Mini Cooper 1.6 16v 2003r speedfight - nowe zdjęcia
Moderator: flapjck1
Re: Mini Cooper 1.6 16v 2003r speedfight - nowe zdjęcia
Nic do ciebie nie mam ale skoro jestes taki kumaty to GALERIA NASZYCH MINI nie jest działem krytyki na temat naszych aut.
Bo ty widzę tylko do tego sie nadajesz...Ja nie komentowałem i nie będę komentował aut innych osób bo to nie o to chodzi.No chyba ze chodzi o to by pozazdrościć albo denerwować innych, to w takim wypadku zwracam honor...bo twoje życie to FORUM MINI
I wszystko na ten temat.
Wybacz... nie chciałem wjeżdżać na twoja ambicje ale nie lubię być kopany i zawsze mnie uczyli ze jak biją to oddaj...
P.S Gratuluje pomysłowości z guciem, choć myślałem ze troche mniej czasu wam to zajmie.;]
Bo ty widzę tylko do tego sie nadajesz...Ja nie komentowałem i nie będę komentował aut innych osób bo to nie o to chodzi.No chyba ze chodzi o to by pozazdrościć albo denerwować innych, to w takim wypadku zwracam honor...bo twoje życie to FORUM MINI
I wszystko na ten temat.
Wybacz... nie chciałem wjeżdżać na twoja ambicje ale nie lubię być kopany i zawsze mnie uczyli ze jak biją to oddaj...
P.S Gratuluje pomysłowości z guciem, choć myślałem ze troche mniej czasu wam to zajmie.;]
A czy ja pisałem, że Twój był bity, czy krytykuje ? Pytam tylko - do tego kązdy ma prawo, a że Ty się od razu rzucasz to nie mój biznes. Nie umiesz czytać chyba Pisałem czy to sam wymieniałeś na pakiet od eSki czy kupiłeś świadomie bitego i miał powymieniane Koniec dyskusji, nie zamierzam się kłócić
Ja tez nie zamierzam się kłócić bo nie maiłem takiego zamiaru.
Było to tak napisane ze odebrałem to tak jak odebrałem. Może mylnie no ale cóż wyszło jak wyszło.
Mogę jedynie przeprosić za moje słowa które mogły cię urazić.
I stawiam pifo.
P.S zęby nie było niejasności..
Kupiłem auto z tylnym zderzakiem worksa czy tam aero (jak wolisz) przedni zderzak był tez aero ale zbyt bardzo popękany żeby go naprawiać wiec kupiłem od gościa zderzak od eski, progi były jakieś inne chyba tez od aero ale miały pourywanych cześć zaczepów i za to trochę odstawały i niestabilnie się trzymały kupy:P a ze chciał mi wcisnąć po atrakcyjnej cenie progi od S to też wziąłem.
wloty kupiłem po porostu seryjnych nie trawie.
czarny dach, tylne lampy, końcówkę wydechu, chrom lusterka były od nowości.
Było to tak napisane ze odebrałem to tak jak odebrałem. Może mylnie no ale cóż wyszło jak wyszło.
Mogę jedynie przeprosić za moje słowa które mogły cię urazić.
I stawiam pifo.
P.S zęby nie było niejasności..
Kupiłem auto z tylnym zderzakiem worksa czy tam aero (jak wolisz) przedni zderzak był tez aero ale zbyt bardzo popękany żeby go naprawiać wiec kupiłem od gościa zderzak od eski, progi były jakieś inne chyba tez od aero ale miały pourywanych cześć zaczepów i za to trochę odstawały i niestabilnie się trzymały kupy:P a ze chciał mi wcisnąć po atrakcyjnej cenie progi od S to też wziąłem.
wloty kupiłem po porostu seryjnych nie trawie.
czarny dach, tylne lampy, końcówkę wydechu, chrom lusterka były od nowości.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2009, 00:37 przez speedfight, łącznie zmieniany 4 razy.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
dzieci...
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- macko
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini
- Kontakt:
to jest rewelacyjna dyskusja! Ilu tu rzeczy można się dowiedzieć o grillach! jestem pod wielkim wrażeniem!
macko pisze:to jest rewelacyjna dyskusja! Ilu tu rzeczy można się dowiedzieć o grillach! jestem pod wielkim wrażeniem!
Co sugerujesz?
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
speedfight pisze:macko pisze:to jest rewelacyjna dyskusja! Ilu tu rzeczy można się dowiedzieć o grillach! jestem pod wielkim wrażeniem!
