Nie czepiali się na badaniach tech.o zderzak (a raczej brak) ? Podoba mi sie ta dupcia i sam o takiej myślę...

Moderator: flapjck1
A jest jakiś przepis/ustawa/itp, co tę sprawę reguluje ?Saint pisze:Nie czepiają się, bo tył jest ogolony na gładko.
po sezonie bede myslał nad umieszczeniem tego w proguhumin pisze:ładnie wygląda ten tłumiczek na progu
daj jeszcze jeden z drugiej strony i będzie mały monster
myślałem o takim całym w taśmie termoizolacyjnej, ale do pierwszych poparzeń zostaje takiGibki Staruszek pisze:A myślałeś o czarnym macie na tym tłumiku ?
Raz sie czepiali innym razem nie - zależy od człowieka , ogólnie przechodzi - bardziej nie pasowały np czerwone lampy z tyłuGibki Staruszek pisze:Nie czepiali się na badaniach tech.o zderzak (a raczej brak) ? Podoba mi sie ta dupcia i sam o takiej myślę...
jesthumin pisze:ta podniesiona przy szybie maska nie jest z prawej strony wyżej?
heheh , mówisz o moim przewodzie antenowymGibki Staruszek pisze:klin przedniej szyby zrób czarny , tylny też (jak go będziesz miał ) Całość wygląda nowocześniej niż normalnie i czarne kliny będą pasować. To tyle ...