Spotkane na trasie....
Moderator: flapjck1
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Spotkane na trasie....
pozdro dla Krzysi śmigającej racławicką przed chwilą ;p
Saint pisze:Meet Mini w katowicu, albo powrót ludzików z Biłgoraja
Raczej Biłgoraj, my na MEET MINI w Katowicach tylko jeździliśmy
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
tylko ze jechali od strony bochnii... auta byly obklejone, dokladnie nie widzialem, poniewaz barierki mi zaslanialy ale cos jak numery startowe na tor
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
dawid pisze:tylko ze jechali od strony bochnii... auta byly obklejone, dokladnie nie widzialem, poniewaz barierki mi zaslanialy ale cos jak numery startowe na tor
Powrót z Biłgoraja
AleXander pisze:pozdro dla Krzysi śmigającej racławicką przed chwilą ;p
jeszcze mi powiedz, że mi mrugałeś a ja Cię nie widziałam !!
ps. to pewnie przez tego Mustanga... serce mi złamał!
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
jeszcze mi powiedz, że mi mrugałeś a ja Cię nie widziałam !!
ps. to pewnie przez tego Mustanga... serce mi złamał!
Moze i mrugnąłem ale tylko lewym okiem bo stałem sobie grzecznie przy przejściu dla pieszych...miałaś prawo nie zobaczyć ;p
oj Mustang bulgotał zacnie, perełka
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
se7ven pisze:dawid pisze:tylko ze jechali od strony bochnii... auta byly obklejone, dokladnie nie widzialem, poniewaz barierki mi zaslanialy ale cos jak numery startowe na tor
Powrót z Biłgoraja
Namierzyli nas, namierzyli
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
Od kilku dni na Skwerze Kardynała Wyszyńskiego parkuje białe (swoją drogą przepiękne) Mini. Ktoś z obecnych na forum?
Pozdrawiam czerwone MINI stojace w korku ok godz. 15 w Oświęcimiu rejestracja KR, idzie sie zagrzać, 3 km w godzine dlatego do pracy jedze na rowerze a mini w garazu czeka na lepsze czasy
Dzisiaj, ok. godz. 17, widziałam do wyboru, do koloru - Poznań, Al. Niepodległości (przy AE i siedzibie PKP), na odcinku może 400 m: najpierw eleganckie czarne mini, kilka samochodów dalej przepiękny czekoladowy clubman i na deser, jedno auto dalej za czekoladą - dostojny biały miniak. We wszystkich dziewczyny
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
wczoraj popołudniu, kraków ul. kamińskiego przy bp, zielony klasyk z białą maską, pomachane, odmachane
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
porzeczka pisze:Dzisiaj, ok. godz. 17, widziałam do wyboru, do koloru - Poznań, Al. Niepodległości (przy AE i siedzibie PKP), na odcinku może 400 m: najpierw eleganckie czarne mini, kilka samochodów dalej przepiękny czekoladowy clubman i na deser, jedno auto dalej za czekoladą - dostojny biały miniak. We wszystkich dziewczyny
a godzinach popołudniowych - ja ale nie jako dziewczyna hehe
nie typowe spotkanie typa w Poznaniu.. który jechał fordem i mi powiedział " ten moris to taki pedalski w ch**" .. yy.. nie wiedziałem że cooper to moris
Dużo ludzi tak uważa, zazwyczaj są to płytcy ludzie, którzy jeżdżą wyszpachlowanymi VW i nie mają za grosz poczucia stylu. MINI to klasyka sama w sobie, nowoczesność na podstawie pierwowzoru z 1959 roku. Ostatnio na MEET MINI w Katowicach jeden gościu tak nas wyzywał na CB podczas parady, że aż nie dało się tego słuchać Na szczęście są też zwolennicy, którzy skutecznie i "kulturalnie" go uspokoili, ale zawodnik był twardym chamem ze wsi
Dużo ludzi także mówi Morris, a ja już nie mogę tego słuchać...
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2009, 23:53 przez Voyth, łącznie zmieniany 1 raz.
Voyth pisze:Dużo ludzi tak uważa, zazwyczaj są to płytcy ludzie, którzy jeżdżą wyszpachlowanymi VW i nie mają za grosz poczucia stylu. MINI to klasyka sama w sobie, nowoczesność na podstawie pierwowzoru z 1959 roku. Ostatnio na MEET MINI w Katowicach jeden gościu tak nas wyzywał podczas parady, że aż nie dało się tego słuchać Na szczęście są też zwolennicy, którzy skutecznie go "kulturalnie" uspokoiły, ale zawodnik był twardym chamem ze wsi
dobrze powiedziane .. płytcy ludzie.. szkoda gadać co się dzieje z tymi ludźmi