Co sugerujesz?
nic nie sugeruje
zgłasza aspiracje do otrzymania banera pod postami takiego jak ma kolega zielony
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- macko
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini
- Kontakt:
sugeruję, że bicie piany odnośnie tak mało istotnego elementu jakim jest grill w aucie, nie ma sensu. A przekonywanie kogoś do swoich racji na forum to walka z wiatrakami.
BTW. Autko z obecnym grillem prezentuje się bdb
macko
BTW. Autko z obecnym grillem prezentuje się bdb
macko
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
dla mnie te nowe mini to tylko ten starszi i niwszy i albo ma wlot na masce albo nie, a i 90 koni to chyba jakas pomyłka w takim klocu
macko ja sie nie zacząłem wypowiadać na temat grilla:) nawet o nim wcześniej nie wspomniałem... dopiero kolega voyth.....
Konrad K_2 pisze:dla mnie te nowe mini to tylko ten starszi i niwszy i albo ma wlot na masce albo nie, a i 90 koni to chyba jakas pomyłka w takim klocu
Z tymi 90km to sie zgodze... bo gdy kupowałem to jeździłem one cooperem i cooperem S
I naprawde te 90km z lekka za mało jak na 1200kg:]
I doszedłem do wniosku ze 120km wystarczy do mini z wagą Passata:D choć wiadomo czym wiecej tym lepiej;p
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Dajcie spokój, nie chodzi o to by wprowadzać nieprzyjemną atmosferę. Kolega sppedfight od ostatniego razu zbastował i od razu inaczej czyta się jego posty, a i tematy wyglądają inaczej
Voyth, Ty tez przystopuj troche. To że miniak wygląda tak a nie inaczej, to może być już indywidualna preferencja użytkownika, a nie fakt że poprzedni właściciel przy składaniu miał akurat to pod ręką
Może z tymi wlotami bocznymi to troche overkill, ale reszta prezentuje się całkiem całkiem (no może troche małe kółka, ale to pewnie się zmieni )
Tyle, R.
Voyth, Ty tez przystopuj troche. To że miniak wygląda tak a nie inaczej, to może być już indywidualna preferencja użytkownika, a nie fakt że poprzedni właściciel przy składaniu miał akurat to pod ręką
Może z tymi wlotami bocznymi to troche overkill, ale reszta prezentuje się całkiem całkiem (no może troche małe kółka, ale to pewnie się zmieni )
Tyle, R.
Zawodowy Szyderca
wloty są zmienione bo te zwykłe porostu mi się nie podobają...
Koła tak tak są w garażu 18'' z profilem 45 ale przy sportowym zawieszeniu które mam w jeździe nie znajdzie się praktycznie żadnego komfortu;p Więc nie spieszy mi się na zmianę:) Bo na tych jeździ się jeszcze względnie.
Każdy modyfikuje auta tak jak to jemu odpowiada, a myślę ze decydującą sprawą jest też to kto jak głęboką ma kieszeń i ile chce przeznaczyć pieniędzy.
Wstawiłem zdjęcia bo skoro takowe mam to wstawiam:) Nie wstawiałem z oczekiwaniami ze będziecie pisać posty o "o jaki piękny" bo ludzie niestety albo stety posiadają gusta i nie każdemu musi sie podobać aczkolwiek za brzydkiego go nie uważam a do ideału tez brakuje:)
Koła tak tak są w garażu 18'' z profilem 45 ale przy sportowym zawieszeniu które mam w jeździe nie znajdzie się praktycznie żadnego komfortu;p Więc nie spieszy mi się na zmianę:) Bo na tych jeździ się jeszcze względnie.
Każdy modyfikuje auta tak jak to jemu odpowiada, a myślę ze decydującą sprawą jest też to kto jak głęboką ma kieszeń i ile chce przeznaczyć pieniędzy.
Wstawiłem zdjęcia bo skoro takowe mam to wstawiam:) Nie wstawiałem z oczekiwaniami ze będziecie pisać posty o "o jaki piękny" bo ludzie niestety albo stety posiadają gusta i nie każdemu musi sie podobać aczkolwiek za brzydkiego go nie uważam a do ideału tez brakuje:)
Dorzucam dwie nowe fotki z założonymi na aucie ładniejszymi felgami:)
- Załączniki
-
- nowe
- 220820091309.jpg (52.17 KiB) Przejrzano 1445 razy
-
- nowe
- 220820091306.jpg (68.39 KiB) Przejrzano 1445 razy
felgi całkiem spoko chociaż moim zdaniem seryjne 17 od Mini wyglądają o niebo lepiej i wywal te wloty od eski bo wygląda to jak znaczek M-power na klapie BMW 316 czy innej 318 - taki troszkę wiejski "tjuning" bez urazy oczywiście