Wyżalic sie chciałem
Moderator: flapjck1
Wyżalic sie chciałem
We wtorek ktoś się połasił na małe plastikowe zaślepki, które są przy przednich słupkach w MINI
Dokladnie to co jest zaznaczone na fotce.
Łapciuch wyrwał to z obu stron. Zastanawiałem się po co komu te dwa małe plastiki...
Po wizycie w ASO wszystko stało sie jasne
Nie mogę kupić samej zaślepki tylko muszę kupić cala listwę na dach...
koszt listwy to okolo 215pln. a ze " [biiiiiiip] [biiiiiiiiiiip] menda [biiiiiiip]" ukradla oba kawalki to musze kupic dwie listwy tylko po do zeby ten maly kawaleczek plastiku spowrotem zakrył dziurę w słupku
Oby mu [biiiiiip] łapy uschły!! [biip]
Dokladnie to co jest zaznaczone na fotce.
Łapciuch wyrwał to z obu stron. Zastanawiałem się po co komu te dwa małe plastiki...
Po wizycie w ASO wszystko stało sie jasne
Nie mogę kupić samej zaślepki tylko muszę kupić cala listwę na dach...
koszt listwy to okolo 215pln. a ze " [biiiiiiip] [biiiiiiiiiiip] menda [biiiiiiip]" ukradla oba kawalki to musze kupic dwie listwy tylko po do zeby ten maly kawaleczek plastiku spowrotem zakrył dziurę w słupku
Oby mu [biiiiiip] łapy uschły!! [biip]
Re: Wyżalic sie chciałem
taka Polska.. ehh.. współczuje dlatego jak parkuje to wole gdzieś na parkingu strzeżonym - chociaz czasami tego nie da sie uniknąć
Sa dwie opcje gdzie mogl to gwizdnac...
Albo pod blokiem albo pod Urzedem dzielnicy na Targowku.
Obstawiam raczej ta druga opcje bo samochod stal pod blokiem ze 2 minuty a w urzedzie bylem z godzine.
Albo pod blokiem albo pod Urzedem dzielnicy na Targowku.
Obstawiam raczej ta druga opcje bo samochod stal pod blokiem ze 2 minuty a w urzedzie bylem z godzine.
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
http://moto.allegro.pl/item743646786_li ... ooper.html
zadzwoń, jeśli mają te słupki z demontażu jakiegoś rozbitka, to plastiki też powinny się znaleźć.
EDIT: tutaj też koleś ma części: http://moto.allegro.pl/item737449978_cz ... ooper.html , można zapytać.
zadzwoń, jeśli mają te słupki z demontażu jakiegoś rozbitka, to plastiki też powinny się znaleźć.
EDIT: tutaj też koleś ma części: http://moto.allegro.pl/item737449978_cz ... ooper.html , można zapytać.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
ja swego czasu też jedną zgubiłem... znajomy z krakowa załatwił 2 sztuki używek na jakimś szrocie za piwo
- Bochen
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Rover Mini 1.3i MPi 1999
Zastanawiasz się po co mu te dwa plastki... Zaloze się ze tez ma MINI i tez mu ktoś rabnal.
matthew90 pisze:taka Polska.. ehh..
Nie tylko Polska,mi w Belgii tez cwikneli ale tylko jedna. Musze kupic nowa albo ze szrotu. Mam nadzieje ze tu mozna kupic sama zaslepke a nie z listwa
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
"pozdrawiam" sk..syna, który zrobił mi to:
- Załączniki
-
- DSC_0016.jpg (22.38 KiB) Przejrzano 1710 razy
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
Handlarze przywożą rożne śmietniki i potem zlecają małolatom rąbnięcie detali.
ps. jak się ma elżbieta ? żyje jeszcze ?
Na pewno jest tak jak Gibki Staruszek pisze
Ale luzik, taka listewka +/- 50 zł w ASO Ja wymieniałem tylną prawą na zderzaku, bo jakiś idiota pod marketem mi porysował dość mocno. Niedawno rąbnęli mi nakrętki wentyli... no ludzie ! Miałem kupować Union Jack z Mini metalowe nakrętki, ale skoro zwykłe za 6 zł kradną, to co zrobią z takimi ? Chyba nawet nie zdążyłbym założyć Nie ulega wątpliwości, że to Polska i czy coś kosztuje 10 zł, czy 215 to nie powinno to mieć miejsca, ale co kraj to obyczaj
Ale luzik, taka listewka +/- 50 zł w ASO Ja wymieniałem tylną prawą na zderzaku, bo jakiś idiota pod marketem mi porysował dość mocno. Niedawno rąbnęli mi nakrętki wentyli... no ludzie ! Miałem kupować Union Jack z Mini metalowe nakrętki, ale skoro zwykłe za 6 zł kradną, to co zrobią z takimi ? Chyba nawet nie zdążyłbym założyć Nie ulega wątpliwości, że to Polska i czy coś kosztuje 10 zł, czy 215 to nie powinno to mieć miejsca, ale co kraj to obyczaj
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Gibki Staruszek pisze:Handlarze przywożą rożne śmietniki i potem zlecają małolatom rąbnięcie detali.
elżbieta ma sie dobrze
miniak cierpi....
jutro mamy rocznice slubu - zamiast kwiatów żonka dostanie listewke - bardziej się ucieszy
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
TomSky pisze:"pozdrawiam" sk..syna, który zrobił mi to:
wole takiego sk...syna niz takiego co wezmie gwozdzia i porysuje samochód
ale obu ... na stos
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- 91zł nettoVoyth pisze:Ale luzik, taka listewka +/- 50 zł w ASO
O kurcze... a ta narożna 57 o ile dobrze pamiętam i powiedzieli mi, że wszystkie te krótkie są w podobnych cenach Faktycznie nieciekawie