Szczecińskie spoty czas zacząć :)

Moderator: flapjck1

Kajula

Szczecińskie spoty czas zacząć :)

Post autor: Kajula »

Widze, że wszyscy się umawiają, a Szczecin siedzi cichutko! Czemu? Może by tak zrobić malutki zlot? Co prawda Mini w Szczecinie za wiele nie jest, ale zawsze milo będzie się zareklamować i powiększyć grono minimaniaków! :)
Awatar użytkownika
Miniac
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Re: Szczecińskie spoty czas zacząć :)

Post autor: Miniac »

Są jeszcze wolne miejsca na liście ? :mrgreen:

Nie widziałem na forum nikogo ze Szczecina Ciężko będzie zebrać ludzi do KUPY :wink:

P.S. Dzisiaj widziałem przed biedronką w Przecławiu ładnego coopera w kolorze kości słoniowej (pepper white) z czarnym dachem i pasami etc. Był na blachach ZPL .. a jakże :lol:
...Jeśli nie podoba ci się mój styl jazdy to zejdź z chodnika... :D
Kajula

Widze, ze same miniacze na ZPLkach :P

Na forum jest jeszcze jeden uzytkownik ze Szczecina, ale cos chyba niesmialy, bo na PW powiedzial, ze na MINIzlocik chetnie przyjedzie ;)

Ze Szczecina jeszcze ok 5 osob pozostalych zarejestrowanych, ale nie udzielajacych sie.

Moze bedzie wiecej, a jak nie, to chyba zaczne drukowac kartki ze strona forum i bede wrzucac za wycieraczki :twisted:
Awatar użytkownika
Miniac
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Kajula pisze:Moze bedzie wiecej, a jak nie, to chyba zaczne drukowac kartki ze strona forum i bede wrzucac za wycieraczki :twisted:

Teraz jak już wracałem ze zlotu Mini United w UK zahaczając o Londyn znalazłem coś takiego za szybą :grin: Chcieli mnie zwerbować do jakiegoś lokalnego miniakowego klubu który organizuje sobie wypady po europie. Ech zazdrość bierze ;)
Kajula

Miniac pisze:
Kajula pisze:Moze bedzie wiecej, a jak nie, to chyba zaczne drukowac kartki ze strona forum i bede wrzucac za wycieraczki :twisted:

Teraz jak już wracałem ze zlotu Mini United w UK zahaczając o Londyn znalazłem coś takiego za szybą :grin: Chcieli mnie zwerbować do jakiegoś lokalnego miniakowego klubu który organizuje sobie wypady po europie. Ech zazdrość bierze ;)

Fajna sprawa, ale troche kasy trzeba na to poswiecic no i czasu ;)

Chyba podrukuje kilka takich ulotek z nazwa i www forum, i bede naprawde wrzucac. Przeciez nie moze tak byc, ze tyle mini jezdzi po ZS a na forum tylko 2, czy 3 ;)
Awatar użytkownika
Gibki Staruszek
Maniak
Maniak
Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!

Post autor: Gibki Staruszek »

Ja za rok się piszę ... :grin:
Awatar użytkownika
Miniac
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Pierwszy Szczeciński "spot" miniakowy chyba można uznać za odbyty ;)
Ilość samochodów : sztuk jeden.
Ilość spotowiczów: sztuki dwie.

:mrgreen:
LalaMiniS

Post autor: LalaMiniS »

Witam,
od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem Mini ze Szczecina, zapoznaje sie z forum i milo, ze jest tez ktos w poblizu :) Miniac Ciebie chyba kojarze w PZtek :)
ODPOWIEDZ