NOS, czyli Nietypowy Objazd Stolicy - 23 maja 2009
Moderator: flapjck1
Re: NOS, czyli Nietypowy Objazd Stolicy - 23 maja 2009
No to widzimy się w sobotę rano Dzięki za wrzucenie rozkładu dnia. Co do zdjeć z soboty niestety trzeba być zalogowanym, żeby je zobaczyć...
PS. Ilu Mini i w ogóle ilu aut należy się spodziewać?
PS. Ilu Mini i w ogóle ilu aut należy się spodziewać?
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
no wlasnie dajcie wiecej danych bo nie chce sie logowac na garbiarni tylko po to zeby poczytac o NOSie
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
flapjck1 pisze:no wlasnie dajcie wiecej danych bo nie chce sie logowac na garbiarni tylko po to zeby poczytac o NOSie
Można już czytać bez logowania się.
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
"rejestracja nie jest juz mozliwa" ????
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Zapraszam do zapoznania się ze szczegółami imprezy:
http://www.garbiarnia.com/index.php?opt ... &Itemid=51
Flap, jeśli chcesz daj mi znać na PW albo GG (10951353) swoje dane: imię i nazwisko, maila, telefon, numer rejestracyjny i ile osób będziesz miał w aucie. To dopiszę do listy. Bo generalnie to limit osiągnięty.
http://www.garbiarnia.com/index.php?opt ... &Itemid=51
Flap, jeśli chcesz daj mi znać na PW albo GG (10951353) swoje dane: imię i nazwisko, maila, telefon, numer rejestracyjny i ile osób będziesz miał w aucie. To dopiszę do listy. Bo generalnie to limit osiągnięty.
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Mam nadzieję że, tym razem pogoda nie wystawi nas do wiatru
Chciał bym wziąść udział w imprezie po mimo tak wczesnej pory
ale wycieczka w deszczu dla mojej załogi czyli żonki i dwóch szkodników to katorga
bo co chwila muszę zatrzymać się na psi, psi, itp, itd...
Wyrażam chęć, mam nadzieję że, tym razem się uda.
Chciał bym wziąść udział w imprezie po mimo tak wczesnej pory
ale wycieczka w deszczu dla mojej załogi czyli żonki i dwóch szkodników to katorga
bo co chwila muszę zatrzymać się na psi, psi, itp, itd...
Wyrażam chęć, mam nadzieję że, tym razem się uda.
W związku z pogodą nie dojechała niestety połowa zarejestrowanych. I to jak na złość ta sobota była w zasadzie jedynym takim strasznym pogodowo dniem.
Mam więc nadzieję, że w sobotę będzie o wiele lepiej...
Zarejestrowało się 50 załóg. Właśnie potwierdzam rejestrację, więc pewnie w ciągu dwóch dni okaże się czy są jeszcze jakieś wolne miejsca. Niestety ograniczeni co do ilości osób uczestniczących w imprezie, gdyż głównym sponsorem całości i podmiotem jest Miasto Legionowo, i ono przygotowuje nam pewne rzeczy, a także gwarantuje Wam obiad i kolację. Więc odpowiednio wcześnie musimy dać znać o ilości osób. Poza tym musimy odpowiednio wcześnie znać numery rejestracyjne samochodów uczestniczących w rajdzie ze względu na różne takie zgody, które mogą być konieczne do wjazdu w miejsca, w której normalnie wjeżdżać nie można.
Więc jeśli ktoś jeszcze chciałby przyjechać to wysyłać mi info na PW, sądzę, że dla Miniakowców miejsca jakieś znajdę, oczywiście pod warunkiem, że ktoś mi wyśle zapytanie dzisiaj lub najpóźniej jutro, a nie na przykład w piątek. Bo w piątek to już nic zagwarantować nie mogę.
A będą Volkswageny, Syreny, Wartburgi, Trabanty, Fiaty, Saaby, Mercedesy, zapowiedział się też pojedyncze sztuki typu Rolls-Royce, Tarpan, Łada, Jaguar E-Type, Peugeot, Renualt... Więc różności trochę będzie. No i dwa (jak na razie Miniaki) plus mój, czyli trzy.
