radio w mini - ogolnie
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: radio w mini - ogolnie
w daaawnych czasach zwracało sie uwage na kolor płytek - zielone lub niebieskie, przy słabych laserach czasami zmiana koloru płyty pomagała
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
matthew - moglbys zrobic zdjecie konsoli? tak, aby dobrze bylo widac jak to wyglada
R60 | since 2006.
mogędawid pisze:matthew - moglbys zrobic zdjecie konsoli? tak, aby dobrze bylo widac jak to wyglada

- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Mniam !
Niestety cena już nie-mniam
Niestety cena już nie-mniam

- Załączniki
-
- ra.jpg (47.68 KiB) Przejrzano 1430 razy
Podlaczenie Ipoda
pytanko apropos radia, mianowice jestem zainteresowany zakupem kabelka do IPoda
Moj miniak ma to pierwsze radio, w faq stoji ze to Alpine, na 99% procent wydaje mi sie ze da sie podlaczyc do niego zestaw dla IPod-a ale wlasnie ten jeden procent zawsze jest najgorszy. Jezeli sie da to domyslam sie ze bedzie to to samo wejscie co do zmieniarki czyli bede sie musial jej pozbyc, prawda?? Kabelek do Ipoda wyjdzie mnie taniej niz wymiana radia na to z MP3?? A i jeszcze jedna rzecz czy ma znaczenie jaki Ipod sie podpina Touch,Classic, Nano??
Moj miniak ma to pierwsze radio, w faq stoji ze to Alpine, na 99% procent wydaje mi sie ze da sie podlaczyc do niego zestaw dla IPod-a ale wlasnie ten jeden procent zawsze jest najgorszy. Jezeli sie da to domyslam sie ze bedzie to to samo wejscie co do zmieniarki czyli bede sie musial jej pozbyc, prawda?? Kabelek do Ipoda wyjdzie mnie taniej niz wymiana radia na to z MP3?? A i jeszcze jedna rzecz czy ma znaczenie jaki Ipod sie podpina Touch,Classic, Nano??
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
to jakiego ipoda mozesz podpiac zalezy glownie od radia, ewentualnie adaptera przez ktory do owego radia go podlaczasz. jesli masz podlaczenie do ipoda to raczej wszystkie powinny dzialac, z tym ze mozesz na przyklad nie ladowac ipodow nowych generacji (ale to malo prawdopodobne) - iphone'a na pewno nie bedzie ladowac, chyba ze jest "designed for iphone".
podaj moze model tego radia, bo kiedys byly takie specjalne kable alpine'owskie a w nowych radyjkach alpine'a podlacza sie ipoda po prostu przez usb i jest on wykrywany jako ipod.
podaj moze model tego radia, bo kiedys byly takie specjalne kable alpine'owskie a w nowych radyjkach alpine'a podlacza sie ipoda po prostu przez usb i jest on wykrywany jako ipod.
piszac Alpine mialem na mysli konkretnie oryginal z Mini ktory jest wykazany w FAQ czyliTO . Myslalem tez oryginalnych przewodach MINI do podlaczenia.dziesio pisze:to jakiego ipoda mozesz podpiac zalezy glownie od radia, ewentualnie adaptera przez ktory do owego radia go podlaczasz. jesli masz podlaczenie do ipoda to raczej wszystkie powinny dzialac, z tym ze mozesz na przyklad nie ladowac ipodow nowych generacji (ale to malo prawdopodobne) - iphone'a na pewno nie bedzie ladowac, chyba ze jest "designed for iphone".
wstawiam obiecane foto jak to wygląda u mnie
- ( ta mp3 troszke nie pasuje ale musze zmienic na jakiegos dogodnego pendriv'a i będzie spoko )
aa no i jeszcze ramki nie założyłem

aa no i jeszcze ramki nie założyłem

- Załączniki
-
- DSC05060.jpg (74.39 KiB) Przejrzano 1377 razy
To radio co pokazałeś, to Blaupunkt, a nie Alpine. 2001 - 2004 było Blaupunkt, 2005 - 2006 VDOlooki87 pisze:piszac Alpine mialem na mysli konkretnie oryginal z Mini ktory jest wykazany w FAQ czyliTO . Myslalem tez oryginalnych przewodach MINI do podlaczenia.dziesio pisze:to jakiego ipoda mozesz podpiac zalezy glownie od radia, ewentualnie adaptera przez ktory do owego radia go podlaczasz. jesli masz podlaczenie do ipoda to raczej wszystkie powinny dzialac, z tym ze mozesz na przyklad nie ladowac ipodow nowych generacji (ale to malo prawdopodobne) - iphone'a na pewno nie bedzie ladowac, chyba ze jest "designed for iphone".

Matthew90 - Thrillseekers...

a no tak jakoś do zdjęcia zagrałoVoyth pisze:Matthew90 - Thrillseekers...

- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Alpine, a nie Blaupunkt.Voyth pisze: To radio co pokazałeś, to Blaupunkt, a nie Alpine. 2001 - 2004 było Blaupunkt, 2005 - 2006 VDO![]()
matthew90, sprawdz takiego mikro pendrajwa - http://www.allegro.pl/item770923184_sup ... mocja.html

zobacz tego:pididi pisze:matthew90, sprawdz takiego mikro pendrajwa - http://www.allegro.pl/item770923184_sup ... mocja.html
http://cgi.ebay.com/NEW-SONY-MICRO-VAUL ... 2c50259984

Cholera... to czemu ja czytałem, że jest całość audio Blaupunkta ?pididi pisze:Alpine, a nie Blaupunkt.Voyth pisze: To radio co pokazałeś, to Blaupunkt, a nie Alpine. 2001 - 2004 było Blaupunkt, 2005 - 2006 VDO![]()
matthew90, sprawdz takiego mikro pendrajwa - http://www.allegro.pl/item770923184_sup ... mocja.html

wyjścia
czy ktoś się orientuje czy to radio http://www.intravention.co.uk/files/pub ... CD_New.jpg ma wyjście mini-iso?