkie Mini były po przeróbkach swoich właścicieli lub po przejściach... czy może jednak jest to opcja wyposażenia dlatego taka jest tego rozbierzność za którą jest ciężko trafić??
potrafisz kogoś ugryźć i wmawiać mi ze moje auto bite z każdej strony.
A może zazdrościsz posiadaczom Cooperów i Cooperów S że sam masz zwykłą prostą wersje One?
Salut?:D
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Jedynie Saint od razu skumał co i jak gratuluje spostrzegawczości...nazwa galerii na fotosiku??
guciu(sześć)...prrr szalony (póki się piszę przez Ó)...
Naprawde ? Niesamowite... ja po wpisaniu na Allegro Mini One już na pierwszej stronie z samochodami znalazłem 15 One z czarnym grillem... reszta to chrom line jak wyżej napisałem - opcja.
Masz problemy z czytaniem czy co ? Napisałem poprawnie o chromach... nie wiem o co Ci chodzi Może Ty nie ogarniasz, ale ja jak najbardziej tak.
Zwykłą ale nie składaną z ośmiu
Alex nie tylko Saint, razem żeśmy to wykminili Gucio6
W razie czego polecam poradnik:
http://www.mini.org.pl/forum/viewtopic.php?t=4364&highlight=gucio
NIE MAM ZAMIARU WIĘCEJ SIĘ KŁÓCIĆ, BO ZE SPAM-BOTEM NIE BĘDE PISAŁ
Masz problemy z czytaniem czy co ? Napisałem poprawnie o chromach... nie wiem o co Ci chodzi Może Ty nie ogarniasz, ale ja jak najbardziej tak.
speedfight pisze:A może zazdrościsz posiadaczom Cooperów i Cooperów S że sam masz zwykłą prostą wersje One?
Zwykłą ale nie składaną z ośmiu
Alex nie tylko Saint, razem żeśmy to wykminili Gucio6
W razie czego polecam poradnik:
http://www.mini.org.pl/forum/viewtopic.php?t=4364&highlight=gucio
NIE MAM ZAMIARU WIĘCEJ SIĘ KŁÓCIĆ, BO ZE SPAM-BOTEM NIE BĘDE PISAŁ
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
AleXander pisze:Jedynie Saint od razu skumał co i jak gratuluje spostrzegawczości...nazwa galerii na fotosiku??
wypraszam sobie, byłem pierwszy: : - )
static