Spotkane na trasie....
Moderator: flapjck1
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Spotkane na trasie....
Godzina: 21.20
Miejsce: Warszawa, Mokotów, Dąbrowskiego
Obiekt: ciemny Cooper S z rejestracją W? 096??
Kierowca: Mężczyzna
I tu moje pytanie kto to i czemu zwolnił przy moim autku?
Miejsce: Warszawa, Mokotów, Dąbrowskiego
Obiekt: ciemny Cooper S z rejestracją W? 096??
Kierowca: Mężczyzna
I tu moje pytanie kto to i czemu zwolnił przy moim autku?
14:57
ul.Ostródzka (ok300m od Toruńskiej)
czerwone MINI z białymi pasami i dużym nr 02 na drzwiach bocznych
kierowca mężczyzna,bez włosów, ciemne okulary p. słoneczne
mimo mojego uśmiechu wielkości średniego państwa Trzeciego Świata, dłoni przyklejonej do szyby przedniej i niewielkiej prędkości (okolica skrzyżowania)
NIC
ale twardo dalej macham i migam
ul.Ostródzka (ok300m od Toruńskiej)
czerwone MINI z białymi pasami i dużym nr 02 na drzwiach bocznych
kierowca mężczyzna,bez włosów, ciemne okulary p. słoneczne
mimo mojego uśmiechu wielkości średniego państwa Trzeciego Świata, dłoni przyklejonej do szyby przedniej i niewielkiej prędkości (okolica skrzyżowania)
NIC
ale twardo dalej macham i migam
Wczoraj około 17:15, Kraków, ulica Opolska / Conrada, klasyk zielony z białym dachem z dużą ilością chromu, lampami na przodzie, dużo naklejek na szybach bocznych tylnych... pomachane i odmachane podwójnie Pozdrawiam
A ja podrawiam czarnego Miniacza R53(?) z białymi pasami spotkanego wczoraj, około godziny 18:30 na zakopiance. Kolega jechał w stronę KR - ja w stronę Zakopanego. Nie wiem, czy kiwka została wogóle zarejestrowana, bo całość odbyła się na dość krętym odcinku, gdzie dopiero w ostatnij chwili zauważyłem Koleżankę/Kolegę.
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Time: 01.15am
Object: Srebrny MINI COOPER z pokrowcami na siedzenia w płomienie
PLATE: BI ?????
----update---
Kierowca: młody koleś w modnej czapeczce z pogardliwym wzrokiem ;/
Ktoś się przyznaje?
Object: Srebrny MINI COOPER z pokrowcami na siedzenia w płomienie
PLATE: BI ?????
----update---
Kierowca: młody koleś w modnej czapeczce z pogardliwym wzrokiem ;/
Ktoś się przyznaje?
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Time: 11.40am
Object: widoczny na zdjęciu.
PLATE: SR ?????
kto się przyzna?
Object: widoczny na zdjęciu.
PLATE: SR ?????
kto się przyzna?
Niedawno tj. ok 21 mijałem w Bełchatowie na trasie Warszawa-Wrocław czarnego MINI Coopera S nie zapamiętałem numerów bo szybko mi mignął:) Jedyne co jeszcze zauważyłem to chrom lusterka i chyba chromowany wlot powietrza na masce.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
wczoraj,przedwczoraj - warszawa, maklakiewicza - strawberry red z chromowanymi nadkolami i minilite'ami
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
dawid pisze:Beny pisze: dodam że tablice ma DW
na 1000% KR, dalej nie pamietam, choc staralem sie zapamietac, to mimo wszystko mi ucieklo...
Witam!
Tablice rzeczywiście najpierw były DW, ale teraz już KR. Mam go od niedawna. Pozdrawiam wszystkich!
goora pisze:Przez pierwsze pół roku jazdy pozdrawiałem MINI, ale potem sobie odpuściłem 2 razy ktoś odmrugał. Większość użytkowników nowych Miniaków patrzyła się na mnie jak na jakiegoś idiote lepiej sobie odpuścić. Natomiast z brakiem reakcjii kierowców klasycznych Mini nigdy się nie spotkałem
ja szczerze mowiac ogromnie sie zdziwilam, bo ludzie w Szczecinie jezdzacy MINI sa przewspaniali. W Szczecinie ok 4 czerwone miniacze jezdza + moj i kazdy zawsze albo sie usmiechnie, albo mrugnie, albo pomacha. W klasycznych Mini ZAWSZE ktos pomacha, czy sie usmiechnie. Rzadko kiedy nie ma reakcji, naprawde. Jak kupilam MINI i pierwszy raz ktos mi mrugnal to sie od razu cieplo na sercu zrobilo i jazda byla duzo milsza, wiedzac, ze ktos tez kocha to cacko i tez zwraca na nie uwage.
Bardzo chetnie widzialabym wielbicieli Mini na tym forum, ale chyba jeszcze niezbyt popularne w zach-pom
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
co by temat nie upadl - Mini Mayfair, widuje go od kilku lat zawsze w jednym miejscu. Ktos z forum napewno, bo rejestracja Mini Klub Customs
- Załączniki
-
- XXX69.jpg (108.53 KiB) Przejrzano 858 razy
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Napewno automat bo na klapie pod rejestracją jest napis automatic, miałem kiedyś takiego samego
Wczoraj ktoś mnie pozdrawiał na Warszawskiej przed Piastowem, niestety nie odpowiedziałem bo się zdziwiłem bo nie było to mini i nie zdąrzyłem, zareagować ale następnym razem się poprawię.
Miniak użytkowniczki o nicku Orsa Była z nami na spocie w Olkuszu, tam też są fotki jej Miniaka