Małe poprawki sylistyczne

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Re: Małe poprawki sylistyczne

Post autor: Sadam »

widziałem go live w koszalinie, stał w miejscu, ale w innej scenerii (środek miasta), więc może to COŚ jeździ :)
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
kocioł
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Post autor: kocioł »

Znam tą historię!
Właścicielka (widoczna na trzecim zdjęciu) przegrała zakład i musiała tą Dacią przez dwa tygodnie pokazywać
się w miejscach publicznych w godzinach szczytu w obrębie parafii.
Potem jednak nie wytrzymała presji społeczeństwa lokalnego i musiała się przeprowadzić do sąsiedniej
gminy gdzie słuch po niej zaginął.
Podobno żyje gdzieś w jakiejś samotni na skraju wyczerpania nerwowego ,nie przyjmuje jedzenia (tylko płyny)
ale są to informacje nie potwierdzone.

HEJOO!!
Motox

Post autor: Motox »

Ten samochodzik był wielokrotnie opisywany na stronach czasopism tuningowych. Podobno jeździ i to nawet bardzo dobrze. Z tego co pamietam okreca podobno 200 KM samochody. Moze nie wyglada to ładnie ale... Więc jak ktoś z Was będzie stał wypasionym BMW za 100 tysi na światełkach a obok znajdzie się coś takiego to proszę się nie ścigać bo można sobie wstydu narobić. :lol: :oops:
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

Motox pisze:Ten samochodzik był wielokrotnie opisywany na stronach czasopism tuningowych. Podobno jeździ i to nawet bardzo dobrze. Z tego co pamietam okreca podobno 200 KM samochody. Moze nie wyglada to ładnie ale... Więc jak ktoś z Was będzie stał wypasionym BMW za 100 tysi na światełkach a obok znajdzie się coś takiego to proszę się nie ścigać bo można sobie wstydu narobić. :lol: :oops:

daze duza doza szacunku czlowieka ktory stworzyl to auto, za ogrom pracy wlozonej w nie, moze smieszne jest dla niektorych, ale powiem tak...

jakby mini mialo ponad 200 KM to tez by wyglad nie byl wazny bo przegrywalo by tylko z ferrari i innymi tego typu zabawkami...

dla wyjasnienia ten malec wazy kolo 800 kg ma silnik z vw G60 ( corrado ), czyli doladowany sprezarka i jakby bylo tego malo jeszcze podkrecony ( wiesc gminna niesie ze cos kolo 300 KM, ale nawet seryjne by wystarczyly, hehehe )

pozdroo

ps: to ze cos jest maluchem nie znaczy ze jest g...
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Niejeden z nas

Post autor: Niejeden z nas »

Szacunek się oczywiście należy za dobrze wykonaną robotę. My tu sobie gadau gadu o czysto wizualnych odczuciach naszych zmysłów...
Inny temat to taki, czy obecność iluś tam koni pod maską to powód do dumy czy też nie... Oczywiście na każde z tych pytań każdy musi odpowiedzieć sobie sam.
Z pewnością nikt z nas nie miał w zamyśle obrażania kogokolwiek.
Awatar użytkownika
Saint
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Saint »

obecność iluś tam koni pod maską

Albo iluś tam koni w bagażniku :lol:
Zawodowy Szyderca
Wojtek

Post autor: Wojtek »

Ktoś się nieźle napracował. Szkoda, że posiadacze mini (jakby nie było takiego angielskiego malucha) muszą naśmiewać się z malucha włosko-polskiego. Trochę obiektywizmu. Ten maluch jest lepiej zrobiony niż całe stado miników z Minimaga (pamiętacie tego ze skrzydłem od cosworth'a?-to była paskuda). Inne narody bardziej cenią swoje dziedzictwo i potrafią je świetnie rozreklamować. Najlepszym dowodem jest mini. Angole nie koncentrowali się na jego wadach, tylko niewiarygodnie rozdmuchali zalety.
Dzięki temu mini jest teraz autem kultowym, a nie gównianym maluchem.
Jakiś czas temu słyszałem, że jest w Polsce firma, która zajmuje się eksportem fiatów 126p, dla kolekcjonerów, do Japonii, i że auta te są tam bardzo chwalone za ............wysoką jakość wykonania.

Pozdrawiam
Wojtek
Jorge

Post autor: Jorge »

Motox pisze:ps: to ze cos jest maluchem nie znaczy ze jest g...

Nikt niepowiedział ze ten maluszek jest g.....(a juz napewno nie ja :) ) ale WED?UG MNIE jest straszliwie brzydki. Fakt faktem moc ma niesamowitą ale wygląd wizualny tez jest wazny.
Sokol

Post autor: Sokol »

Wiitam

Z tego co pamietam to ten maluch ma taka moc jak napisał flapjck i był robiony dla syna właściciela, który niestety zginoł w jakims wypadku czy coś takiego i stąd jego nazwa na tablicy Krzyś na cześć syna. Coś tam mi się mogło pomylić bo ogladałem to program o tym samochodzie jakiś czas temu ale chyba 90 % nie myle się z prawdą. Wyglad wygladem ale trzeba przyznać, że znacząco różni sie od innych maluchów, z którymi to ma niewiele wspólnego :)

Pozdrawiam
Jorge

Post autor: Jorge »

Beuty Tuning
Załączniki
286.jpg
286.jpg (103.46 KiB) Przejrzano 1143 razy
226.jpg
226.jpg (92.82 KiB) Przejrzano 693 razy
Awatar użytkownika
Malina
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Malina »

Koledzy i Koleżanki. Zajrzyjcie pod ten adres, czy ktoś z Was chciałby jechać takim czymś do ślubu? :oops: :

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=78246518

Są na świecie ludzie i to wcale nie daleko, co potrafią z samochodu zrobić pośmiewisko. Całe szczęście, że samochody głosu nie mają, bo ten to chyba zabiłby słowami właściciela. A ten jeszcze się szczyci jakie to ma "piękne" auto. Za takie coś powinni karać. Jestem dziewczyną i może do końca na samochodach się nie znam, ale to szkaradztwo przechodzi wszelkie granice. Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do poprawienia sobie humoru. Malina
Bejbe

Post autor: Bejbe »

"Replika Exkalibura Hatchback to auto marzeń wykonane ręcznie dla zamożnych klientów" - ciekaw jestem co za zamozny klient bedzie chcial sie tym przejechac... chyba kogos tu ryplo w dekiel..Ten czlowiek chyba naprawde nie wie co pisze... przeciez co Excalibura nawet stanac nie moze... Az mi przykro jest :(
Awatar użytkownika
rogal
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: 6 x MINI
Kontakt:

Post autor: rogal »

jego tylnie błotniki :mrgreen: są straszne !!!!!!!!!
fuj :x
pozdrawiam
Rogal

tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
RYMI

Post autor: RYMI »

Co chcecie od tej FAJNEGO forda scorpio. :lol:
Swoją drogą przód całkiem całkiem, środek wiadomo, ale ten tył to przegięcie.
Awatar użytkownika
Malina
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Malina »

Gość znowu zaczął straszyć na Allegro swoim potworkiem ze świńskim ryjkiem żeby zniechęcić pary do ślubów, to jest klasa samochodu, tylko usiąść i ryczeć. :lol: :lol: :lol:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=92419524
NAWET PORZĄDNE ZAPALNICZKI SĄ NA BENZYNĘ
ODPOWIEDZ