w sobotę rano i ja zafundowałam swojej "blond lalce" salon piękności...zanim dotarłyśmy na spot... ehh życie
Panowie,
złe wiadomości...
umyłam miniacza...
będzie lało...
Tak ... bedzie lalo ... ja umylem w sobote rano i co sie dzialo na Meet Mini to wszyscy widzieli ...
Niestety prognoza pogody tez wskazuje na opady w Warszawie, ale dzialka Rafiego jest 30 km od Wawy to moze tam deszcz nie dotrze.
No risk no fun
Seba
Jak sie za bardzo spoznicie to nie recze ze nie zjem Waszej kielbasy
Seba
poszedl prv
komary a i owszem są....ale masz rację, jeśli będzie padać...
nie potną
a sa jeszcze komary ??
jak będzie padać nie będzie komarów napewno
demotywatory rulez ;D
ja wam się nie bronię umawiać, obgadywać różne opcje, ustalać godziny i miejsca w zależności od pogody, no ale proszę was, który z powyższych postów na prawdę coś wnosi do istoty tematu ?
wiem po co jest forum, ale to nie znaczy, że mam pisać co nam się podoba jak nam się podoba i ile nam się podoba
jak ktoś chce przyjechać na spota to chce wiedzieć gdzie ten spot jest a nie czy komary tną i kto kiedy umył swoje auto...
zaznaczam, że powyższe cytaty są tylko z jednej strony wątku bo już mi się więcej nie chciało przeglądać i przypominam, że nie napisałem, że macie nic nie pisać tylko dać sobie czasem na wstrzymanie i się zastanowić czy to co chcecie napisać na prawdę musi się znaleźć na forum
to taki mój mały apel, a i tak zrobicie jak będziecie uważali...
tyle z mojej strony