Naklejki do MINI gdzie zdobyć????
Naklejki do MINI gdzie zdobyć????
Witam od jakiegoś czasu zastanawiam się nad oryginalnymi naklejkami w kratke do MINI. Mam już dwa białe pasy z przodu i lusterka wraz z klamkami w krateczke. Wszystko zostało zrobione w salonie MINI ale nie orientuje się za jaką cene... Teraz chciałabym dokleic naklejki też w krateczke z tyłu MINI konkretnie na czarnych bokach tylnej szyby. Orientujecie się jaki koszt wynosiłby za taką krateczke z tyłu?? Wydaje mi się, że w salonie krzykną mi jakąś makabryczną kwote..... A może moge takie naklejki zdobyć gdzie indziej??? Z góry dzięki za jaką kolwiek pomoc :*
Re: Naklejki do MINI gdzie zdobyć????
Dużo naklejek i dodatków mają na brytyjskim eBay'u - www.ebay.co.uk
ja rozglądałam się na http://www.stickercentral.co.uk/
maja świetne naklejki - do nowych też
maja świetne naklejki - do nowych też
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
alexis pisze: pomoc :*
mmmm
no to tak, to zapewne jakies custom naklejki musza byc, bo nie spotkalem sie z czyms takim.. najlepiej okreslic co i jak dokladnie (narysowac) podejsc do agencji reklamowej i Ci to zrobia, albo do mnie bo tez jestem w stanie je wyciac
w Bawarii za pasy na maskę (sztuk 2) zażyczyli sobie coś ok 300 zł ja zrobiłem to za 12 zł (tyle kosztował arkusz białego samoprzylepnego, błyszczącego papieru z którego na gilotynie wyciąłem 5 pasów)
naklejki/numery na boki robiłem w agencji reklamowej (notabene tej która okleja samochody dla Bawarii), koszt też wyszedł nieporównywalny z ASO, bo 20 zł za dwucyfrowy numer na drzwi przesłałem im tylko fotkę testówki MINI z salonu a oni sami znali wymiary i jeszcze naklejeczki podwieźli we wskazane miejsce (w Wawie)
jakby ktoś z okolic Warszawy potrzebował to polecam: www.cargraf.pl
naklejki/numery na boki robiłem w agencji reklamowej (notabene tej która okleja samochody dla Bawarii), koszt też wyszedł nieporównywalny z ASO, bo 20 zł za dwucyfrowy numer na drzwi przesłałem im tylko fotkę testówki MINI z salonu a oni sami znali wymiary i jeszcze naklejeczki podwieźli we wskazane miejsce (w Wawie)
macra pisze:naklejki/numery na boki robiłem w agencji reklamowej (notabene tej która okleja samochody dla Bawarii), koszt też wyszedł nieporównywalny z ASO, bo 20 zł za dwucyfrowy numer na drzwi przesłałem im tylko fotkę testówki MINI z salonu a oni sami znali wymiary i jeszcze naklejeczki podwieźli we wskazane miejsce (w Wawie)
W tym tygodniu pytałem ich o cenę naklejek. Za dwucyfrowy numer na każde drzwi chcą teraz 120 zł Skoczyły im ceny 6-krotnie
to lekko przegięli z tymi cenami
pasy najłatwiej zrobić samemu.. ja kupiłem biała błyszczącą folię samoprzylepną (JAC) coś o wymiarach ok. 100x80 za 12 - 15 zł po czym na gilotynie wyciąłem z niej pasy
był to jakiś sklep z literkami samoprzylepnymi itp. gadżetami na ursynowie, o ile dobrze pamiętam w pasażu ursynowskim..
Radek pisze:prawda, paski też ponad 100 wychodzą.
pasy najłatwiej zrobić samemu.. ja kupiłem biała błyszczącą folię samoprzylepną (JAC) coś o wymiarach ok. 100x80 za 12 - 15 zł po czym na gilotynie wyciąłem z niej pasy
był to jakiś sklep z literkami samoprzylepnymi itp. gadżetami na ursynowie, o ile dobrze pamiętam w pasażu ursynowskim..
Radek pisze:prawda, paski też ponad 100 wychodzą.
a gdzie dostaleś? kurde . ja tutaj w Poznaniu niestety nic ciekawego nie mogę znalesc .. ;/
Zapytam ile u mnie w firmie kosztuje taka przyjemność, może będę mógł pomóc.
Podajcie tylko jakieś orientacyjne wymiary tych naklejek.
Podajcie tylko jakieś orientacyjne wymiary tych naklejek.
- gisioo
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Znalazlem cos takiego
Co o tym sadzicie
Co o tym sadzicie
- Załączniki
-
- mini pajak 1.jpg (205.89 KiB) Przejrzano 1902 razy
-
- mini pajak.jpg (219.42 KiB) Przejrzano 1902 razy
gisioo pisze:Znalazlem cos takiego
Co o tym sadzicie
JA CHCĘ TE FELGI
Hehe, rzecz gustu. Mi się nawet podoba. Po Białymstoku jeździ nowa czarna eSka właśnie na czarnych felgach. Fajnie wygląda, muszę przyznać Przy okazji pozdrawiam jego właściciela bo parokrotnie siebie pozdrawialiśmy na ulicy. Niestety większość Pań jeżdżących Miniakami ma chyba skurcz karku bo kompletnie nie widzą innych miniaków nie mówiąc o próbie pozdrowienia. Zawsze pozdrowi facet i jedna na 5 kobiet. Ech baby...
ojciec pisze: Niestety większość Pań jeżdżących Miniakami ma chyba skurcz karku bo kompletnie nie widzą innych miniaków nie mówiąc o próbie pozdrowienia. Zawsze pozdrowi facet i jedna na 5 kobiet. Ech baby...
hehe w warszawie dość podobnie