Mam więc nadzieję, że w sobotę będzie o wiele lepiej...
Zarejestrowało się 50 załóg. Właśnie potwierdzam rejestrację, więc pewnie w ciągu dwóch dni okaże się czy są jeszcze jakieś wolne miejsca. Niestety ograniczeni co do ilości osób uczestniczących w imprezie, gdyż głównym sponsorem całości i podmiotem jest Miasto Legionowo, i ono przygotowuje nam pewne rzeczy, a także gwarantuje Wam obiad i kolację. Więc odpowiednio wcześnie musimy dać znać o ilości osób. Poza tym musimy odpowiednio wcześnie znać numery rejestracyjne samochodów uczestniczących w rajdzie ze względu na różne takie zgody, które mogą być konieczne do wjazdu w miejsca, w której normalnie wjeżdżać nie można.
Więc jeśli ktoś jeszcze chciałby przyjechać to wysyłać mi info na PW, sądzę, że dla Miniakowców miejsca jakieś znajdę, oczywiście pod warunkiem, że ktoś mi wyśle zapytanie dzisiaj lub najpóźniej jutro, a nie na przykład w piątek. Bo w piątek to już nic zagwarantować nie mogę.
A będą Volkswageny, Syreny, Wartburgi, Trabanty, Fiaty, Saaby, Mercedesy, zapowiedział się też pojedyncze sztuki typu Rolls-Royce, Tarpan, Łada, Jaguar E-Type, Peugeot, Renualt... Więc różności trochę będzie. No i dwa (jak na razie Miniaki) plus mój, czyli trzy.
ja się jeszcze zastanawiam, dam znać do wieczora
nie chce się wpakować na pogode taką jaka była w sobote ; )
nie chce się wpakować na pogode taką jaka była w sobote ; )
Ja też bym w sumie życzył sobie dobrej pogody.
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
a ja wlasnie sie dowiedzialem ze nie dam rady ;/
Szykować auta na sobotę. Wyścigi powinny być dość emocjonujące, tor CSP jest jak się okazuje dosyć ciekawy. Smile
Tutaj możecie zobaczyć fotki z jakiejś innej imprezy na torze CSP:
http://picasaweb.google.pl/doltuszyk/KJ ... 8063234402
Jeśli mógłbym coś sugerować to jeżeli macie taką możliwość zabierzcie kaski. Nie będziemy tego wymagali, ale ponieważ przejazdy mogą być "ostre" dla waszego bezpieczeństwa dobrze mieć coś dla ochrony głowy. Ja tam swój kask zabieram.
Druga sprawa to oczywiście sprawność aut. Jeżeli my, jako organizatorzy będziemy mieli jakieś wątpliwości co do sprawności Waszych aut (sprawdzimy, że ktoś nie ma hamulców, jakieś luzy) to będziemy mieli prawo do niedopuszczenia załogi do wyścigów. Ale to wszystko dla Waszego bezpieczeństwa. Ale walczyć warto, bo za wyścigi będzie oddzielny puchar.
Tutaj możecie zobaczyć fotki z jakiejś innej imprezy na torze CSP:
http://picasaweb.google.pl/doltuszyk/KJ ... 8063234402
Jeśli mógłbym coś sugerować to jeżeli macie taką możliwość zabierzcie kaski. Nie będziemy tego wymagali, ale ponieważ przejazdy mogą być "ostre" dla waszego bezpieczeństwa dobrze mieć coś dla ochrony głowy. Ja tam swój kask zabieram.
Druga sprawa to oczywiście sprawność aut. Jeżeli my, jako organizatorzy będziemy mieli jakieś wątpliwości co do sprawności Waszych aut (sprawdzimy, że ktoś nie ma hamulców, jakieś luzy) to będziemy mieli prawo do niedopuszczenia załogi do wyścigów. Ale to wszystko dla Waszego bezpieczeństwa. Ale walczyć warto, bo za wyścigi będzie oddzielny puchar.
Są jeszcze wolne miejsca, parę osób zrezygnowało. Jakby co to na PW.
no to pogoda na sobotę zapowiada się nam średnio, ale ja, jakby co, nie wymiękam
Wrodzona skromność nam na to nie pozwala