IMM 2009
Moderator: flapjck1
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: IMM 2009
polecam konkurs mokrego podkoszulka
na warsaw job robiliśmy taką konkurencję dla facetów niezły ubaw
każdy mógł pochwalić się futrem na klacie
na warsaw job robiliśmy taką konkurencję dla facetów niezły ubaw
każdy mógł pochwalić się futrem na klacie
Witam
Odchodzę troszkę od tematu konkursów.
Po ostatnich ustaleniach z niektórymi załogami mini ja postanowiłem wyruszyć z Krakowa o 3 rano w środę 5 sierpnia. Więc jeżeli ktoś z Karkowa ma podobne plany to proponuje spotkanie na pierwszym orlenie zaraz za bramkami na A4 o godzinie 3:00 PUNKTUALNIE !!!!!!!!!.
Plan jest taki aby być koło Katowic koło 4 gdzie może dołączą następni i koło Wrocławia tak koło 6 6:30. Jak będzie szło dobrze to koło 9 powinniśmy być na granicy. A dalej to się zobaczy.
Pozdrawiam
Michał
Po ostatnich ustaleniach z niektórymi załogami mini ja postanowiłem wyruszyć z Krakowa o 3 rano w środę 5 sierpnia. Więc jeżeli ktoś z Karkowa ma podobne plany to proponuje spotkanie na pierwszym orlenie zaraz za bramkami na A4 o godzinie 3:00 PUNKTUALNIE !!!!!!!!!.
Plan jest taki aby być koło Katowic koło 4 gdzie może dołączą następni i koło Wrocławia tak koło 6 6:30. Jak będzie szło dobrze to koło 9 powinniśmy być na granicy. A dalej to się zobaczy.
Pozdrawiam
Michał
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
michał, przed nami cały dzień jazdy a wyjazd o 3-ej to wyjazd w nocy, więc już na dzień dobry będziemy zmęczeni ... sam nie wiem, wolałbym z orlenu o 4.30 ruszyć
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- macko
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini
- Kontakt:
Ja mam jedno pytanie. Czy ktoś wybiera się większym samochodem niż mini? czy w tym roku wszyscy śmigają miniakami?
macko
macko
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Beny pisze:michał, przed nami cały dzień jazdy a wyjazd o 3-ej to wyjazd w nocy, więc już na dzień dobry będziemy zmęczeni ... sam nie wiem, wolałbym z orlenu o 4.30 ruszyć
Beny!
Musisz raz w życiu wcześniej spać pójść
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
monsterk pisze:Beny pisze:michał, przed nami cały dzień jazdy a wyjazd o 3-ej to wyjazd w nocy, więc już na dzień dobry będziemy zmęczeni ... sam nie wiem, wolałbym z orlenu o 4.30 ruszyć
Beny!
Musisz raz w życiu wcześniej spać pójść
może masz rację, kiedyś musi być ten pierwszy raz
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
No monsterek ma racje
Jest do zrobienia ponad 1200 km, biorąc pod uwagę jakąkolwiek większą przerwę ( awarię czy korek ) wyjazd o 4 czy o 5 jest za bardzo liczony na styk. Wolę po prostu być w hotelu o 2 godziny za wcześnie i spokojnie wypocząć ( np. przy piwku ) jak wszystko będzie OK. niż potem nadganiać.
Jak coś to po prostu zostanę dogoniony przez innych i też będzie OK.
Jest do zrobienia ponad 1200 km, biorąc pod uwagę jakąkolwiek większą przerwę ( awarię czy korek ) wyjazd o 4 czy o 5 jest za bardzo liczony na styk. Wolę po prostu być w hotelu o 2 godziny za wcześnie i spokojnie wypocząć ( np. przy piwku ) jak wszystko będzie OK. niż potem nadganiać.
Jak coś to po prostu zostanę dogoniony przez innych i też będzie OK.
Zawsze można wyjechać dzień wcześniej
Ja wyjeżdżam 4-tego o 10 rano, mam jeden nocleg więcej i spokojnie robię ok 600km dziennie. A 5-tego spotykam się ze wszystkimi w Liege może ktoś chce się przyłączyć
Ja wyjeżdżam 4-tego o 10 rano, mam jeden nocleg więcej i spokojnie robię ok 600km dziennie. A 5-tego spotykam się ze wszystkimi w Liege może ktoś chce się przyłączyć
tak michał dogoniony heheh
jakby było tak latwo to nie byłbyś pierwszy w APMC;)
jakby było tak latwo to nie byłbyś pierwszy w APMC;)
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- Ania-Ray
- Klubowicz
- Posiadane auto: Rover Mini Cooper 40LE
- Kontakt:
Michal pisze:Witam
Pozdrawiam
Michał
My dołączamy się o 6 we Wrocławiu, prawdopodobnie z Arturem Miernikiem
- cjango
- Klubowicz
- Posiadane auto: 95' 1.3SPI PDM
Michal pisze:Witam
Pozdrawiam
Michał
A gdzie planujecie się spotkać w katowicach?
myśle ze na bp
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- cjango
- Klubowicz
- Posiadane auto: 95' 1.3SPI PDM
My będziemy jechać 86 i wjedziemy bezpośrednio na a4 w Katowicach. Czy ta stacja bp jest na autostradzie w stronę Wrocławia?
Niestety ale po ostatnich remontach niema bezpośredniego wjazdu na BP z A4 ( tak przynajmniej ostatnio mi to wyglądało).
Ale lepiej nie zatrzymywać się co chwilę bo to tylko spowalnia lepiej po prostu się zdzwonić albo użyć CB i spotykać się już na trasie ( spotkanie w locie )myślę że da się tak mniej więcej zgrać. Pyzatym i tak ludzie jadący z okolić Krakowa będą się tankować na wysokości Wrocławia, więc pierwszy postój powinien być raczej tam.
Ale lepiej nie zatrzymywać się co chwilę bo to tylko spowalnia lepiej po prostu się zdzwonić albo użyć CB i spotykać się już na trasie ( spotkanie w locie )myślę że da się tak mniej więcej zgrać. Pyzatym i tak ludzie jadący z okolić Krakowa będą się tankować na wysokości Wrocławia, więc pierwszy postój powinien być raczej tam.
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
To zapraszam na prostowanie nóg w ok. Wrocławia ok 6.00
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl