Zwracam sie z prośbą
Zwracam sie z prośbą
Chciałem sie zwrócic do Was z prośbą o doradzenie mi.
Otóż chciałbym sobie zrobić na swoim miniaku pasy:).Auto jest koloru czarnego i jest to Cooper 116km. Jakie zrobić sobie do niego pasy (chodzi mi o to czy mogą byc albo powinny przez całe auto czy tylko na masce i w jakim odstępie od siebie.)
Bo być moze np w wersjach Cooper są inaczej ułożone w innym kształcie niż w One lub S.
No i czy wogole jest sens je naklejac na ten mój samochód?
Wiadomo jak każdy własciciel chce aby było ładniejsze:)
Myśle ze wiecie już o co mi chodzi:)
Chciałbym powieżyc to dobrej firmie reklamowej w moim miescie.
Aha i jakiego koloru najlepiej te pasy do mojego auta.?
Gdyby ktoś chciał zobaczyc moje autko to w tym linku są zdjecia:
http://www.mini.org.pl/forum/viewtopic.php?t=4944
Otóż chciałbym sobie zrobić na swoim miniaku pasy:).Auto jest koloru czarnego i jest to Cooper 116km. Jakie zrobić sobie do niego pasy (chodzi mi o to czy mogą byc albo powinny przez całe auto czy tylko na masce i w jakim odstępie od siebie.)
Bo być moze np w wersjach Cooper są inaczej ułożone w innym kształcie niż w One lub S.
No i czy wogole jest sens je naklejac na ten mój samochód?
Wiadomo jak każdy własciciel chce aby było ładniejsze:)
Myśle ze wiecie już o co mi chodzi:)
Chciałbym powieżyc to dobrej firmie reklamowej w moim miescie.
Aha i jakiego koloru najlepiej te pasy do mojego auta.?
Gdyby ktoś chciał zobaczyc moje autko to w tym linku są zdjecia:
http://www.mini.org.pl/forum/viewtopic.php?t=4944
- domino1985
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini SPi & Cooper R56N
- Kontakt:
Re: Zwracam sie z prośbą
Gdyby był mój to bym mu nic nie naklejał bo sama czerń jest na tyle elegancka że wydaje mi się to zbyteczne
Ale możesz kliknąć na ten link i zobaczyć na googlu jak wyglądają różne odmiany czarnych MINI, jak się Tobie któryś spodoba to do dzieła
Ale możesz kliknąć na ten link i zobaczyć na googlu jak wyglądają różne odmiany czarnych MINI, jak się Tobie któryś spodoba to do dzieła
dzieki za pierwsza podpowiedz:) ale fajnie by było zeby jeszcz epare osob sie wypowiedziało jeśli mogą:)
Aha a co sądzicie o przyciemnieniu szyb na ciemno?
Aha a co sądzicie o przyciemnieniu szyb na ciemno?
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
speedfight pisze:co sądzicie o przyciemnieniu szyb na ciemno?
hahah
dawid pisze:speedfight pisze:co sądzicie o przyciemnieniu szyb na ciemno?
hahah
ja mam na ciemno i jest ślicznie
na jasno nie widziałam
No dobra dobra nie popisałem się z moja pisownia.ale tu nie o to chodzi żeby sprawdzać kogoś jak kto pisze...,:/
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Do całego czarnego miniaka pasy ciemnografitowe lub inne mało rzucające się w oczy dobrze pasują. W Poznaniu jeździł czarny S z przyciemnianymi szybami i wyglądał b. dobrze.
Najpierw ogarnąłbym te czarne środki felg, not nice.
Najpierw ogarnąłbym te czarne środki felg, not nice.
static
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
jako ciekawostke dodam, ze speedfight pomimo swoich zapewnien, ze to nie GUCIO (co nas wyzywal w zimie) jest jednak nim. swiadczy o tym chociazby nazwa profilu na fotosiku - "gucio6"
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
ameryki niestety nie odkryłeś
ja mogę dodać jako ciekawostkę ze ty Dawid lubisz ludzi nastawiać przeciwko komuś...(w tym przypadku mnie)i świadczy o tym twój ostatni debilny post... jeśli chcesz sie wypowiadać tutaj nie na temat to idź do kościoła albo na Hyde Park albo nie wiem jeszcze gdzie...
P.S czyżbyś ostatni sie dowiedział ze ja to ja? (dawny Gucio??)
A chcesz sie przekonać ze już jakiś czas temu napisałem tutaj na forum ze miałem wcześniej tamten nick???
P.S czyżbyś ostatni sie dowiedział ze ja to ja? (dawny Gucio??)
A chcesz sie przekonać ze już jakiś czas temu napisałem tutaj na forum ze miałem wcześniej tamten nick???
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
nie jestem twoim fanem, abym sledzil kazdy twoj post - wybacz. a jako ciekawostke na przyszlosc dodam, ze kazde twoje wypowiedzi bede ignorowal - moze lepiej dla ciebie. po prostu twoje zachowanie w styczniu bylo prostackie, a nie przepadam za tym. zmiana nicka to nie zmiana osobowosci. plus przynajmniej za to, ze nie spamujesz tylko chyba rozkminiles wyszukiwarke, yeah!
buziaczki
buziaczki
Ja z takimi jak ty sie nie zadaje bo co by nie było to na WSZYSTKO masz odpowiedz :]
"...I tak na przyszłość" prosił bym nie wypowiadać ci się w moich postach.
(nawet nie napisze "ci" "ty" z dużej litery bo nie mam do ciebie już szacunku) :]
Co niektórzy może zauważyli czemu tak a nie inaczej się wtedy zachowywałem dlatego nic do mnie nie mają i im jakoś tu nie przeszkadzam.
Tylko takiej (za przeproszeniem) kanalii jak ty przeszkadzam, co oczywiście mam głęboko w nosie i możesz mi ubliżać jak tylko ci sie podoba a ja i tak już nic ci nie odpisze bo mam do siebie szacunek.
"...I tak na przyszłość" prosił bym nie wypowiadać ci się w moich postach.
(nawet nie napisze "ci" "ty" z dużej litery bo nie mam do ciebie już szacunku) :]
Co niektórzy może zauważyli czemu tak a nie inaczej się wtedy zachowywałem dlatego nic do mnie nie mają i im jakoś tu nie przeszkadzam.
Tylko takiej (za przeproszeniem) kanalii jak ty przeszkadzam, co oczywiście mam głęboko w nosie i możesz mi ubliżać jak tylko ci sie podoba a ja i tak już nic ci nie odpisze bo mam do siebie szacunek.
speedfight pisze:Tylko takiej (za przeproszeniem) kanalii jak ty przeszkadzam.
Mnie jeszcze przeszkadzasz Popraw troche sens wypowiedzi a będzie ok. No bo jak można szyby przyciemnić na jasno ?
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
speedfight pisze:Tylko takiej (za przeproszeniem) kanalii jak ty przeszkadzam.
chłopaku proponuje byś się po prostu ogarnął bo wielu tutaj pewnie nie bardzo widzą się Twoje posty
to nie jest buziaczek.pl czy tez inny portal do pitu pitu
a zacznij od odpowiedniego nazywania tematów bo to że zwracasz się z prośbą wiele nie mówi o tresci posta