Spotkane na trasie....
Moderator: flapjck1
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
Re: Spotkane na trasie....
A moze warto pomyslec nad klubowymi bagdami na front grila?
Klubowicze beda latwo rozpoznawalni z naprzeciwka
Cos w tym rodzaju, ale oczywiscie w projektem klubowym:
http://www.motoringbadges.com/
Pozdrowienia!
Pozdrowienia!
- gisioo
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
gadzio pisze:Goniłem dzisiaj tak ok.14 ciemne BMW MINI na trasie z Bochni na Limanową, ale nie dogoniłem, bo chyba złamał więcej przepisów niż ja a droga kręta jest dosyc...gdzies w Muchówce mi zniknął z pola widzenia ale pozdrawiam
Prawdopodobnie to bylem ja W Muchowce zniknalem bo tam mieszkalem
Pozdro
kaktus08 pisze:Dzisiaj dwa Miniaczki "ustrzelone" w tym samym czasie i tym samym miejscu: parking Kredyt Banku na Giełdowej w Warszawie.
Sorry za jakość ale zdjęcia robione komórka i w dodatku przez szybę.
http://www.forum.mini.org.pl/viewtopic. ... &start=705
no to zostałem namierzony.. a dokładniej to moja żona tam wtedy stała
to jest parking BGŻu, Kasprzaka
Klasyk to klasyk, nie kupują go przypadkowe osoby, zdecydowana większość jeszcze przed zakupem rejestruje się na naszym forum i w mniejszym lub większym stopniu integruje z resztą polskich miłośników Mini.
Kiedyś to krócej napisała Koleżanka Malina - Miłośnicy Mini kochają swoje samochody, a goście w MINI kochają (w większości) siebie....
- Bankowy
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Wujek_sknerus pisze:TRUTY pisze:z przkrością stwierdzam ze coraz więcej BURAKÓW jest w posiadaniu samochodów marki MINI i od dnia wczorajszego nie pozdrawiam nikogo,dlaczego?Wczoraj około 16 w Skawinie pozdrowiłem jednego delikwenta w R56 COOPER S z rejestracją KWA.... mrugając światłami oraz podnosząc ręke a ten jegomośc popukał się pogłowie dając mi do zrozumienia że mnie pojebało.
Myślę, że źle do tego podchodzisz... w takich sytuacjach wychodzi różnica między klasykami, a nowymi MINI. Klasyk to klasyk, nie kupują go przypadkowe osoby, zdecydowana większość jeszcze przed zakupem rejestruje się na naszym forum i w mniejszym lub większym stopniu integruje z resztą polskich miłośników Mini. Co do nowego MINI to jakby nie patrzeć dla wielu, a obecnie zdecydowanej większości ludzi (ceny spadły, każdego w zasadzie stać na MINI) jest to zwykły "ładny" samochód... kupują go osoby, które w żaden sposób nie identyfikują się z marką. U mnie w Toruniu jeszcze 2 lata temu było kilka nowych MINI, każdy się chociaż obejrzał gdy przejeżdżało bo był to niecodzienny widok. Obecnie mijam co najmniej 2-3 MINI dziennie, na moim osiedlu (bardzo małym, raptem kilka bloków) stoją 2 (jeden zwykły + szara eSka z rejestracją MINI) i żaden z posiadaczy tych 2 "osiedlowych" MINI z tego co wiem nie zagląda na to forum, ani nie reaguje w żaden sposób, gdy się mijamy. Ja z resztą też nie pozdrawiam nigdy posiadaczy nowych MINI i wcale nie dlatego, że mam jakiś uraz, ale dlatego, że doskonale zdaję sobie sprawę z tego co napisałem powyżej... pomyśl, koleś mógł się popukać w głowę bo dla niego jego MINI to tylko zwykłe auto i wziął to na zasadzie co by było gdyby nagle wszyscy posiadacze seicento czy innego lanosa zaczęli się pozdrawiać - byś tylko jechał i machał ręką na przemian z obsługą włącznika świateł
Święta prawda. I nie dotyczy tylko Mini, ale i innych przypadków. Trzeba mieć kilka kropel ołowiowej we krwi, ale to znowu ociera się o klasykę
Strasznie generalizujecie sprawe chlopcy i wrzucacie wszystkich do jednego wora!
Nie ladnie,nie ladnie...
Nie ladnie,nie ladnie...
Cuba pisze:Strasznie generalizujecie sprawe chlopcy i wrzucacie wszystkich do jednego wora!
Nie ladnie,nie ladnie...
dzisiejsze spotkanie na trasie z Cuba zamigane odmigane
jrock7 pisze:A moze warto pomyslec nad klubowymi bagdami na front grila?
Pozdrowienia!
bardzo fajne te znaczki
najlepsza w tym jest marża bmw z 7.5$ robią 31$
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
a wiesz jaki jest koszt wykonania takiej naklejki?
- Bankowy
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Cuba pisze:Strasznie generalizujecie sprawe chlopcy i wrzucacie wszystkich do jednego wora!
Nie ladnie,nie ladnie...
Skąd ta złość? Jeśli uważasz, że Ciebie to nie dotyczy i jeździsz MINI wiedząc czym jeździsz, to znaczy, że równy z Ciebie gość, który zna swoją wartość i żadne "zaszufladkowanie" nie dotyczy Cię!
No chyba, że dotknęło Cię osobiście to co Sknerus napisał, to wtedy możesz się złościć.
AleXander pisze:a wiesz jaki jest koszt wykonania takiej naklejki?
tam oprócz naklejki jest trochę magnesu i plastiku. więc może ze 2$.
AleXander napisał/a:
a wiesz jaki jest koszt wykonania takiej naklejki?
tam oprócz naklejki jest trochę magnesu i plastiku. więc może ze 2$.
He he - to ja Wam chętnie zrobię za 2 $. Cena jednego magnesu reklamowego przy nakładzie 1500 szt waha się w granicach 6 groszy netto.....
Nie ale przez takie gadanie tworza sie miedzy nami (MINI) a wami (Mini) animozje jak miedzy mieszkancami Bydgoszczy i Torunia,nikt nie wie dlaczego ale kazdy wie,ze sa
- Bankowy
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Cuba pisze:Nie ale przez takie gadanie tworza sie miedzy nami (MINI) a wami (Mini) animozje jak miedzy mieszkancami Bydgoszczy i Torunia,nikt nie wie dlaczego ale kazdy wie,ze sa
Hahaha!!! Uważaj, bo jeszcze ktoś się teraz obruszy tak jak Ty przedtem, bo właśnie zrobiłeś podział na MINI (że niby lepsze? ) i Mini (że niby gorsze?)!!!!!
Hahaha!!! Uważaj, bo jeszcze ktoś się teraz obruszy tak jak Ty przedtem, bo właśnie zrobiłeś podział na MINI (że niby lepsze? ) i Mini (że niby gorsze?)!!!!! [/quote]
Ty to powiedziałes...
Ty to powiedziałes...