Szczecińskie spoty czas zacząć :)
Moderator: flapjck1
Szczecińskie spoty czas zacząć :)
Widze, że wszyscy się umawiają, a Szczecin siedzi cichutko! Czemu? Może by tak zrobić malutki zlot? Co prawda Mini w Szczecinie za wiele nie jest, ale zawsze milo będzie się zareklamować i powiększyć grono minimaniaków!
- Miniac
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Szczecińskie spoty czas zacząć :)
Są jeszcze wolne miejsca na liście ?
Nie widziałem na forum nikogo ze Szczecina Ciężko będzie zebrać ludzi do KUPY
P.S. Dzisiaj widziałem przed biedronką w Przecławiu ładnego coopera w kolorze kości słoniowej (pepper white) z czarnym dachem i pasami etc. Był na blachach ZPL .. a jakże
Nie widziałem na forum nikogo ze Szczecina Ciężko będzie zebrać ludzi do KUPY
P.S. Dzisiaj widziałem przed biedronką w Przecławiu ładnego coopera w kolorze kości słoniowej (pepper white) z czarnym dachem i pasami etc. Był na blachach ZPL .. a jakże
...Jeśli nie podoba ci się mój styl jazdy to zejdź z chodnika...
Widze, ze same miniacze na ZPLkach
Na forum jest jeszcze jeden uzytkownik ze Szczecina, ale cos chyba niesmialy, bo na PW powiedzial, ze na MINIzlocik chetnie przyjedzie
Ze Szczecina jeszcze ok 5 osob pozostalych zarejestrowanych, ale nie udzielajacych sie.
Moze bedzie wiecej, a jak nie, to chyba zaczne drukowac kartki ze strona forum i bede wrzucac za wycieraczki
Na forum jest jeszcze jeden uzytkownik ze Szczecina, ale cos chyba niesmialy, bo na PW powiedzial, ze na MINIzlocik chetnie przyjedzie
Ze Szczecina jeszcze ok 5 osob pozostalych zarejestrowanych, ale nie udzielajacych sie.
Moze bedzie wiecej, a jak nie, to chyba zaczne drukowac kartki ze strona forum i bede wrzucac za wycieraczki
- Miniac
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Kajula pisze:Moze bedzie wiecej, a jak nie, to chyba zaczne drukowac kartki ze strona forum i bede wrzucac za wycieraczki
Teraz jak już wracałem ze zlotu Mini United w UK zahaczając o Londyn znalazłem coś takiego za szybą Chcieli mnie zwerbować do jakiegoś lokalnego miniakowego klubu który organizuje sobie wypady po europie. Ech zazdrość bierze
Miniac pisze:Kajula pisze:Moze bedzie wiecej, a jak nie, to chyba zaczne drukowac kartki ze strona forum i bede wrzucac za wycieraczki
Teraz jak już wracałem ze zlotu Mini United w UK zahaczając o Londyn znalazłem coś takiego za szybą Chcieli mnie zwerbować do jakiegoś lokalnego miniakowego klubu który organizuje sobie wypady po europie. Ech zazdrość bierze
Fajna sprawa, ale troche kasy trzeba na to poswiecic no i czasu
Chyba podrukuje kilka takich ulotek z nazwa i www forum, i bede naprawde wrzucac. Przeciez nie moze tak byc, ze tyle mini jezdzi po ZS a na forum tylko 2, czy 3
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
Ja za rok się piszę ...
- Miniac
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Pierwszy Szczeciński "spot" miniakowy chyba można uznać za odbyty
Ilość samochodów : sztuk jeden.
Ilość spotowiczów: sztuki dwie.
Ilość samochodów : sztuk jeden.
Ilość spotowiczów: sztuki dwie.
Witam,
od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem Mini ze Szczecina, zapoznaje sie z forum i milo, ze jest tez ktos w poblizu Miniac Ciebie chyba kojarze w PZtek
od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem Mini ze Szczecina, zapoznaje sie z forum i milo, ze jest tez ktos w poblizu Miniac Ciebie chyba kojarze w PZtek