radio w mini - ogolnie

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

TomSky
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Re: radio w mini - ogolnie

Post autor: TomSky »

w daaawnych czasach zwracało sie uwage na kolor płytek - zielone lub niebieskie, przy słabych laserach czasami zmiana koloru płyty pomagała
Awatar użytkownika
dawid
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: dawid »

matthew - moglbys zrobic zdjecie konsoli? tak, aby dobrze bylo widac jak to wyglada
R60 | since 2006.
matthew90

Post autor: matthew90 »

dawid pisze:matthew - moglbys zrobic zdjecie konsoli? tak, aby dobrze bylo widac jak to wyglada
mogę :wink: tylko że dopiero w sobotę bo auto u naprawy :smile:
Awatar użytkownika
pididi
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Clubman JCW LCI

Post autor: pididi »

Mniam !
Niestety cena już nie-mniam :twisted:
Załączniki
ra.jpg
ra.jpg (47.68 KiB) Przejrzano 1421 razy
looki87

Podlaczenie Ipoda

Post autor: looki87 »

pytanko apropos radia, mianowice jestem zainteresowany zakupem kabelka do IPoda
Moj miniak ma to pierwsze radio, w faq stoji ze to Alpine, na 99% procent wydaje mi sie ze da sie podlaczyc do niego zestaw dla IPod-a ale wlasnie ten jeden procent zawsze jest najgorszy. Jezeli sie da to domyslam sie ze bedzie to to samo wejscie co do zmieniarki czyli bede sie musial jej pozbyc, prawda?? Kabelek do Ipoda wyjdzie mnie taniej niz wymiana radia na to z MP3?? A i jeszcze jedna rzecz czy ma znaczenie jaki Ipod sie podpina Touch,Classic, Nano??
Awatar użytkownika
dziesio
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: dziesio »

to jakiego ipoda mozesz podpiac zalezy glownie od radia, ewentualnie adaptera przez ktory do owego radia go podlaczasz. jesli masz podlaczenie do ipoda to raczej wszystkie powinny dzialac, z tym ze mozesz na przyklad nie ladowac ipodow nowych generacji (ale to malo prawdopodobne) - iphone'a na pewno nie bedzie ladowac, chyba ze jest "designed for iphone".

podaj moze model tego radia, bo kiedys byly takie specjalne kable alpine'owskie a w nowych radyjkach alpine'a podlacza sie ipoda po prostu przez usb i jest on wykrywany jako ipod.
looki87

Post autor: looki87 »

dziesio pisze:to jakiego ipoda mozesz podpiac zalezy glownie od radia, ewentualnie adaptera przez ktory do owego radia go podlaczasz. jesli masz podlaczenie do ipoda to raczej wszystkie powinny dzialac, z tym ze mozesz na przyklad nie ladowac ipodow nowych generacji (ale to malo prawdopodobne) - iphone'a na pewno nie bedzie ladowac, chyba ze jest "designed for iphone".

podaj moze model tego radia, bo kiedys byly takie specjalne kable alpine'owskie a w nowych radyjkach alpine'a podlacza sie ipoda po prostu przez usb i jest on wykrywany jako ipod.
piszac Alpine mialem na mysli konkretnie oryginal z Mini ktory jest wykazany w FAQ czyliTO . Myslalem tez oryginalnych przewodach MINI do podlaczenia.
matthew90

wstawiam obiecane foto jak to wygląda u mnie :) - ( ta mp3 troszke nie pasuje ale musze zmienic na jakiegos dogodnego pendriv'a i będzie spoko )

aa no i jeszcze ramki nie założyłem :mad:
Załączniki
DSC05060.jpg
DSC05060.jpg (74.39 KiB) Przejrzano 1368 razy
Voyth

Post autor: Voyth »

looki87 pisze:
dziesio pisze:to jakiego ipoda mozesz podpiac zalezy glownie od radia, ewentualnie adaptera przez ktory do owego radia go podlaczasz. jesli masz podlaczenie do ipoda to raczej wszystkie powinny dzialac, z tym ze mozesz na przyklad nie ladowac ipodow nowych generacji (ale to malo prawdopodobne) - iphone'a na pewno nie bedzie ladowac, chyba ze jest "designed for iphone".

piszac Alpine mialem na mysli konkretnie oryginal z Mini ktory jest wykazany w FAQ czyliTO . Myslalem tez oryginalnych przewodach MINI do podlaczenia.
To radio co pokazałeś, to Blaupunkt, a nie Alpine. 2001 - 2004 było Blaupunkt, 2005 - 2006 VDO :wink:

Matthew90 - Thrillseekers... :cool:
matthew90

Voyth pisze:Matthew90 - Thrillseekers... :cool:
a no tak jakoś do zdjęcia zagrało :grin:
Awatar użytkownika
pididi
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Clubman JCW LCI

Post autor: pididi »

Voyth pisze: To radio co pokazałeś, to Blaupunkt, a nie Alpine. 2001 - 2004 było Blaupunkt, 2005 - 2006 VDO :wink:

Alpine, a nie Blaupunkt.

matthew90, sprawdz takiego mikro pendrajwa - http://www.allegro.pl/item770923184_sup ... mocja.html :mrgreen:
matthew90

pididi pisze:matthew90, sprawdz takiego mikro pendrajwa - http://www.allegro.pl/item770923184_sup ... mocja.html :mrgreen:
zobacz tego:

http://cgi.ebay.com/NEW-SONY-MICRO-VAUL ... 2c50259984

:lol: :lol:
Voyth

Post autor: Voyth »

pididi pisze:
Voyth pisze: To radio co pokazałeś, to Blaupunkt, a nie Alpine. 2001 - 2004 było Blaupunkt, 2005 - 2006 VDO :wink:

Alpine, a nie Blaupunkt.

matthew90, sprawdz takiego mikro pendrajwa - http://www.allegro.pl/item770923184_sup ... mocja.html :mrgreen:
Cholera... to czemu ja czytałem, że jest całość audio Blaupunkta ? :roll:
szymon89

wyjścia

Post autor: szymon89 »

czy ktoś się orientuje czy to radio http://www.intravention.co.uk/files/pub ... CD_New.jpg ma wyjście mini-iso?
ojciec

Post autor: ojciec »

ma
ODPOWIEDZ