Kółko kompresora !
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Kółko kompresora !
ładny rozrzut cenowy z tymi kółkami - jesli dobrze rozumuje to auto ma lepsze przyspieszenie kosztem v-max ??
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
hehe, Palo Uber to taka magiczna firma, nie bierz tego na poważnie, ceny mają z kosmosu a tytanowe kółko to jakieś nieporozumienie
Auto ma więcej mocy, ze wszystkimi tego następstwami. Nie obniża to bynajmniej Vmax, działa raczej w druga stronę.
Takie kółko, w rozmiarze mniejszym o "11 z małym hakiem %" jest częścią pakietu Works. Oprócz mapy i wtryskiwaczy chyba jedyną, która odpowiada za realne zwiększenie mocy (obróbka głowicy to jakiś żart w wydaniu Worksa a nowy kompresor to po prostu nowsza, 5 wersja M45).
Auto ma więcej mocy, ze wszystkimi tego następstwami. Nie obniża to bynajmniej Vmax, działa raczej w druga stronę.
Takie kółko, w rozmiarze mniejszym o "11 z małym hakiem %" jest częścią pakietu Works. Oprócz mapy i wtryskiwaczy chyba jedyną, która odpowiada za realne zwiększenie mocy (obróbka głowicy to jakiś żart w wydaniu Worksa a nowy kompresor to po prostu nowsza, 5 wersja M45).
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
no chlopaki, ja juz kolko 15% mam, ale na biurku.
teraz tak, moze sa chetni do zamowienia paska? wtedy mozna by wspolnie zamowic gdzies, ja potrzebuje 1370mm pasek no i jeszcze wymiana swiec na: NKG BKR7EQUP,
NGK BKR7E1X-11 lub Denso Iridium IK 22
pomijam juz fakt, ze szukam jakiegos fachowca, ktory to ogarnie bo sam sie boje, ze nie zloze do kupy wszystkiego.
sa chetni do zbiorowego zakupu sciagacza ALTA? mozna by to rozbic na kilka osob, bo tego uzywa sie raz
teraz tak, moze sa chetni do zamowienia paska? wtedy mozna by wspolnie zamowic gdzies, ja potrzebuje 1370mm pasek no i jeszcze wymiana swiec na: NKG BKR7EQUP,
NGK BKR7E1X-11 lub Denso Iridium IK 22
pomijam juz fakt, ze szukam jakiegos fachowca, ktory to ogarnie bo sam sie boje, ze nie zloze do kupy wszystkiego.
sa chetni do zbiorowego zakupu sciagacza ALTA? mozna by to rozbic na kilka osob, bo tego uzywa sie raz
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
+1 do ściągacza!
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
ogólnie to z właściwym ściągaczem jest przerąbane, i koła nie chcą schodzić, najprostsza sprawa acz brutalna to przecięcie starego koła
- gisioo
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Panowie a ile kosztuje taki sciagacz i gdzie mozna go zakupic w PL
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
zadzwoń do Piotrka 0607621277 i myśle że powinien podpowiedzieć, w razie problemów powiedz że od michała knyziaka masz namiar
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
ściągacz zazwyczaj używa się raz, ja mogę odkupić od kolegi jak coś i ewentualnie pchnąć dalej..
ale też czytałem chyba na mini2 czy gdzieś, że najlepiej kółko przeciąć.
a ta instrukcja co pdiddy dał właśnie mnie trochę przeraża, ogólnie to naciąganie paska itd no wolę komuś to dać kto jest obyty
ale też czytałem chyba na mini2 czy gdzieś, że najlepiej kółko przeciąć.
a ta instrukcja co pdiddy dał właśnie mnie trochę przeraża, ogólnie to naciąganie paska itd no wolę komuś to dać kto jest obyty
- gisioo
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Dzwonilem dzisiaj do mojego mechanika i powiedzial ze podejmie sie wymiany kolka kompresora jakby ktos chcial tylko nie jest w stanie okreslic kosztu wymiany bo musi to zobaczyc.
Jak sie go spytalem o sciagacz to powiedzial ze ma kilkanascie i napewno sobie poradzi.
Jak sie go spytalem o sciagacz to powiedzial ze ma kilkanascie i napewno sobie poradzi.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
potnie stare
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- gisioo
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Nie wiem czy potnie czy nie ale koles zna sie na mechanice
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
ale zauwaz ze to kolko to nie da sie zdjac uniwersalnym scigaczem ( raczej )
sciagacz jest dedykowany do tego wlasnie kolka - odpowiednia srednica odpowiednia szerokosc
sciagacz jest dedykowany do tego wlasnie kolka - odpowiednia srednica odpowiednia szerokosc
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- gisioo
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
OK ja tylko podalem do wiadomosci ze mam kolesia ktory podejmie sie takiej wymiany.
Wiec jesli ktos ma ochote podjechac lub telefonicznie pogadac z kolesiem to moge udostepnic namiary
Pozdrawiam wszystkich
Wiec jesli ktos ma ochote podjechac lub telefonicznie pogadac z kolesiem to moge udostepnic namiary
Pozdrawiam wszystkich